http://www.ads.iran-forum.ir/banner/img/sarzaminblog.gif

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای انجیر
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
Arezou-66
کاربر 10 ستاره
*
ارسال ها:15,180
محل سکونت : آسمان اباد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
عضو شماره:177908
اعتبار: 100
مدال تولبار الکساکاربر ارزشمند
   
سپاس ها 1443
سپاس شده 849 بار در 575 ارسال
ارسال: #1
Bug مربای انجیر
[تصویر:  morabayeanjir.jpg]
مواد اولیه :
انجير و شکر از هر کدام نيم كيلوگرم
آب نصف پيمانه
جوهرليمو نوك قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
ابتدا در ظرف مورد نظر آب و شكر را بجوشانيد خوب كه قوام آمد انجير را ريخته و بعد از 20 دقيقه جوهرليمو را اضافه کرده و پس از 10 دقيقه خاموش كنيد.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
مربای آلوئه ورا
مربای هل و هویج
مربای به با عسل(پخته)
مربای خرمالو
مربای پرتقال فیله شده
مربای هلو
مربای لبو یا چغندر قرمز
مربای ذغال‌اخته
مربای کدو سفید
مربای زرشـــــک
۲۹-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Bug طرز تهيه مربا خیار سبز Arezou-66 0 219 ۷-۷-۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  مرباي پوست پسته سرآشپز 0 242 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز
  مرباى پوست هندوانه سرآشپز 0 231 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز
  مربای آلوئه ورا سرآشپز 0 247 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز
  مربای هل و هویج سرآشپز 0 335 ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ عصر
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما