درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۴-۷-۱۳۹۷, ۱۰:۰۷ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #1
قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

آیا سركه سیب نقش درمانى دارد
در بدن انسان، سلول‏هاى آن در حكم خاك زراعى هستند. غذاهایى كه یك فرد مى‏خورد و كارهایى كه انجام مى‏دهد و روش زندگى كه براى خود بر مى‏گزیند زمینه را براى دریافت بذر آماده مى‏سازد. میكروب‏هاى زیانبار نقش بذرها و دانه‏ها را دارند كه رطوبت لازم براى رشد و نمو خود را از راه مكش و جذب آب درون سلول‏هاى بدن فراهم مى‏سازند و در نتیجه سبب كاهش مایعات بدن مى‏شوند. میكروب‏ها حرارت لازم براى رشد و نمو خود را با ایجاد تب و بالا بردن درجه‏ى حرارت بدن بیمار تأمین مى‏كنند و بالاخره رهاسازى مزرعه و راحت باش آن به دنبال دگرگونى‏هایى كه در كیفیت كنش‏ها و واكنش‏هاى شیمیایى بدن و فیزیولوژى اندام‏هاى آن رخ مى‏دهند و بدن را سست و ناتوان مى‏گردانند، عملى مى‏شود. در این حال سلول‏هاى بدن توانایى جذب مواد غذایى را كه به وسیله‏ى خون در اختیارشان گذارده مى‏شود، ندارند و بى‏اشتهایى بیمار ناشى از این حالت است.
شما مى‏توانید، با گزینش صحیح غذاهایى كه مى‏خورید، به آرامش روحى، بالا بردن ایمنى براى مبارزه با امراض و بیمارى‏ها، و افزایش مقاومت بدن، به سلامت جسمى خود كمك كنید. براى این كار لازم است تا از خوردن غذاها و نوشیدنى‏هایى كه مى‏توان، آن‏ها را ارمغان‏هاى نامناسب تمدن جدید نامید، خوددارى نمود. به طور مثال از همه‏ى[highlight=#NaNNaNNaN]225[/highlight]

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
۱۰ فرمان غذایی برای تغذیه سالم
قوانین جدید برای کاهش وزن
6 قانون برای یک کاهش وزن موفق
مناسب‌ترین تغذیه برای تناسب اندام خانمها
بهترین تغذیه قبل از ورزش برای رسیدن به تناسب اندام چیست؟
تغذیه سالم در محل کار
ویژگی های روان شناختی افرادی که به متخصصین تغذیه مراجعه می کنند
تغذیه های ضد افسردگی را می شناسید ؟
تغذیه و خستگی های مداوم
این ها باورهای غلط تغذیه ای هستند که مادربزرگ هایمان داشتند

۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۲۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #2
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

خوردنى‏هایى كه با آرد سفید بدون سبوس تهیه مى‏شوند و از قند و شكر سفید، از غلات پوست كنده و بسته‏بندى شده، كولاهاى بى‏ارزش سمى و بالاخره از غذاهاى پخته‏اى كه به صورت بسته‏بندى و كنسرو عرضه مى‏شوند، پرهیز كنید. تا جایى كه از اعتدال خارج نباشد میوه بخورید (میوه‏هاى محصول منطقه جغرافیایى كه در آن زندگى مى‏كنید)، از انواع توت‏ها، سبزى‏هاى مغذى قابل مصرف، تره‏بار زیرخاكى (مانند سیر، پیاز، شلغم، هویج و چغندر و سیب‏زمینى و...) استفاده كنید. تأثیرات استفاده‏ى درست از مواد غذایى را به زودى مشاهده خواهید نمود.
اگر مى‏خواهید شب‏ها خوب بخوابید و این خواب خوش را تا آخر عمر به همراه داشته باشید به جاى استفاده از داروهاى خواب‏آور یك فنجان نوشابه‏ى عسل و آب كه دو قاشق چایخورى سركه‏ى سیب به آن اضافه شده باشد بهتر از هر قرص خواب‏آور شما را به خواب خواهد برد.
تجربه نشان مى‏دهد كه باكترى‏ها و میكروب‏هاى زیانبار، یعنى عوامل اصلى تولید كننده‏ى بیمارى‏هاى عفونى، ترجیح مى‏دهند در فضایى قرار بگیرند كه به طور نسبى خاصیت قلیایى داشته باشد، و در صورتى كه فضاى زندگى‏شان واكنش اسیدى از خود نشان بدهد دچار زحمت مى‏شوند و از رشد و تكثیر باز مى‏مانند. در حالت خاصى كه این فضاى نامساعد به وسیله‏ى اسید شناخته شده‏اى، مانند سركه‏ى سیب ایجاد شده باشد به احتمال زیاد امكان حذف كامل این مزاحمین و بازیافت سلامت بدن فراهم خواهد بود.
این حقیقت مسلم كه میكروب‏ها در فضاى اسیدى ناتوان و در فضاهاى قلیایى سرزنده و فعال‏اند بر پایه‏ى یافته‏هاى علمى، روشى معقول براى مبارزه با آن‏ها مى‏باشد. برخى افراد شاید، به غلط تصور كنند كه ممكن است در اثر تغذیه با میوه‏ها و سبزى‏هاى ترش، برخى واكنش‏هاى ناخوشایند در بدنشان ظاهر شود، و در اثر این نگرانى از خوردن منابع مغذى مانند: تمشك، شاه‏توت، سبزى‏ها و ریشه‏ها - ترب، هویج و شلغم و غیره - و نوشابه‏ى مخلوط سركه‏ى سیب و عسل امساك نمایند. لیكن باید مطمئن باشند كه دلیلى براى این



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #3
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

نگرانى‏ها وجود ندارد. یكى از ویژگى‏هاى عمده‏ى ساختمان بدن انسان این است كه در میان دو حالت اسیدى و قلیایى فضاى درونى آن معمولا در وضعى معتدل یا خنثى قرار دارد كه به سهولت آن را از دست نمى‏دهد، و آن چه كه به بدن امكان مى‏دهد كه این تعادل را حفظ كند بیش از هر چیز، وجود خاصیت ضربه‏پذیرى خون در مقابل ترشى است كه نقش آن تا حدى شبیه نقش سپرهاى جلو و عقب یك خودرو مى‏باشد. مفهوم این مشابهت این است كه یك فرد مى‏تواند مقدار زیادى غذاهاى ترش بخورد بى‏آن كه PH خون او یا میزان ترشى آن از حد معینى بالاتر رود. با این توضیح، مقاومت خون در مقابل مواد اسیدى بسیار بیش از مقاومت آن در برابر مواد قلیایى مى‏باشد و فشار ضربه‏هاى ناشى از ترشى‏ها به وسیله خاصیت ضربه‏پذیرى خون خنثى مى‏شود، لیكن زیاده‏روى در مصرف غذاهاى سرشار از پروتئین و مواد قلیایى سبب مى‏شود خون غلیظ شود و مشكلات گوناگونى به وجود آید.
چنان چه كلسیم در میان الیاف بافت‏هاى عضلات رسوب كند به احتمال زیاد موجب بروز كرمپ عضلانى، به ویژه در ماهیچه‏هاى پا، خواهد شد كه با درد شدیدى همراه مى‏باشد. كرمپ عضلانى ممكن است گاهى در معده، روده و حتى در قلب نیز اتفاق افتد. نوشیدن نوشابه‏ى مخلوط سركه و عسل به اندازه یك لیوان همراه با غذاى اصلى - معمولا ظهر و شب - سبب مى‏شود كه رسوبات كلسیم موجود در میان بافت‏هاى بدن در محیط اسیدى قرار بگیرند و به صورت محلول درآیند و از محل رسوب خارج شوند و به این ترتیب عامل ایجاد كرمپ از بین برود.
در روزگارى كه عمل رگزنى (حجامت) براى درمان غلظت خون یكى از روش‏هاى معمولى و رایج بود، مردم یاد گرفته بودند كه غذاهاى داراى پروتئین زیاد مانند: شیر، تخم‏مرغ، پنیر، گوشت قرمز، ماهى و مرغ سبب افزایش غلظت خون مى‏شوند و سركه‏ى سیب، خون غلیظ را رقیق مى‏كند.

۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #4
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

بر پایه‏ى این اندیشه عمومى بود كه یك عادت خوب و ماندگار در خانواده‏ها شكل گرفت و آن این بود كه همراه با غذاهاى داراى پروتئین زیاد، قدرى ترشى نیز مى‏خوردند كه اثر زیاده‏روى در خوردن مواد پروتئینى را خنثى نماید.
غذاهایى كه پروتئین زیاد دارند نه تنها خون را غلیظ مى‏كنند، بلكه سبب كدر شدن رنگ ادرار و حتى گاه سبب ابرى شدن شكل ظاهرى آن مى‏گردند.
در چنین حالتى اگر ادرار را در ظرف شیشه‏اى بریزند و بگذارند خنك شود (تا حدى كه درجه‏ى حرارت آن به درجه حرارت اطاق برسد) حالت ابرى آن را مى‏توان دید. با پرهیز از خوردن غذاهایى مانند شیر، تخم‏مرغ، گوشت قرمز و سایر منابع پروتئین، در صورتى كه آن حالت به دلیل افراط در خوردن مواد پروتئینى پیش آمده باشد، از بین مى‏رود و ادرار كم‏كم صاف و زلال مى‏شود. اصولا هر كسى از راه تجربه مى‏تواند و باید نوع و مقدار و پروتئینى را كه خوردن روزانه آن براى او تولید اشكال نمى‏كند مشخص سازد، و حتى با نوعى وسواس حدود مزبور را رعایت نماید.
اگر ادرار غلیظ و ابرى باشد معلوم مى‏شود خون نیز غلیظ شده است و اگر خون در حد طبیعى باشد، در هر بیست و سه ثانیه یكبار، خونى كه از بطن قلب خارج مى‏شود. بار دیگر به آن باز مى‏گردد. لیكن چنان چه در اثر زیاده‏روى در خوردن مواد پروتئینى خون غلیظ و ادرار ابرى شده باشد بدیهى است كه عبور خون از مویرگ‏ها به كندى و با تأخیر صورت خواهد گرفت، كه بیمارى فشارخون از همین جا آغاز مى‏شود.
براى آن كه كلسیم در بدن انسان به صورت محلول جریان یابد و آماده جذب باشد، و نیز براى جلوگیرى از غلیظ شدن خون و بالا رفتن فشار آن، توصیه مى‏كنم. روزى دو بار و هر بار دو قاشق چایخورى عسل و دو قاشق چایخورى سركه‏ى سیب را در یك لیوان بریزید و به هم بزنید تا به خوبى با هم مخلوط شوند و سپس آب به آن اضافه كنید تا لیوان پر شود و باز هم به هم بزنید تا یكنواخت گردد. و این نوشابه را همراه با هر وعده غذاى اصلى خود



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #5
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

بنوشید.
باید تشخیص بدهید كه چه غذایى را مى‏خورید و چه نوشابه‏اى را مى‏نوشید و در چه هوایى نفس مى‏كشید، باید آگاه باشید كه این سه عامل عمده، در كنش‏ها و واكنش‏هاى شیمیایى و انجام وظایف اندام‏هاى درونى بدن انسان نقش اساسى دارند و مى‏توانند شرایط خوب و دلپذیرى براى تأمین تندرستى فراهم سازند، و یا برعكس، آثار بد و دردناك باقى بگذارند، انسان با این سه عامل است كه جسم خود را مى‏سازد، و یا آن را بازسازى مى‏كند. بنابراین باید نسبت به گزینش بهترین آن‏ها، كاملا دقیق و در این مورد سختگیر باشید.
باید از خوردن هر نوع میوه و سبزى آغشته و آلوده به حشره‏كش‏ها و سموم گیاهى گوناگون، قبل از پاك شدن كامل آن‏ها، دورى كنید و فرآورده‏هاى كشاورزى اصیل و سنتى را برگزینید. باید از خوردن و مصرف مواد ضدمغذى تصفیه شده مانند: آرد سفید، قند و شكر سفید و مشتقات آن‏ها بپرهیزید و خریدار مواد غذایى كامل، طبیعى و ارگانیك باشید. در تركیب غذاها باید این اصل را در نظر بگیرید كه یك غذاى موافق با طرح طبیعت، غذایى است كه از لحاظ كربوهیدرات، غنى و از لحاظ پروتئین حیوانى، فقیر باشد. پس، باید بیش‏تر میوه و سبزى مورد مصرف قرار دهید و كم‏تر غذاى گوشتى مصرف كنید.
نكته:
همه‏ى بیمارى‏هایى كه نوع بشر به آن‏ها مبتلا مى‏شود، صرفا در اثر وجود باكترى یا ویروس به وجود نمى‏آیند، بلكه در بیش‏تر موارد به واسطه‏ى عدم تعادل و در نتیجه‏ى ورود برخى از مواد نامناسب به جریان خون، فضاهاى اسیدى بدن به فضاهاى قلیایى تبدیل مى‏شوند و در چنین فضایى است كه میكروب‏هاى موجود در بدن فعال مى‏شوند و بیمارى‏ها بروز مى‏كنند. تعادل در مصرف منابع غذایى را به خاطر بسپارید.
در نتیجه سوخت و ساز درون سلول‏ها اسیدهایى تولید مى‏شوند كه مهم‏ترین آن‏ها



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۱ عصر، توسط words smile.)
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #6
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

اسید كربنیك است و به مقدار كم‏ترى اسیدسولفوریك و اسیدفسفریك نیز تولید مى‏شوند. در نتیجه‏ى فعالیت عضلات بدن اسیدلاكتیك به وجود مى‏آید كه همراه با سایر اسیدهاى حاصل از سوخت و ساز درون سلول‏ها وارد جریان خون مى‏شوند و سطح عوامل اسیدى موجود در آن را بالا مى‏برند. به عقیده‏ى كارشناسان، میزان تولید اسیدلاكتیك در اثر فعالیت‏هاى شدید عضلات بدن ظرف چند دقیقه مى‏تواند تا حدود نود گرم نیز برسد.
با وجود این همه اسیدهاى مختلف - اسیدكربنیك، اسیدلاكتیك، اسیدسولفوریك و اسیدفسفریك - كه همه روزه در بدن تولید و به جریان خون وارد مى‏شوند، باز هم میزان واكنش قلیایى آن از حد معین فراتر نمى‏رود. از عوامل عمده‏ى این ثبات نسبى، مى‏توان فشار پایدار بى‏كربنات سدیم و توانایى ریه‏ها، كلیه‏ها و پوست بدن را در جذب و دفع سریع اسیدهاى اضافى از شبكه انتقال خون، ذكر كرد.
هنگامى كه اسیدلاكتیك حاصل از فعالیت عضلات و ماهیچه‏ها، و هم‏چنین اسیدفسفریك و اسیدسولفوریك حاصل از سوخت و ساز بدن، وارد جریان خون مى‏شوند بلافاصله با بى‏كربنات سدیم موجود در خون، كه یك ماده‏ى قلیایى است، برخورد مى‏كنند و این ماده‏ى قلیایى كه خاصیت ضداسید دارد سبب مى‏شود كه اسیدهاى مزبور به اسیدهاى ضعیف‏ترى بدل شوند و در نتیجه بتوانند به قدر مورد انتظار، میزان ترشى خون را بالا ببرند مجموعه‏ى اسیدكربنیك و اسیدسولفوریك و اسیدفسفریك كه از سوخت و ساز شیره‏ى غذایى در درون سلول‏هاى بدن حاصل مى‏شوند، همراه با اسیدلاكتیك، كه در اثر حركات سریع عضلات و ماهیچه‏ها به وجود مى‏آید، در تركیب جریان خون هنگام عبور از رگ‏هاى مغز، موجب تحریك مركز فرمان تنفس، كه در مغز قرار دارد، و افزایش تعداد نفس‏ها و تخلیه‏ى اسید اضافى از راه ریه‏ها مى‏گردند تا تعادل ترشى خون به هم نخورد. كلیه‏ها نیز نقش برقرار كننده‏ى تعادل بین عناصر اسیدى و قلیایى خون را به سهم خود، بر عهده دارند و اسیدهاى اضافى را از خون جدا كرده از مجارى ادرار به خارج از بدن دفع میکنند



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #7
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

نكته مهم
مبتلایان به بیمارى آرتریت (روماتیسم) معمولا در ردیف بیمارانى طبقه‏بندى مى‏شوند كه دچار كمبود كلسیم مى‏باشند. هر چند كه بیماران آرتریتى به انباشتن كلسیم در میان نسوج و مفاصل بدن خود گرایش دارند، معده‏ى بیماران مبتلا به آرتریت، اسیدكلریدریك ترشح نمى‏كند و اگر هم ترشح كند مقدار آن بسیار اندك است. استحاله‏ى طبیعى كلسیم در بدن انسان به قدرى به وجود این اسید نیازمند و وابسته است كه اگر مقدار آن كافى نباشد بروز آشفتگى در روند تحلیل و جذب این ماده‏ى حیاتى و در نتیجه بروز بیمارى‏هاى ناشى از كمبود كلسیم محلول، غیرقابل اجتناب خواهد بود.
چون سركه‏ى سیب هضم غذا و اجابت مزاج را سهل مى‏كند از این رو به بیماران مبتلا به آرتریت كه معمولا یبوست مزاج هم دارند، توصیه مى‏شود.
بوى تعفنى كه از باد خارج شده از مخرج انسان و یا از خود مدفوع به مشام مى‏رسد نتیجه‏ى توقف غذا و تشكیل عوامل تعفن در میان مواد سفیده‏اى است. اگر همراه با هر غذاى اصلى دو قاشق چایخورى سركه در یك لیوان آب خورده شود در مدت یك تا دو ماه عوامل این تعفن از بین مى‏روند، و اگر این برنامه به طور منظم ادامه یابد هرگز غذا در روده‏ها توقف نمى‏كند و متعفن نمى‏شود.
در زندگى انسان‏هاى امروز مؤلفه‏هاى جدیدى وارد شده‏اند كه به دلیل خاصیت ذاتى‏شان سبب مى‏شوند تحریكات عصبى محدود و زودگذر زمان زندگانى نیاكان ما به تنش‏هاى تقریبا دائمى اعصاب سمپاتیك و فعالیت غدد ترشح كننده‏ى آدرنالین مبدل گردند.
مؤلفه‏هاى مورد نظر از این قرارند:

۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #8
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

1- غذاهایى كه با آرد سفید گندم یا فرآورده‏هاى حاصل از آن تهیه مى‏شوند.
2- قند و شكر تصفیه شده (سفید).
3- شیر پاستوریزه (با پاستوریزه كردن شیر گاو سالم واكنش اسیدى آن به واكنش قلیایى تبدیل مى‏شود).
4- گوشت قرمز (گاو، گوساله، گوسفند و...) كه با وجود یخچال‏ها و فریزرهاى خانگى استفاده از آن‏ها در همه‏ى روزهاى سال براى مردم میسر شده است. به عنوان ماده‏ى اصلى غذاها به ویژه در پذیرایى‏هاى شام و ناهار مورد استفاده قرار مى‏گیرد.
5- انواع مركبات و عصاره‏هاى صنعتى آن‏ها در مناطقى كه خود، تولید كننده نیستند. یعنى به طور طبیعى امكان كشت و بارور ساختن درخت آن‏ها را در زمین‏هاى خود ندارند و به قدر مصرف از جاهاى دیگر وارد مى‏كنند.
6- سرماخوردگى‏هاى گوناگون به صورت همه‏گیر.
7- كارهاى بدنى تمام وقت و نداشتن امكان استراحت و رفع خستگى در فواصل كارها.
8- كارهاى فكرى درازمدت در مكانهایى كه با نور مصنوعى روشن مى‏شوند.
9- شكست‏هاى عاطفى.
10- غم و غصه‏ى پایدار.
11- نگرانى‏هاى غیرسازنده و مكرر كه از نیازهاى مالى و ضرورت انجام تعهدات سررسیددار ناشى مى‏شوند.
12- ورشكستگى اقتصادى و اختلاس.
13- كشمكش‏هاى دنباله‏دار اجتماعى.
14- ناسازگارى و عدم تجانس فكرى با افراد خانواده.
15- تنش‏هاى عصبى ناشى از سروصداها و وقایع ناخوشایند در محیط كار و زندگى.
16- اعتیاد به دخانیات.
17- تغییرات ناگهانى هوا.



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #9
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

18- آب‏هاى آشامیدنى محتوى كلسیم فراوان.
19- انواع مواد غذایى پخته و بسته‏بندى شده در كارخانه‏هاى صنایع غذایى.
دقت كنید
حالت دفاعى فوق‏العاده و ماندگارى كه تحت تأثیر یك یا چند مؤلفه از مؤلفه‏هاى مزبور در بدن انسان‏هاى عصر حاضر ایجاد مى‏شود بدون تردید در رفتار و كردار و شخصیت انسان تأثیر نامطلوبى دارد كه تحریك‏پذیرى عصبى، ضعف در تصمیم‏گیرى سریع و به موقع، ناتوانى در بسیج نیرو براى حركت و اقدام فورى، و احساس خستگى مزمن از جمله‏ى آن‏ها شمرده مى‏شوند. حالت دفاعى مذكور علاوه بر آثارى كه برشمردیم سبب تغییر ذائقه‏ى شخص نیز مى‏شود و برخلاف زمان سلامت كامل، این بار غذاهاى شیرین را مى‏طلبد تا در كبد خود قند بیش‏ترى ذخیره كند تا هنگام احساس نیاز بعدى بتواند قند لازم را فورا به شبكه انتقال خون بریزد و بدن را براى انجام عملیات دفاعى آماده سازد. ضمن افزایش تمایل به خوردن شیرینى در این حالت تمایل به خوردن انواع سبزى‏ها و میوه‏ها كاسته مى‏شود و با نخوردن آن‏ها موادى كه به حكم طبیعت جهت تعدیل ترشحات غدد آدرنالین، و پایان دادن به وضع آماده‏باش كامل اعصاب، مورد نیاز جدى مى‏باشند، در اختیار بدن قرار نمى‏گیرند و در نتیجه حالت دفاعى فوق‏العاده و ماندگار اعصاب سمپاتیك با استوارى بیش‏تر هم‏چنان باقى مى‏ماند.
- نشانه‏هاى حالت دفاعى ماندگار و آماده‏باش كامل اعصاب در بدن انسان به شرح زیر است:
1- نداشتن اشتیاق به پیروزى.
2- كاهش نیروى مقاومت فیزیكى و روحى.
3- افزایش تحریك‏پذیرى عصبى و میل به گوشه‏نشینى.



۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 7,956
تاریخ عضویت: ۹ آبان ۱۳۸۹
اعتبار: 37
سپاس ها 36
سپاس شده 183 بار در 151 ارسال
ارسال: #10
RE: قانون در طب (قوانین تغذیه‏اى از دیدگاه ابن‏سینا)

4- بى‏رنگ شدن غیرعادى چهره و احتمال بروز كم‏خونى.
5- حساسیت در مقابل سرما.
6- سردى محسوس دست‏ها، پاها و نوك‏بینى.
7- احتمال تكرر ادرار.
8- آبریزش گاهگاهى از بینى و احتمال بالا رفتن میزان رطوبت در چشم‏ها.
9- جریان پیوسته‏ى ترشحات دماغى.
10- امكان ترشح مایعات عفونى از سینوس‏هاى مجاور حفره‏ى بینى.
11- خارج شدن باد گلو و سوزش ناحیه‏ى فوقانى معده (در اغلب موارد).
12- ضعف گوارش.
13- یبوست مزاج كه نتیجه‏ى هیجانات روحى مى‏باشد.
14- افزایش فشارخون.
15- خشكى پوست (كه وقوع آن حتمى است).
16- پیدا شدن مواضع شاخى شده در پوست (مانند زگیل، سطوح شاخى در كف و پاشنه‏ى پاها).
ممكن است در بدن كسى كه اعصاب او در حال آماده‏باش دائم مى‏باشد همه‏ى نشانه‏هاى مزبور مشاهده نشود، ولى به طور حتم بخش بزرگى از آن‏ها در او مشاهده خواهد شد.
اگر میل دارید بدانید كه وضعیت بدن شما در حالت آماده‏باش باشد دائم و یا در حالت آرام و طبیعى قرار دارد ابتدا به پرسش‏هاى زیر با دقت كافى پاسخ بدهید.

۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up مصرف زیاد تنقلات در عید و مشکل سوء هاضمه زندگی کن 0 673 ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  ۱۰ فرمان غذایی برای تغذیه سالم tanha37 0 1,064 ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  رایج ترین سوالات برای لاغر شدن Lorax 1 1,053 ۱۸-۷-۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ عصر
آخرین ارسال: amin.jm
Thumbs Up چربی سوزی را با خوردن نارگیل و سیب سرعت بخشید زندگی کن 0 866 ۲۹-۵-۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  چطور در ۷ روز ۸ کیلوگرم لاغر شوید زندگی کن 0 968 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان