درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۴۴ عصر


 


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه دیگچه | مشهد
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,649
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1567
سپاس شده 971 بار در 663 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه دیگچه | مشهد

دیگچه
مواد لازم :

شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان
برنج: 1 لیوان سر پر
گلاب : نصف لیوان
زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری
هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری
خامه شیرین:2ق غ سرپر
روغن مایع:2 ق غ
شکر:دو و نیم لیوان
خلال بادام :3|1 پیمانه
خلال پسته:قدری برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم. این دستور از استاد عزیزم خانم جاویدی است و آزموده است و خودم تست کردم بسیار خوشمزه است.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
روش تهیه پودینگ زردآلو
روش تهیه پودینگ لیمو
طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
نحوه تهیه انگور ژله ای
طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما
طرز تهیه دسر ماست و انار
نکات مهم برای تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها
طرز تهیه ژله به شکل چشم
روش تهیه مربای آناناس
۱۳-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روش تهیه پودینگ زردآلو Yağmur. 0 40 ۱۱-۴-۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  روش تهیه پودینگ لیمو Yağmur. 0 33 ۱۱-۴-۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  دسر فرانسوی tanha37 0 244 ۲۶-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  کاپ کیک شکلاتی با رویه کرم وانیلی tanha37 0 181 ۲۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۳ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  ماست بستنی tanha37 0 173 ۲۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ صبح
آخرین ارسال: tanha37


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید