درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳-۸-۱۳۹۳, ۱۱:۲۵ عصر


 

سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه شله زرد و تزیین شله زرد
نویسنده پیام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ عصر، توسط Arezou-66.)
مدیر بخش موبایل
*
آفلاین
ارسال‌ها: 7,063
تاریخ عضویت: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹
اعتبار: 45
سپاس ها 17
سپاس شده 170 بار در 130 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه شله زرد و تزیین شله زرد


مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 لیوان
شکر 4 لیوان
گلاب 1 لیوان
کره 5-6 قاشق سوپ خوری
خلال بادام 3/4 لیوان
خللا پسته برای تزیین به دلخواه
زعفران و هل به اندازه لازم
دارچین برای تزیین به اندازه لازم
اب سرد 14 - 16 لیوان
[highlight=#ffffff][/highlight]
طرز تهیه :

[highlight=#ffffff]برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه 14 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌ های کار کمی زعفران به برنج و آب بیفزاید تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خودتان تصمیم بگیرید کم کم بیفزاید و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزاید به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.
اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید در این مدت تمام وقت آنرا زیر نظر داشته باشید و مدام بهم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخرهای کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر ، گلاب، هل و کره را به آن بیفزاید و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست چون مقدار آب داده شده کفایت می کند ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.
برای خلال بادام‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد، خلال بادام را بعضی در آخر طبخ شله زرد توی شله زرد می‌ریزند و بعضی زودتر دلیل این کار این است که بعضی دوست دارند خلال بادام سفت باشد و بعضی برعکس دوست دارند خلال بادام نرم باشد این بستگی به سلیقه خود شما دارد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید خلال بادام را در ظرفی جداگانه بجوشانید و هنگامی که نرمی (سفتی) آن باب میل شما بود آنرا کنار بگذارید و در آخر طبخ شله زرد خلال بادام را به شله زرد بیفزاید و کمی هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد.
دقت کنید وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزید نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته دقت کنید شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد. ولی خوب وقتی تمام شد زیاد نباید شل باشد.
بعد از خاتمه کار شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آنرا تزئین کنید
[/highlight]
[highlight=#ffffff]تزیین شله زرد برای ماه محرم [/highlight]
[highlight=#ffffff]
[/highlight]



موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ‏مربای زغال اخته
طرز تهیه دسر آب پرتقال
طرز تهیه دسر میوه
طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ
طرز تهیه مربای پوست پسته
طرز تهیه مربای گیلاس
طرز تهیه شکلات صبحانه
طرز تهیه مربا کیوی
طرز تهیه ژله مغزدار
طرز تهیه دسر موزی شکلاتی


درود لطفا به لینک زیر
برید و طبق آموزش به تالار گفتگوی ایرانیان رای مثبت بدید

شما قادر به مشاهده لينک ها نمي باشيد . باید ابتدا در گروه ایران فروم عضو شوید برای عضویت سریع کلیک کنید.

این متن رو در پروفایل دوستانتون ارسال کنید و از ایران
فروم حمایت کنید
۳۱-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ‏مربای زغال اخته mary.sdi 0 36 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  ژله خامه ای samaneh64 0 34 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ عصر
آخرین ارسال: samaneh64
  طرز تهیه دسر آب پرتقال mary.sdi 0 92 ۱۵-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه دسر میوه mary.sdi 0 79 ۱۵-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  یخ در بهشت انار mary.sdi 0 84 ۱۰-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن