ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه شله زرد و تزیین شله زرد
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
pretty boy
مدیر بخش موبایل
*
ارسال ها:7,064
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹
عضو شماره:161335
اعتبار: 45
مدال تولبار الکسامدیران انجمن
   
سپاس ها 17
سپاس شده 169 بار در 129 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه شله زرد و تزیین شله زرد

    مواد لازم برای 4 نفر
    برنج 2 لیوان
    شکر 4 لیوان
    گلاب 1 لیوان
    کره 5-6 قاشق سوپ خوری
    خلال بادام 3/4 لیوان
    خللا پسته برای تزیین به دلخواه
    زعفران و هل به اندازه لازم
    دارچین برای تزیین به اندازه لازم
    اب سرد 14 - 16 لیوان
    [highlight=#ffffff][/highlight]
    طرز تهیه :

    [highlight=#ffffff]برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
    آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه 14 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌ های کار کمی زعفران به برنج و آب بیفزاید تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خودتان تصمیم بگیرید کم کم بیفزاید و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزاید به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.
    اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید در این مدت تمام وقت آنرا زیر نظر داشته باشید و مدام بهم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخرهای کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر ، گلاب، هل و کره را به آن بیفزاید و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست چون مقدار آب داده شده کفایت می کند ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.
    برای خلال بادام‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد، خلال بادام را بعضی در آخر طبخ شله زرد توی شله زرد می‌ریزند و بعضی زودتر دلیل این کار این است که بعضی دوست دارند خلال بادام سفت باشد و بعضی برعکس دوست دارند خلال بادام نرم باشد این بستگی به سلیقه خود شما دارد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید خلال بادام را در ظرفی جداگانه بجوشانید و هنگامی که نرمی (سفتی) آن باب میل شما بود آنرا کنار بگذارید و در آخر طبخ شله زرد خلال بادام را به شله زرد بیفزاید و کمی هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد.
    دقت کنید وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزید نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته دقت کنید شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد. ولی خوب وقتی تمام شد زیاد نباید شل باشد.
    بعد از خاتمه کار شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آنرا تزئین کنید
    [/highlight]
    [highlight=#ffffff]تزیین شله زرد برای ماه محرم [/highlight]
    [highlight=#ffffff]
    [/highlight]

    [تصویر:  32.jpg]
    [تصویر:  file.php?id=16186&sid=aebb409d5f3575...607fc0113f]
    [تصویر:  file.php?id=16192&sid=aebb409d5f3575...607fc0113f]
    [تصویر:  halva2.jpg]
    [تصویر:  pc78256e863cb6c70b46aa6af5d38f5fda_suxxx...ww6cng.jpg]


    موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
    طرز تهیه آبنبات تنگ ماهی برای عید نوروز+ تصاویر
    طرز تهیه ژله قلبی
    طرز تهیه فالوده شیرازی
    طرز تهیه سالاد مخصوص شب یلدا ، /دسر
    طرز تهیه مرنگ اسپرسو شکلاتی
    طرز تهیه دسر نارنگی
    طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی -آکا
    طرز تهیه ی شارلوت رویال
    کشف فرمول تهیه خوشمزه‌ ترین بستنی
    روش تهیه مربا گلابی
    [تصویر:  1358541825.jpg]

    درود لطفا به لینک زیر
    برید و طبق آموزش به تالار گفتگوی ایرانیان رای مثبت بدید

    http://www.iran-forum.ir/misc.php?page=iranwebfestival

    این متن رو در پروفایل دوستانتون ارسال کنید و از ایران
    فروم حمایت کنید

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ عصر، توسط Arezou-66.)
    ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ عصر
    یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


    موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
    موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
      طرز تهیه آبنبات تنگ ماهی برای عید نوروز+ تصاویر Lorax 0 123 ۲۲-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ صبح
    آخرین ارسال: Lorax
      طرز تهیه ژله قلبی Lorax 0 256 ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ صبح
    آخرین ارسال: Lorax
    Thumbs Up ژله خرده شیشه 2 Broken Glass Jelly زندگی کن 0 172 ۲۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ عصر
    آخرین ارسال: زندگی کن
    Thumbs Up دسر انار 1 زندگی کن 0 158 ۲۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ عصر
    آخرین ارسال: زندگی کن
    Thumbs Up گرانیتای هندوانه زندگی کن 0 152 ۲۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ عصر
    آخرین ارسال: زندگی کن

    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    به ایران فروم امتیاز دهید

    به اين صفحه امتياز دهيد

    با تشکر از حمايت شما