درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱۴-۶-۱۳۹۴, ۰۸:۴۷ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه دیگچه | مشهد
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,657
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1568
سپاس شده 977 بار در 668 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه دیگچه | مشهد

دیگچه
مواد لازم :

شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان
برنج: 1 لیوان سر پر
گلاب : نصف لیوان
زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری
هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری
خامه شیرین:2ق غ سرپر
روغن مایع:2 ق غ
شکر:دو و نیم لیوان
خلال بادام :3|1 پیمانه
خلال پسته:قدری برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم. این دستور از استاد عزیزم خانم جاویدی است و آزموده است و خودم تست کردم بسیار خوشمزه است.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ژله میوه ای خانگی
طرز تهیه دسر خربزه
روش تهیه پودینگ زردآلو
روش تهیه پودینگ لیمو
طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
نحوه تهیه انگور ژله ای
طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما
طرز تهیه دسر ماست و انار
نکات مهم برای تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها
۱۳-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up طرز تهیه ژله میوه ای خانگی زندگی کن 0 105 ۱-۶-۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه دسر خربزه Yağmur. 0 68 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ Yağmur. 0 57 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  مربای آلو قرمز Yağmur. 0 70 ۱۹-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
Thumbs Up دسر طالبی زندگی کن 0 71 ۱۰-۵-۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید