درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳-۸-۱۳۹۳, ۱۲:۵۹ صبح


 

سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
روش تزیین کیک تولد
نویسنده پیام
مدیر کل ایران فروم
مدیر کل سایت
********
آفلاین
ارسال‌ها: 38,129
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
اعتبار: 162
سپاس ها 686
سپاس شده 2623 بار در 1184 ارسال
ارسال: #1
روش تزیین کیک تولد

روش تزیین کیک تولد



مواد لازم :
برای طبقه اول :قالب با قطر سی سانتیمتر
تخم مرغ :9 عدد
آرد :چهار ونیم پیمانه
شکر :سه پیمانه سر خالی
ماست :یک و یک چهارم لیوان
روغن :سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر :چهار قاشق چایخوری سر پر
وانیل :یک ونیم قاشق چایخوری
برای طبقه دوم :قالب با قطر بیست وشش سانتیمتر
تخم مرغ :6 عدد
آرد :سه پیمانه
شکر :دو پیمانه سر خالی
ماست :سه چهارم لیوان
روغن :نصف لیوان
بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری
وانیل :یک قاشق چایخوری
برای طبقه سوم :قالب با قطر پانزده سانتیمتر
تخم مرغ :سه عدد
آرد :یک ونیم پیمانه
شکر :یک پیمانه سرخالی
ماست :یک سوم لیوان
روغن :یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر :یک ونیم قاشق چایخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
برای مواد لای کیک :
آناناس :یک کمپوت
موز :سه عدد
گردو :سیصد گرم
کرم لای کیک را با چهار لیوان شیر و ۵/۴ قاشق غذاخو ی آرد و چهار زرده تخم مرغ ودو قاشق غذا خوری کاکائو و یک ونیم پیمانه شکر درست کردم ...دستور تهیه کرم لای کیکشما قادر به مشاهده لينک ها نمي باشيد . باید ابتدا در گروه ایران فروم عضو شوید برای عضویت سریع کلیک کنید. به طور کامل توضیح دادم .
برای تزیین کیک :
خامه قنادی :دو کیلوو چهار صد گرم
رنگ خوراکی
دو تا قیف با ماسوره های مناسب
طرز تهیه :
اول این نکته را بگم که بهتره پخت کیک وتزیینش را در دو روز متفاوت انجام بدهید .تا برای تزیین حوصبله داشته باشید .
مراحل پخت کیک ها به ترتیب زیر هست .
ابتدا فر را روشن می کنیم (با حرارت 180 درجه سانتیگراد )
تخم مرغ ها وماست را یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا به حرارت بیرون برسه .
آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .
قالب را هم با روغن چرب می کنیم .
زرده وسفیده را از هم جدا می کنیم .سفیده را ابتدا خوب به هم می زنیم تا پفکی بشه وبعد با نصف شکر خوب به هم می زنیم تا زمانی که جای همزن در سفیده یبمونه ووقتی کاسه را برمی گردانیم سفیده از کاسه بیرون نریزه .
زرده ووانیل وبقیه شکر را با همزن برقی حدود هفت دقیقه خوب می زنیم تا روشن وکشدار بشه .وسپس ماست وروغن هم با فاصله یک دقیقه به آن اضافه می کنیم وحدود یک دقیقه دیگر هم می زنیم.
سفیده زده شده را هم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم .

ودر آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را به تدریج می افزاییم وبا لیسک به آرامی به هم می زنیم .
مواد را در قالب می ریزیم ودر طبقه وسط فر قرار می دهیم ...45 دقیقه به آن زمان می دهیم وبعد با چنگال ویا خلال دندان امتحان می کنیم اگه هنوز پخته نشده بود حدود ده دقیقه به آن زمان می دهیم .
سپس کیک را می گذاریم در هوای بیرون سرد بشه وبعد از قالب خارج می کنیم .

کیک ها را با سلفون می پوشانیم تا خشک نشه وبعد در یخچال می گذاریم .

گردو را بهتره حدود پنج الی شش ساعت در آب نمک خیس می کنیم وبعد پوست گردو را هم جدا می کنیم .اینطوری خوشمزه تر می شه.
هر کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم می کنیم . ولای کیک کرم، آناناس وموز خرد شده وگردو قرار می دهیم .من لایه مقابل هرکدام از طبقات را هم خامه فرم گرفته استفاده کردم .
خامه قنادی ، در حال حاضر به صورت بسته های یک کیلویی وپنج کیلویی در بازار موجود هست .خامه را در فضای آزاد می گذاریم وکمی که شل شد با دور تند همزن حدود هفت دقیقه می زنیم تا خوب سفت بشه وحالت پفکی پیدا کنه .خامه را روی هر طبقه واطراف آن به طور کامل می کشیم ...بهتره در دو مرحله این کار را انجام دهیم اینطوری صاف تر می شه .بعد طبقات راروی هم می گذاریم .
حالا حدود نیم کیلو خامه را در دوظرف جداگانه قرار می دهیم .برای رنگ کردن من از رنگ خوراکی ویلتوناستفاده کردم .

حدود دو الی سه قطره رنگ خوراکی به خامه قبل از زدن اضافه می کنیم .رنگ سفید و ابی را هر کدام در یک قیف می ریزیم .وطرحی را که می بینید ایجاد کردم .

من برای طرح دیواره ها از ماسوره اولی وبرای شکوفه ها از دومی وبرای نوشتن از سومی استفاده کردم .

یک نکته مهم دیگه هم اینه که بهتره بعد از تزیین حدود یک روز کیک در یخچال باشه تا جابیفته ...وضمننا یادتون نره که قبلش یک جای مناسب برای کیکتون در یخچال در نظر بگیرید .
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه ...راستی این هم یک برش از کیک ....خیلی خوشمزه شده بود ...جای شما خالی..

منبع : مطبخ رویا

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
تزیین سری جدید سالاد الویه
آموزش مرحله به مرحله گل با پیاز برای تزیین غذا و سالاد
انواع تزیین سالاد الویه زیبا
آموزش مرحله به مرحله گل با تره فرنگی برای تزیین سالاد و غذا
آموزش مرحله به مرحله گل با شلغم برای تزیین سالاد و غذا
انواع تزیین سالاد متنوع و زیبا
تزیین دستمال سفره به شکل گل
تزیین شکلات به شکل انگور
تزیین تخم مرغ هفت سین 93 با کاموا
آموزش تصویری تزیین شله زرد
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۱۹-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ‏تزئین بستنی mary.sdi 0 46 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  جدیدترین و زیباترین مدلهای کیک عروسی 2014 nesssa 0 42 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  ایده هایی خاص و جالب برای تزئین بشقاب غذا nesssa 0 47 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  چگونه یک آناناس رو ببریم nesssa 0 42 ۳۰-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  ایده هایی جالب برای تزئین یخ برای میهمانی های تابستانی nesssa 0 291 ۱۶-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ صبح
آخرین ارسال: nesssa

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن