درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۷-۲-۱۳۹۷, ۰۱:۱۰ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
آشپزی - نکاتي براي طبخ ماهي | ماهي ميگو و غذاهاي دريا
نویسنده پیام
کاربر 2 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 327
تاریخ عضویت: ۵ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 19 بار در 4 ارسال
ارسال: #1
آشپزی - نکاتي براي طبخ ماهي | ماهي ميگو و غذاهاي دريا

مواد لازم :
علاقه قدري
طرز تهيه :

براي تهيه ماهي به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
ماهي داراي گوشت لطيف و لذيذ است که در هواي گرم خيلي زود فاسد ميشود و براي انتخاب و نگهداري آن بايد نهايت دقت بکار برد.
مشخصات انواع ماهي تازه :
ماهي تازه داراي جشمهاي برجسته و براق و گوشت سفت است و فشار انگشت بهيچوجه اثري روي سطح ماهي باقي نمي گذارد. زير گوش ماهي تازه کاملا قرمز است و نبايد بهيچوجه بوي نا مطبوعي بدهد. اما در صورتي که ماهي مانده باشد زير گوش آن کبود رنگ و داراي بوي زننده است ماهي نر داراي گوشت بيشتر و خوشمزه تر از ماهي ماده مي باشد . سر ماهي سفيد نر داراي خالهاي سفيد است و تنها علامت مشخص ماهي نر است.
ماهي سوف - شبيه ماهي سفيد است که اندازه کوچک آن نيز براي فروش فراوان است . گوشت ماهي سوف بسيار لطيف و تيغ آن کمتر است.
ماهي آزاد - اين ماهي يکي از بهترين انواع ماهي است که به اندازه هاي مختلف پيدا مي شود ، گوشت آن چرب و بدون تيغ است ، و بهترين طرز طبخ آن کباب آن است .
ماهي قزل آلا - اين ماهي نيز يکي از لذيذ ترين انواع ماهي است که گوشت ان کمي کم چربي و بدون تيغ ريز و فلس مي باشد پشت ماهي قزل آلا داراي خالهاي ريز قرمز بسيار زيباست و در نوع ديگر آن مصنوعا پرورش داده مي شود خالهاي مزبور سياه رنگ است .
ماهي اوزون برون - از اين ماهي خاويار تهيه مي شود و داراي پوست و چربي بسيار و بدون تيغ ريز است ، براي طبخ آن بايد پوستش را کاملا گرفت و بهترين طرز طبخ اين ماهي کباب کردن آن است .
ماهي سل يا حلوا - اين ماهي معمولا در جنوب ايران يافت مي شود شکل آن گرد و پهن است و به اندازه هاي کوچک و بزرگ ديده مي شود . چربي آن کم و بدون طيغ ريز و داراي فلسهاي ريز است که بايد قبل از طبخ فلس آن را با لبه تيز کارد تراشيد.
آماده کردن ماهي براي طبخ :
بطور کلي بهتر است ماهي را دو سه ساعت قبل از طبخ شست و تميز کزد و مقداري نمک به آن زد تا گوشت آن خوشمزه تر شود . براي پاره کردن شکم ماهي و گرفتن پرهاي آن بهتر است از قيچي استفاده نمود .
در صورتي که بخواهيم فلسهاي ماهي را بگيريم بدون اينکه پوست آن گرفته شود ، بايد ماهي را قبل از پاره کردن شکم شست و خشک نمود و با لبه کارد فلسهاي آن را تراشيد .
طريقه شوري گرفتن از ماهي دودي :
فلسهاي ماهي را مي گيريم سرو دم آن را مي بريم و آن را به دلخواه به سه يا چهار قسمت تقسيم مي کنيم ، بعد قطعات ماهي را از قسمت ستون فقرات دو نيمه و استخوان ستون فقرات را مي گيريم ، ماهي را ممکن است يک شب در آب سرد بخيسانيم و دو سه بار آب آن را عوض مي کنيم در صورت نبودن فرصت ماهي را دو بار در آب ساده مي جوشانيم و آب آن را عوض مي کنيم ، بعد قطعات ماهي را با دستمال خشک مي نمائيم و دو طرف هر قطعه ماهي را به کمي آرد آغشته مي سازيم و در ورغن سرخ مي کنيم . بايد دقت کرد ماهي هنگام سرخ کردن زياد خشک نشود .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
خوراك ماهي و قارچ
ماهي قزل‌آلا با بادام
كروكت ماهي
تن ماهي با فلفل دلمه اي
ميگو عربي
ته‌چين ماهي
نودل با ميگو
ماهي سوخاري چيپسي
استيك ماهي
خوراك ميگو با گوجه‌فرنگي
اگر از مطلب استفاده بردید , تشکر فراموش نشه
:Rose:
۱۱-۲-۱۳۸۸ ۰۲:۲۹ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میگوی توپی شایلین74 0 600 ۸-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ عصر
آخرین ارسال: شایلین74
Thumbs Up طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی زندگی کن 0 627 ۷-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه Yağmur. 0 621 ۱۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهيه قابلمه (ترکمن صحرا) Arezou-66 0 702 ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهیه میگو کبابی nesssa 0 805 ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: nesssa


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان

لینک دوستان