درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۴-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۳۶ صبح


 
دکتر مریم یوسفی
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
مربای انجیر
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,425
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 101
سپاس ها 1459
سپاس شده 881 بار در 591 ارسال
ارسال: #1
Bug مربای انجیر

مواد اولیه :
انجير و شکر از هر کدام نيم كيلوگرم
آب نصف پيمانه
جوهرليمو نوك قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
ابتدا در ظرف مورد نظر آب و شكر را بجوشانيد خوب كه قوام آمد انجير را ريخته و بعد از 20 دقيقه جوهرليمو را اضافه کرده و پس از 10 دقيقه خاموش كنيد.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه کمپوت انجیر
مربای آلوئه ورا
مربای هل و هویج
مربای به با عسل(پخته)
مربای خرمالو
مربای پرتقال فیله شده
مربای هلو
مربای لبو یا چغندر قرمز
مربای ذغال‌اخته
مربای کدو سفید
۲۹-۳-۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Question طرز تهیه کمپوت انجیر nesssa 0 104 ۳۱-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ عصر
آخرین ارسال: nesssa
Bug طرز تهيه مربا خیار سبز Arezou-66 0 268 ۷-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  مرباي پوست پسته سرآشپز 0 295 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز
  مرباى پوست هندوانه سرآشپز 0 278 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز
  مربای آلوئه ورا سرآشپز 0 314 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن