درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۶-۶-۱۳۹۳, ۱۲:۰۰ عصر


 
پرداخت قبوض رویال بلاگ
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه رشته خوشکار | دسر ایرانی
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,441
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1464
سپاس شده 889 بار در 599 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه رشته خوشکار | دسر ایرانی

رشته خوشکار

مواد لازم

– آب 4 پیمانه

– مغز گردو چرخ شده 100 گرم

– مغز هل ساییده شده به میزان لازم

– آرد برنج 2 پیمانه پلو پز

- روغن مایع برای سرخ کردن

– دارچین 1 قاشق مرباخوری

– شکر 5/1 پیمانه


مواد لازم برای شربت

– آب 5/1 لیوان

– دارچین 1 قاشق مرباخوری

– شکر به میزان لازم


طرز تهیه


ابتدا برنج را می شوییم و چند ساعتی آنرا خیس می کنیم و بعد آنرا روی دستمالی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .سپس برنج را آسیاب می کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج را برای رشته خوشکار که شیرین و چسبان باشد در شمال ایران به نامهای برنج هاشمی ، کاظمی و غریب معروف است ) آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می کنیم و چند ساعتی آن را کنار می گذاریم. سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده را به آرامی خالی می کنیم و مایه را در ظر ف مخصوص شانه خوشکار می ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است ) یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخهای شانه می گذاریم و آن را روی سینی قرار می دهیم و یکباره انگشتان را بر می داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می کنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و بلافاصله چهار گوشه آنرا به داخل تا می کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است ، روی آن می آوریم و با کنار دستها اطراف آن را می چسبانیم. تمام مایه را به همین روش انجام می دهیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می کنیم و در شربت می غلتانیم و در ظرف مناسبی می چینیم .طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم.طرز تهیه خوشکار : مغز گردو ، مغز هل ، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود کمی ورز می دهیم.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه مربای پوست پسته
طرز تهیه مربای گیلاس
طرز تهیه شکلات صبحانه
كاچی دسر سنتی ایرانی
طرز تهیه مربا کیوی
طرز تهیه ژله مغزدار
طرز تهیه دسر موزی شکلاتی
طرز تهیه ارروت دسری خوش طعم از جنوب ایران
طرز تهیه بستنی آناناس
طرز تهیه دسر سیب
۱۵-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه مربای پوست پسته elya29 0 39 ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ صبح
آخرین ارسال: elya29
  فنجان شکلاتی کاراملی elya29 0 34 ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ صبح
آخرین ارسال: elya29
  طرز تهیه مربای گیلاس mary.sdi 0 85 ۸-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه شکلات صبحانه mary.sdi 0 88 ۸-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  كاچی دسر سنتی ایرانی mary.sdi 0 100 ۶-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن