درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳۰-۶-۱۳۹۷, ۰۹:۵۳ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
ماهي سوخاري با سس‌ليمويي | ماهي ميگو و غذاهاي دريا
نویسنده پیام
کاربر 2 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 327
تاریخ عضویت: ۵ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 19 بار در 4 ارسال
ارسال: #1
ماهي سوخاري با سس‌ليمويي | ماهي ميگو و غذاهاي دريا

چند سالي است كه مرغ سوخاري به‌صورت‌هاي مختلف در فهرست غذاهاي فوري خانواده‌ها – به‌خصوص رستوران‌هاي غذاهاي سريع (فست فود) – قرار گرفته و در بين بچه‌ها نيز طرفداران زيادي دارد ولي ماهي سوخاري با خواص بسيار و تنوع موجود در ميان ماهي‌ها در اين فهرست جايي ندارد.
درحالي كه شما مي‌توانيد آن را به عنوان غذاي فوري در خانه طبخ كرده و از خوردن‌اش لذت ببريد.
اين روش پخت ماهي براي تشويق بچه‌هايي كه ميانه خوبي با طعم و مزه ماهي ندارند، بسيار كاربردي است.

مواد لازم براي 4 نفر:

- يك پيمانه سس مايونز
- يك حبه سير (رنده شود)
- نصف قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
- پوست نصف ليموترش (رنده شود)
- 2 قاشق چاي‌خوري آب ليموترش
- يك قاشق سوپ‌خوري گشنيز تازه (خرد شود)
- 675 گرم فيله ماهي (هر نوع ماهي دلخواه)
- 2 عدد تخم‌مرغ (زده شود)
- 115 گرم يا 2 پيمانه آرد سوخاري
- مقداري روغن مخصوص سرخ‌كردني
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- تعدادي ليموترش براي سرو

طرز تهيه:

1 – براي درست‌كردن سس اين ماهي سوخاري، سس مايونز، سير رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده‌شده ليموترش، آب ليموترش و گشنيز خردشده را خوب با هم مخلوط كرده، سپس با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. پس از آنكه مواد خوب با هم مخلوط شدند، كاسه محتواي سس را به يخچال منتقل كنيد.
2 - فيله ماهي‌ها را شسته و پس از خشك‌شدن، به‌صورت تكه‌هاي نواري 4 تا 5 سانتي‌متري خرد كنيد.
سپس هريك از فيله‌هاي نواري را در تخم‌مرغ زده شده فرو ببريد و پس از آن، در آرد سوخاري بغلتانيد. وقتي كه مقداري از فيله‌ها را به همين صورت آماده كرديد، آنها را سرخ كنيد.
3 – براي سرخ‌كردن فيله ماهي‌ها، قابلمه گودي آماده كرده و مقداري روغن در آن بريزيد. قابلمه را روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فيله ماهي‌ها را كه آماده كرده بوديد، داخل روغن بريزيد و بگذاريد سرخ شود. هنگامي كه فيله ماهي‌ها به رنگ طلايي متمايل به قهوه‌اي درآمد، آنها را از روغن خارج كرده و داخل صافي بريزيد تا روغن اضافي‌شان خارج شود.
4 – در فاصله سرخ‌شدن فيله ماهي‌ها، بقيه را آماده كرده و پس از خارج‌كردن هريك از فيله‌ها از داخل روغن، يكي ديگر را جايگزين كنيد. در پايان، فيله‌ها را در ظرفي چيده و سس مايونز با طعم ليموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش ليموترش سرو كنيد.
نكته: ‌به جاي آرد سوخاري مي‌توانيد از پودر خمير داخل نان‌هاي فانتزي هم استفاده كنيد.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
خوراك ماهي و قارچ
ماهي قزل‌آلا با بادام
كروكت ماهي
تن ماهي با فلفل دلمه اي
ميگو عربي
ته‌چين ماهي
نودل با ميگو
ماهي سوخاري چيپسي
استيك ماهي
خوراك ميگو با گوجه‌فرنگي
اگر از مطلب استفاده بردید , تشکر فراموش نشه
:Rose:
۱۱-۲-۱۳۸۸ ۱۲:۵۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میگوی توپی شایلین74 0 634 ۸-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ عصر
آخرین ارسال: شایلین74
Thumbs Up طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی زندگی کن 0 659 ۷-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه Yağmur. 0 654 ۱۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهيه قابلمه (ترکمن صحرا) Arezou-66 0 730 ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهیه میگو کبابی nesssa 0 838 ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: nesssa


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان