ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تزیین کیک بصورت تصویری
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
eli joon
مدیر بازنشسته تالار
***
مدیر بازنشسته
ارسال ها:14,149
محل سکونت : مشهد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
عضو شماره:975
اعتبار: 88
   
سپاس ها 84
سپاس شده 439 بار در 397 ارسال
ارسال: #1
آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...

۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۲:۴۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
admin
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت
ارسال ها:38,094
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۳ اسفند ۱۳۸۷
عضو شماره:1
اعتبار: 160
مدال تولبار الکساآپلودر فایلبرترین ارسال کننده
   
سپاس ها 590
سپاس شده 2492 بار در 1135 ارسال
ارسال: #2
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری
ممنون

منتقل شد به کیک و شیرینی
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...

۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۲:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
eli joon
مدیر بازنشسته تالار
***
مدیر بازنشسته
ارسال ها:14,149
محل سکونت : مشهد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
عضو شماره:975
اعتبار: 88
   
سپاس ها 84
سپاس شده 439 بار در 397 ارسال
ارسال: #3
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری
کاش به جای منتقل کردن یک بخش سفره آرایی هم اضافه میکردین

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...

۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۲:۵۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
eli joon
مدیر بازنشسته تالار
***
مدیر بازنشسته
ارسال ها:14,149
محل سکونت : مشهد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
عضو شماره:975
اعتبار: 88
   
سپاس ها 84
سپاس شده 439 بار در 397 ارسال
ارسال: #4
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری
روش 1. شکلات سفید :
ابتدا شکلات سفید را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم و  درون کیسه ای بریزید 
سپس سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.

روش 2. قهوه :
می توان قهوه را با کف دست و کمی فشار ، روی خامه چسباند.

می توان از شابلون هم استفاده کرد :




روش 3. ابتدا شکلات را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم
سپس آنرا روی سطح چرب خنک مانند شکل زیر پخش می کنیم
و بعد با کارد می بریم و لوله می کنیم و از آن برای تزئین استفاده می کنیم.



روش 4:
ابتدا شکلات را مانند شکل زیر با چاقو خرد کنید.

سپس آن را در ظرفی رو بخار کتری آب کنید و درون کیسه ای بریزید.

سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.

بعد با فشار دادن کیسه روی سطح کیک خود مانند شکل زیر طراحی کنید.

می توانید اینکار را روی یک سطح چرب خنک انجام داده و 
پس از سرد شدن آن را با چاقو برداشته و استفاده کنید. 

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...

۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۲:۵۸ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
eli joon
مدیر بازنشسته تالار
***
مدیر بازنشسته
ارسال ها:14,149
محل سکونت : مشهد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
عضو شماره:975
اعتبار: 88
   
سپاس ها 84
سپاس شده 439 بار در 397 ارسال
ارسال: #5
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

تزئین کیک با خمیر مارسیپان

<br class="dD3LP0br">

در
اکثر مهمانی ها اگر دقت کرده باشید معمولا بیشتر افراد کرم و خامه کیکهای
بیرون رو کنار میذارن و چندان تمایلی به خوردنشون نشون نمی دهند.می تونیم
با کمی دقت و سلیقه کیکهای کودکانه زیبایی رو با خمیر مارسیپان درست
کنیم.هم سلیقه بانوی ایرانی رو به نمایش بگذاریم و هم در مخارج صرفه جویی
کرده باشیم.




مواد لازم :
* بادام خام : ۲۰۰ گرم
* پودر قند : ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
* سفیده تخم مرغ : ۱ عدد 
* اسانس بادام تلخ : دو سوم قاشق چایخوری
* رنگ مجاز خوراکی : به میزان دلخواه



طرز تهیه خمیر مارسیپان :
بادامهای خام را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه صبر کنید.سپس پوست آنها را جدا کنید.
بادام های سفید شده را درون دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.
بادامها
را به همراه بقیه مواد ( پودر قند ، سفیده تخم مرغ ، اسانس بادام تلخ )
حدود ۴ تا ۵ بار چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید.

خمیر مارسیپان بدست آمده را با رنگ مجاز خوراکی به رنگهای دلخواه در آورید.
خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف درون کیسه فریزر نگهداری کنید.
توجه شود این اندازه بطور تقریبی است وشما باید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید.



دوستان
عزیز خمیر مارسیپان رو می توان به رنگهای متفاوت درآورد و شکلها و
عروسکهای متفاوتی مانند نمونه های زیر درست کرد و برای تزئین کیک و ...
استفاده کرد.




حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...

۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۲:۵۹ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
فن آوران

*
ارسال ها:4
محل سکونت : tehran آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۸ بهمن ۱۳۸۸
عضو شماره:69342
اعتبار: 0
   
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #6
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

سلام من بهارم 

دوستتون دارم بای بای 00

تالار گفتگوی ایرانیان

http://www.iran-forum.ir

۸-۱۱-۱۳۸۸ ۱۲:۳۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رنگ کردن تخم‌مرغ های خوردنی! +آموزش تصویری Lorax 0 220 ۲۸-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: Lorax
  آموزش تصویری تزئین شیرینی به شکل تنگ ماهی برای سال نو Lorax 0 258 ۲۳-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ عصر
آخرین ارسال: Lorax
  آموزش تصویری تزئین شیرینی به شکل ماهی برای سال نو Lorax 0 194 ۲۳-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ عصر
آخرین ارسال: Lorax
  سفره های هفت سین عید با تزیینات زیبا melikagh 0 263 ۲۲-۱۲-۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ عصر
آخرین ارسال: melikagh
  آموزش سبزه عید به روش های مختلف Arezou-66 14 494 ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ صبح
آخرین ارسال: Arezou-66

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما