درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳۰-۹-۱۳۹۳, ۰۹:۱۳ صبح


 


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه دیگچه | مشهد
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,496
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1532
سپاس شده 918 بار در 624 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه دیگچه | مشهد

دیگچه
مواد لازم :

شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان
برنج: 1 لیوان سر پر
گلاب : نصف لیوان
زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری
هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری
خامه شیرین:2ق غ سرپر
روغن مایع:2 ق غ
شکر:دو و نیم لیوان
خلال بادام :3|1 پیمانه
خلال پسته:قدری برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم. این دستور از استاد عزیزم خانم جاویدی است و آزموده است و خودم تست کردم بسیار خوشمزه است.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ژله به شکل چشم
روش تهیه مربای آناناس
طرز تهیه حلوای عربی
طرز تهیه ژله با کاسه طالبی
طرز تهیه ژله مخلوط میوه ها
طرز تهیه ‏مربای زغال اخته
طرز تهیه دسر آب پرتقال
طرز تهیه دسر میوه
طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ
طرز تهیه مربای پوست پسته
۱۳-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ژله به شکل چشم Arezou-66 0 112 ۲۷-۹-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  روش تهیه مربای آناناس nesssa 0 73 ۲۳-۹-۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ صبح
آخرین ارسال: nesssa
  تزیین ژله با میوه *پرستو* 3 115 ۱۸-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر
آخرین ارسال: saeedeh3
  پارفه توت‌فرنگی با کرم لیمو و نارگیل nesssa 0 86 ۱۵-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  طرز تهیه حلوای عربی Siva68 0 130 ۱۰-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ عصر
آخرین ارسال: Siva68

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

ارتباط

 

لینک دوستان

جستجو در انجمن