درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳۰-۶-۱۳۹۶, ۰۲:۲۴ صبح



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
راههای ورود به استرالیا
نویسنده پیام
محروم شده
*
آفلاین
ارسال‌ها: 18,117
تاریخ عضویت: ۲ خرداد ۱۳۸۹
سپاس ها 544
سپاس شده 1187 بار در 518 ارسال
ارسال: #1
راههای ورود به استرالیا

استراليا از جمله كشورهايي است كه بسياري از دانشجويان ايراني براي ادامه تحصيل در مقاطع بالا، تقاضاي ورود به آن را دارند...

استراليا از جمله كشورهايي است كه بسياري از دانشجويان ايراني براي ادامه تحصيل در مقاطع بالا، تقاضاي ورود به آن را دارند. اما ويزاي دانشجويي تنها نوع ويزاي ارائه شده توسط سفارتخانه استراليا در ايران نيست. سفارت استراليا در تهران 9 نوع ويزاي مختلف ارائه مي‌كند كه هر يك شرايط و مدارك خاص خود را مي‌طلبد.

اين 9 نوع ويزا مشتمل‌اند بر ويزاي سياحتي، ويزاي درماني، ويزاي كار، ويزاي اقامت موقت، ويزاي ترانزيت، ويزاي مهاجرت، ويزاي پناهندگي، و ويزاي بازگشت مقيم‌ها.
ويزاي سياحتي:

اين ويزا براي كساني است كه قصد دارند خانواده‌شان در استراليا را ملاقات كنند يا به منظور سياحت يا ديگر اهداف غيركاري وارد استراليا شوند.
اين ويزا سه نوع دارد:

الف) ويزاي كوتاه‌مدت، حداكثر به مدت سه ماه
ب) ويزاي بلندمدت، براي بيش از 3 ماه، حداكثر تا 12 ماه
مدارك مورد نياز براي اخذ اين دو ويزا عبارتند از:

- فرم‌هاي تكميل‌شده سفارت براي تمام افراد بالاتر از 18 سال

- هزينه غيرقابل‌عودت براي دريافت ويزا

- عكس در اندازه مخصوص پاسپورت

- پاسپورت معتبر دست‌كم براي 6 ماه

- مدارك نشان‌دهنده اموال و متعلقات در ايران

- مدارك اشتغال

- دعوت‌نامه از طرف خانواده يا آشناي ساكن در استراليا

- براي متقاضيان بالاتر از 70 سال، اجازه پزشكي براي پرواز و بيمه پزشكي استراليا نيز لازم است

- مدارك تكميلي كه بنا بر مورد به اطلاع متقاضي مي‌رسد

ج) ويزاي دعوتي، براي كساني كه از طرف شخصي حقيقي در استراليا دعوت شده‌اند

براي اخذ اين ويزا فرد دعوت‌كننده ساكن استراليا بايد داراي يكي از شرايط ذيل باشد
:
- وابسته خانوادگي باشد (همسر، پدر يا مادر، برادر، خواهر، فرزند، فرزندخوانده، عمه يا خاله، عمو يا دايي، فرزند عمو، عمه، خاله يا دايي، پدربزرگ يا مادربزرگ، و نوه)

- عضوي از مجلس استراليا (يا عوامل دولتي) يا شهردار منطقه‌اي مدت زمان بررسي صلاحيت اخذ ويزا 3 هفته است و امكان دارد با احتساب بررسي‌هاي پزشكي مدت بيشتري هم طول بكشد.

ويزاي اقامت كوتاه‌مدت و تحصيل:

اين ويزا براي كساني است كه به علت كار يا تحصيل قصد اقامت كوتاه‌مدت در استراليا را دارند. براي اخذ اين ويزا علاوه بر موارد مورد نياز ويزاي سياحتي، دعوت‌نامه از مركز اشتغال يا دانشگاه مورد نظر نيز ضروري است. مراحل اخذ اين ويزا 3 تا 4 هفته طول مي‌كشد.

ويزاي مهاجرت:

ويزاي مهاجرت بر 8 نوع است كه مبلغ مورد نياز و فرم‌هايش متفاوت است. اين 8 نوع ويزاي مهاجرتي عبارتند از:

1) مهاجرت همسر؛ براي كساني كه همسر يا نامزدشان ساكن استراليا است

2) مهاجرت كودك؛ براي كساني كه فرزندخوانده فردي در استراليا مي‌شوند يا يتيم هستند و كسي كفالت‌شان را در آن‌جا بر عهده مي‌گيرد

3) مهاجرت والدين؛ براي كساني كه فرزندشان در استراليا است

4) مهاجرت ساير اعضاي خانواده؛ براي كساني كه وابستگي خانوادگي نزديك دارند يا تنها فرد بازمانده خانواده‌شان در استرالياست

5) مهاجرت كاري؛ براي كساني كه شغل مورد نظرشان در استراليا متقاضي استراليايي ندارد و مركزي استخدام‌شان را پذيرفته است

6) مهاجرت مبتني بر شغل و مهارت؛ كه بنا بر مهارت كاري صورت پذيرد

7) مهاجرت تجاري؛ براي افرادي كه قصد سرمايه‌گذاري دارند

8) مهاجرت خاص؛ براي افرادي كه پيش از اين شهروند استراليا يا ساكن موقت در اين كشور بوده‌اند؛ خانواده‌شان در نيوزيلند ساكن باشد؛ يا استعداد درخشان محسوب شوند

مدت زمان مورد نياز براي بررسي صلاحيت اخذ ويزاي مهاجرتي بنا بر مورد متفاوت است.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
10 جاذبه متفاوت استرالیا
10 جاذبه متفاوت استرالیا
پارک کاکادو استرالیا
ویکتوریا (استرالیا)
قفس مرگ در استرالیا اوج ترس و هیجان
استرالیا ( Australia )
بررسی ساختمان اپرای سیدنی (استرالیا)
کانبرا پایتخت استرالیا
تصاویری از ساکنان بومی استرالیا
گلهای زیبا در استرالیا
۸-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
*
آفلاین
ارسال‌ها: 6
تاریخ عضویت: ۳ تير ۱۳۹۳
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #2
RE: راههای ورود به استرالیا

اینم یه مطلب در مورد ویزای استرالیا
ویزای استرالیا
Australian Visa
 
حتما شما در اخبارهای اخیر مشاهده کردید که دولت استرالیا با مهاجرت های غیر قانونی به شدت مقابله می کند، و به مهاجرین غیر قانونی اخطار می دهد که درصورت تخطی با آن ها به شدت برخورد می شود. بهمین خاطر گرفتن ویزای استرالیا بهترین راه برای مهاجرت کوتاه مدت و بلند مدت به استرالیا است. برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند،که البته این مراحل بسته به نوع ویزا تا حدودی متفاوت است. در صورتی که پس از مطالعه این مقاله باز هم سوالاتی در ذهنتان بی جواب ماند، میتوانید برای بدست آوردن این اطلاعات درباره اخذ ویزای استرالیا با آژانس های هواپیمایی تماس بگیرید،  برای گرفتن بلیط هواپیما استرالیا نیز میتوانید از همین طریق اقدام کنید.
 
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
 
با کلیک بر روی فرم های مورد نیاز میتوانید آنها را دانلود کنید :
   
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
 
[تصویر:  Australian-Visa04.jpg]
مدراک لازم برای اخذ ویزای استرالیا
 
 
علاوه بر فرم تقاضای ویزای استرالیا، مدارکی دیگری نیز  باید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل داده شود. این مدارک فارسی باید تماما به انگلیسی ترجمه‌ی رسمی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.
  • پاسپورت ( اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.)
  • شناسنامه ایرانی
  • عکس رنگی ٦٭٤
  • کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)
  • مدارک مالی : مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.
  • در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.
  • در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.
  • در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.
  • در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.
 
اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً یک ماه طول می کشد تا مشخص شود که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.با این حال ممکن است زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است .
 
[تصویر:  australian_visa12-ticket.jpg]
 
[b][تصویر:  Australian-Visa04.jpg] [/b]
انواع ویزای استرالیا
 
      • ویزای توریستی استرالیا (Visitor Visa )
      • ویزای مهارت و تخصص استرالیا   (Skilled Migration )
      • ویزای تجارت و سرمايه گذاری استرالیا    ( Business Migration )
      • ویزای همسر استرالیا   (Spouse Migration )
      • ویزای والدین استرالیا ( Parent Migration )
      • ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا (Last Remain Relative)
      • ویزای دانشجویی استرالیا    ( Student Visa )
 
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ویزای توریستی استرالیا
 
ویزای توریستی استرالیا که یک نوع ویزای موقت است، برای افرادیست که قصد سفر به استرالیا به منظور گذراندن تعطیلات، بازدید اماکن توریستی، دیدار اقوام و آشنایان و دیگر اهداف غیر کاری را دارند.
 
  • اگر بستگان درجه یک شما در استرالیا هستند، می توانید درخواست ویزای بازدید نمایید. در این صورت بستگان شما می بایست شما را در طی مدت اقامتتان در استرالیا حمایت نمایند.شما باید مدارک کافی جهت اثبات توانایی مالی خود  به سفارت ارائه دهید. مدت زمان ویزای بازدید بین 1 تا 12 ماه می باشد.
  • درصورتی که هیچ بستگانی در استرالیا ندارید باز هم می توانید از طریق تورهای مسافرتی برای بازدید از استرالیا اقدام نمایید.
  • اگر از طرف  سازمان و یا اداره خاصی دعوتنامه داشته باشید که از شما جهت بازدید از محل آنها دعوت کرده باشند باز هم می توانید اقدام به اخذ ویزا نمایید ولی بسته به نوع بازدید شما ممکن است از ویزاهای نوع دیگر استفاده نمایید.
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
 
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ويزای مهارت استرالیا

 
استراليا با هدف پیشرفت اقتصادی استرالیا،اقدام به جذب افرادی که در تجارت خود موفق هستند ٬ یا تکنيک و يا مهارتهای حرفه ای خاصی دارند کرده است. مهارتهای مورد نياز شامل مهارتهای تخصصي است مثلا کسانی که تحصيلات دانشگاهی در رشته خاص و مورد نياز در استراليا را داشته باشند يا دارای مهارتهای فنی و حرفه ای مورد نياز باشند و يا صاحب مشاغل تجاری یا خدماتی باشند. پيشرفت اقتصادی استرالیا باعث شده است که بطور ميانگين هفته ای 150000 شغل جديد تبليغات شود و درصد بيکاری در اين کشور به پايين ترين ميزان خود در 23 سال اخير برسد. اگر شما دارای مدرک تخصصی هستيد  يا فارغ التحصيل در استراليا می باشيد می توانيد از اين طريق برای خود و همسرتان ويزا اخذ نماييد. بايد توجه داشت که صرفا داشتن تخصص در يک رشته کافی نيست بلکه تخصص بايستی مورد نياز استراليا باشد. لذا بايستی زمينه تخصصی و کاری  شما با يکی از مشاغل در ليست  مورد نياز استرالیا همخوانی داشته باشد (Skilled Occupation List) اين ليست توسط دولت استراليا مشخص گرديده است. چنانچه مدرک تحصيلی و يا عنوان کاريتان در اين ليست نباشد شما نمی توانيد متقاضی اين نوع ويزا باشيد.
شرايط لازم برای متقاضیان ويزا مهارت استرالیا عبارتست از :
  • داشتن سن زير 45 سال
  • داشتن مدرک زبان IELTS   (حداقل امتياز پنج در هر چهار قسمت – اين امتياز با توجه با امتياز کلی فرد تغيير مي کند)
  •  داشتن سابقه کار کافی (حداقل یکسال سابقه کار اخیر)
 
[تصویر:  australian-visa00-ticket.jpg]
 
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ويزای تجارت و سرمايه گذاری استرالیا
 
دولت استراليا با ارائه ویزای تجارت و سرمایه گذاری استرالیا به تمام کسانی که مايل به سرمايه گذاری در اين کشور هستند خوشامد می گويد.
 
[تصویر:  Australian-Visa06.jpg]
شرایط لازم ویزای برای دارندگان تجارت و یا مدیران موفق در خارج از استرالیا
 
 
  • در شغل تجاری خود موفق باشد
  • مالک حداقل 10 درصد تجارت مورد نظر باشد و يا اينکه در چهار سال گذشته يک تجارت موفق را مديريت کرده باشد.
  • تجارتی که در آن فعالیت دارد دارای گردش مالی حدود 300000 دلار استرالیا در سال باشد.
  • باید عضو تصمیم گیرنده شرکت تجاری باشد.
  • می بايست در تجارتی که می خواهد در استراليا راه اندازی کنيد به مدت 2 سال مديريت داشته باشد.
  • سن ایشان بايستی زير 55 سال باشد.
  • سرمايه ای در حدود  250000  دلار استراليا داشته باشد.
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
[تصویر:  Australian-Visa06.jpg]
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
 
اگرحدود 1.2 میلیون دلار استرالیا سرمایه  نقدی و یا غیر نقدی دارید و قادر هستید که مبلغ 750000 دلار را در بانکهای استرالیا سرمایه گذاری نمایید می توانید ویزای سرمایه گذاری اخذ نمایید.  اخذ این ویزا از نظر زمانی سریعتر می باشد. در طول دوران سرمایه گذاری بانکهای استرالیا به شما سود خواهند پرداخت و اصل پول شما بعد از طی مدت زمان 4 سال به شما برگشت داده خواهد شد.
 
[تصویر:  Australian-Visa06.jpg]
 ویزای  افتتاح شرکت خود در داخل استرالیا
 
چنانچه مایل هستید که هر چه سریعتر فعالیت تجاری خود را در استرالیا شروع کنید می توانید برای خرید و یا افتتاح شرکت خود به استرالیا بیایید.
 
 
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ويزای همسر استرالیا
 
ويزای همسر استرالیا برای شهروندان استرالیایی و یا افرادی که دارای اقامت دائم می باشند و می خواهند که شریک زندگی خود را به استرالیا بیاورند ٬ می باشد. شریک زندگی در اینجا شامل همسر ٬ نامزد می باشد. در صورتی دارای شرایط این ویزا خواهید بود که با یک شهروند استرالیایی و یا مقیم دائم استرالیا ازدواج ٬ نامزد باشید. چنانچه پرونده شما برای این ویزا موفقیت آمیز باشد به شما یک ویزای دو ساله داده خواهد شد و بعد از این دو سال شما می توانید برای گرفتن ویزای دائم اقدام نمایید. مدت زمان گرفتن این ویزا بین 6 تا 8 ماه می باشد.
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ويزای والدین استرالیا
 
ويزای والدین استرالیا برای کسانی است که شهروند استرالیا هستند یا اقامت دائم در استرالیا دارند و می خواهند از طریق اسپانسر والدین خود را به استرالیا بیاورند. در صورتی می توانید از ویزا استفاده نمایید که شما والدین یک شهروند استرالیا یا والدین یک مقیم دائم باشید. همچنین بایستی حداقل نیمی از فرزندان شما شهروند یا مقیم دائم استرالیا باشند. بعنوان مثال چنانچه شما دارای سه فرزند هستید بایستی دو فرزند شما در استرالیا اقامت دائم داشته باشند. شما بایستی توسط فرزند خود به مدت دو سال اسپانسر شوید. همچنین متقاضی این ویزا می بایست دارای سلامتی کامل باشید و مراحل آزمایش های سلامتی را با موفقیت بگذراند. بعد از اقدام کردن برای این ویزا به متقاضی ویزای اقامت دائم داده خواهد شد و می تواند بصورت نا محدود در استرالیا اقامت داشته باشد. همچنین متقاضی از مزایای بیمه درمانی عمومی  بهره مند خواهد شد. بعد از دو سال اقامت در استرالیا می توانید جهت دریافت شهروندی اقدام نمایید.
[تصویر:  Australian-Visa03.jpg]
[تصویر:  Australian-Visa02.jpg]
ویزای دانشجویی استرالیا
 
درصورتی که شهروند استرالیایی نیستید، اما می خواهید از امکانات و کیفیت سیستم آموزشی استرالیا استفاده نمایید، باید برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید. این ویزا توسط وزارت مهاجرت و تابعیت استرالیا  صادر میشود. این وزارت ویزای دانشجویی استرالیا را تنها تحت شرایط ثبت نام در یک دوره تحصیلی تمام وقت ثبت شده و یا ثبت نام در بخشی از یک دوره درسی تمام وقت ثبت شده ویزای شما را بر اساس یک زمان کامل اعطا میکند. یک دوره درسی تمام وقت ثبت شده توسط آموزش و پرورش  و دولت استرالیا ارائه شده و برای ارائه دروس به دانش آموزان خارج از کشور طراحی شده است. اما اگر قصد دارید بیش از سه ماه تحصیل داشته باشید، باید برای ویزای دانشجویی اقدام شود.
 
[تصویر:  Australian-Visa01.jpg]
[تصویر:  Australian-Visa06.jpg]
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا
 
 
  • تهیه فیش سفارت
  • اصل و کپی پاسپورت
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل مدرک IELTS
  • نامه ی پذیرش تحصیلی (Offer letter)
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
  • ترجمه ریزنمرات و دانشنامه
  • یک عدد عکس پاسپورتی
  • مدارک مالی مورد نیاز
  • گواهی سوابق کاری
  • رزومه (CV)
  • نامه ی انگیزه ی تحصیلی (Statement Of Purpose (SOP
  • ترجمه ی کارت پایان خدمت
  • ترجمه ی سند ازدواج
  • تکمیل فرم های مربوطه
با کلیک روی ویزای استرالیا میتوانید مطالب بالا را دانلود کنید.
۳۱-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترسناک ترین بازار دنیا +تصاویر Siva68 2 679 ۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: amirrobin76
  جزیره سوکوترا؛ یکی از عجیب ترین مکان های روی زمین!! (+عکس) Siva68 0 570 ۹-۹-۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ صبح
آخرین ارسال: Siva68
  10 جاذبه متفاوت استرالیا Siva68 0 610 ۷-۹-۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ صبح
آخرین ارسال: Siva68
  مسجد جنه ، بزرگترین مسجد خشتی دنیا Siva68 0 760 ۱۶-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ صبح
آخرین ارسال: Siva68
  تصاویری عجیب و خارق العاده از درخت های طوفانی Siva68 0 539 ۱۴-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ صبح
آخرین ارسال: Siva68


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان