ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماني پلو (غذاي دامغاني)
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
Arezou-66
کاربر 10 ستاره
*
ارسال ها:15,180
محل سکونت : آسمان اباد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
عضو شماره:177908
اعتبار: 101
مدال تولبار الکساکاربر ارزشمند
   
سپاس ها 1443
سپاس شده 849 بار در 575 ارسال
ارسال: #1
Bug ماني پلو (غذاي دامغاني)
[تصویر:  maniolodamhani.jpg]
مواد لازم
برنج/ 500 گرم
لپه پخته/ 150 گرم
زرشک/ 150 گرم
کشمش/ 250 گرم_ رشته پلويي/ 200 گرم
پيازداغ/ 2 قاشق غذاخوري
زيره پلويي /1 قاشق غذاخوري
روغن مايع/ 3 قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت/ 300 گرم
نمک/ به ميزان لازم
زعفران دم کرده/ 2 قاشق چايخوري
شکر/ 1 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
آب را جوش مي آوريم و در يک قابلمه که گنجايش داشته و برنج را در آب ريخته و طبق معمول مي جوشانيم اواخر پخت رشته پلويي و بعد از چند دقيقه لپه پخته را اضافه کرده و يک ليوان آب سرد براي قد کشيدن برنج در آن ريخته و برنج را آبکش مي کنيم همراه با پياز داغ و زيره پلويي و چند قاشق زعفران آب کرده روي آن ريخته تا دم بکشد در اين فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمي شکر و کشمش را نيز سرخ کرده مرغ را نيز با کمي زعفران و روغن تفت داده و آماده مي کنيم بعد از دم کشيدن برنج را کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زيره مخلوط کرده و تزيين مي کنيم.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهيه پنیر برشته | غذاي محلي استان گيلان
طرز تهيه آبـگوشــت كشـك (غذاي محـلي شـهر اراك)
طرز تهيه خُـــــلابي / غذاي محلي استان گيلان
طرز تهيه شــفته اراکــي / غذاي محلي استان مركزي
طرز تهيه گوجه پونه / غذاي محلي استان ايلام
میرزا کدو / غذاي محلي استان گيلان
طرز تهيه پنیر برشته | غذاي محلی گيلان
تاس‌كباب يك غذاي اصيل ايراني
۲۲-۳-۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهيه دیبیجا Arezou-66 0 166 ۳-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ صبح
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهيه پنیر برشته | غذاي محلي استان گيلان Arezou-66 0 184 ۳-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: Arezou-66
  یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی moona1365 0 178 ۳۰-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: moona1365
  طرز تهیه ماهی هوور Arezou-66 0 213 ۱۵-۸-۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
Bug یخمه تُرُش | غذای قدیمی اصفهان Arezou-66 0 222 ۹-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما