درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱-۶-۱۳۹۳, ۱۰:۴۴ عصر


 
پرداخت قبوض رویال بلاگ
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه لونگی
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,439
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1463
سپاس شده 885 بار در 595 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه لونگی

● مواد لازم :
▪ گردو: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط: یک عدد رنده شده
▪ رب آلوچه : یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه ، به میزان کافی
▪ مرغ : یک عدد کامل
▪ گلپر: یک قاشق مربا خوری

● طرز تهیه :
گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل شکم مرغ ریخته و شکم آن رامی دوزیم . سپس کمی از رب آلوچه را روی مرغ ریخته و مرغ را سرخ می کنیم و با یک لیوان آب می گذاریم بپزد. حدود یک ربع برای پخت آن کافی است .


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی
طرز تهیه چیکن وج
طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه مرغ شکم پر 1
آموزش تهیه کوفته مرغ
طرز تهیه مرغ ذغالی
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
طرز تهیه مطنجن مرغابی ( گیلان )
طرز تهیه ی ته چین مخصوص +عکس
طرز تهیه دوپینگ پلو
۲۲-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۱۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی nesssa 0 58 ۱۸-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ عصر
آخرین ارسال: nesssa
Bug طرز تهیه چیکن وج nesssa 0 89 ۶-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ صبح
آخرین ارسال: nesssa
Smile مرغ کبابی با سبزیجات زیرزمینی nesssa 0 83 ۶-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ صبح
آخرین ارسال: nesssa
Star مرغ شور و شیرین nesssa 0 101 ۳۱-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ صبح
آخرین ارسال: nesssa
Tongue مرغ سرخ شده در روغن‌ زیتون به همراه قارچ nesssa 0 110 ۲۱-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ صبح
آخرین ارسال: nesssa

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن