درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۸-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۲۷ صبح


 
دکتر مریم یوسفی
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
آموزش تزیین کیک بصورت تصویری
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 456 بار در 407 ارسال
ارسال: #1
آموزش تزیین کیک بصورت تصویری































موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
جدیدترین چیدمان میز تشریفات(تصویری)
آموزش تصویری تزئین سالاد الویه به شکل کفش دخترانه
تزیین سری جدید سالاد الویه
آموزش تصویری تزئین سالاد الویه به شکل هندوانه
آموزش مرحله به مرحله گل با پیاز برای تزیین غذا و سالاد
انواع تزیین سالاد الویه زیبا
آموزش مرحله به مرحله گل با تره فرنگی برای تزیین سالاد و غذا
آموزش مرحله به مرحله گل با شلغم برای تزیین سالاد و غذا
انواع تزیین سالاد متنوع و زیبا
تزیین دستمال سفره به شکل گل

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۳:۴۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر کل ایران فروم
مدیر کل سایت
********
آفلاین
ارسال‌ها: 38,105
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
اعتبار: 162
سپاس ها 686
سپاس شده 2597 بار در 1175 ارسال
ارسال: #2
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

ممنون

منتقل شد به کیک و شیرینی
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۳:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 456 بار در 407 ارسال
ارسال: #3
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

کاش به جای منتقل کردن یک بخش سفره آرایی هم اضافه میکردین

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۳:۵۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 456 بار در 407 ارسال
ارسال: #4
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

روش 1. شکلات سفید :
ابتدا شکلات سفید را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم و  درون کیسه ای بریزید 
سپس سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.

روش 2. قهوه :
می توان قهوه را با کف دست و کمی فشار ، روی خامه چسباند.

می توان از شابلون هم استفاده کرد :




روش 3. ابتدا شکلات را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم
سپس آنرا روی سطح چرب خنک مانند شکل زیر پخش می کنیم
و بعد با کارد می بریم و لوله می کنیم و از آن برای تزئین استفاده می کنیم.



روش 4:
ابتدا شکلات را مانند شکل زیر با چاقو خرد کنید.

سپس آن را در ظرفی رو بخار کتری آب کنید و درون کیسه ای بریزید.

سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.

بعد با فشار دادن کیسه روی سطح کیک خود مانند شکل زیر طراحی کنید.

می توانید اینکار را روی یک سطح چرب خنک انجام داده و 
پس از سرد شدن آن را با چاقو برداشته و استفاده کنید. 

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۳:۵۸ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 456 بار در 407 ارسال
ارسال: #5
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری


تزئین کیک با خمیر مارسیپان

<br class="dD3LP0br">

در
اکثر مهمانی ها اگر دقت کرده باشید معمولا بیشتر افراد کرم و خامه کیکهای
بیرون رو کنار میذارن و چندان تمایلی به خوردنشون نشون نمی دهند.می تونیم
با کمی دقت و سلیقه کیکهای کودکانه زیبایی رو با خمیر مارسیپان درست
کنیم.هم سلیقه بانوی ایرانی رو به نمایش بگذاریم و هم در مخارج صرفه جویی
کرده باشیم.




مواد لازم :
* بادام خام : ۲۰۰ گرم
* پودر قند : ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
* سفیده تخم مرغ : ۱ عدد 
* اسانس بادام تلخ : دو سوم قاشق چایخوری
* رنگ مجاز خوراکی : به میزان دلخواه



طرز تهیه خمیر مارسیپان :
بادامهای خام را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه صبر کنید.سپس پوست آنها را جدا کنید.
بادام های سفید شده را درون دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.
بادامها
را به همراه بقیه مواد ( پودر قند ، سفیده تخم مرغ ، اسانس بادام تلخ )
حدود ۴ تا ۵ بار چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید.

خمیر مارسیپان بدست آمده را با رنگ مجاز خوراکی به رنگهای دلخواه در آورید.
خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف درون کیسه فریزر نگهداری کنید.
توجه شود این اندازه بطور تقریبی است وشما باید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید.



دوستان
عزیز خمیر مارسیپان رو می توان به رنگهای متفاوت درآورد و شکلها و
عروسکهای متفاوتی مانند نمونه های زیر درست کرد و برای تزئین کیک و ...
استفاده کرد.




حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۲۱-۹-۱۳۸۸ ۰۳:۵۹ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
*
آفلاین
ارسال‌ها: 4
تاریخ عضویت: ۸ بهمن ۱۳۸۸
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #6
RE: آموزش تزیین کیک بصورت تصویری

سلام من بهارم 

دوستتون دارم بای بای 00

تالار گفتگوی ایرانیان

شما قادر به مشاهده لينک ها نمي باشيد . باید ابتدا در گروه ایران فروم عضو شوید برای عضویت سریع کلیک کنید.
۸-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۳۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تزيين غذا هاي ايراني،‌سالاد الويه ، ژله...(هركسي بتونه تو خونه انجام بده) eli joon 39 418,965 دیروز ۰۴:۲۸ عصر
آخرین ارسال: Babak25th
  روشهای آسان برای سفره آرایی mary.sdi 0 119 ۲۹-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  جدیدترین چیدمان میز تشریفات(تصویری) mary.sdi 0 90 ۲۹-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  تشریفات چیدن میز میهمانی رسمی mary.sdi 0 66 ۲۹-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  چگونه يك سفره براى ميهمانى ها بچينيم؟ mary.sdi 0 82 ۲۹-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن