درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳۰-۶-۱۳۹۷, ۰۴:۰۵ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
كوكوی ماهی | ماهي ميگو و غذاهاي دريا
نویسنده پیام
کاربر 2 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 327
تاریخ عضویت: ۵ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 19 بار در 4 ارسال
ارسال: #1
كوكوی ماهی | ماهي ميگو و غذاهاي دريا



اگر شما هم جزء آن دسته افرادی هستید كه به خاطر بوی ماهی از خوردن آن امتناع می‌كنید، پیشنهاد می‌كنیم علاوه بر تغییر در انتخاب نوع ماهی خریداری شده، روش‌های دیگر پخت آن را نیز امتحان كنید.
كوكوی ماهی یكی از این روش‌هاست.
وقتی ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده به صورت كوكو میل كنید، دیگر حتی بوی زهم بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید كرد.
بنابراین لازم نیست به خاطر بوی ماهی، از خوردن این پروتئین حیوانی پُرخاصیت صرف‌نظر كنید.
در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند كردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار سودمند است.

مواد لازم برای 4 نفر:

350 گرم سیب‌زمینی
300 گرم فیله هر نوع ماهی دلخواه
4 عدد پیازچه (خرد شود)
یك قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده
2 قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده
2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش
4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ كردن

نمك و فلفل به میزان لازم
چند عدد لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه:
اول از همه باید بگویم که اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب كنید، زیرا این ماهی تیغ ریز ندارد و برای درست كردن كوكو مناسب است.
1 ـ سیب‌زمینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمك بپزید. سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه كنار بگذارید تا سرد شود.
2 ـ فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد كنید و در كاسه بریزید. بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.
3 ـ وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده كنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.
4 ـ روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود.
حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در كف دست به صورت گلوله‌ای درآورید. سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره كوچكی با قطر تقریبا 3سانتی‌متر كنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
این كار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید.
پس از آنكه یك روی كوكوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.
در پایان كوكوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌ لیمو ترش تزئین كنید.

توجه:
حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نكنید كه تنها روی كوكو سرخ شده و مغز آن خام بماند. این كوكو باید روی حرارت متوسط، سرخ شود.

همشهری

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی
طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه
طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی
طرز تهیه ماهی شوریده
طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی
طرز تهیه ماهی پفکی
ماهی آزاد کبابی
برنج و ماهی دودی با عدس
دانستنی های ماهی
اگر از مطلب استفاده بردید , تشکر فراموش نشه
:Rose:
۱۱-۲-۱۳۸۸ ۰۲:۰۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میگوی توپی شایلین74 0 634 ۸-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ عصر
آخرین ارسال: شایلین74
Thumbs Up طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی زندگی کن 0 659 ۷-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه Yağmur. 0 654 ۱۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهيه قابلمه (ترکمن صحرا) Arezou-66 0 730 ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهیه میگو کبابی nesssa 0 838 ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: nesssa


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان