درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۵-۷-۱۳۹۷, ۰۲:۱۳ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نویسنده پیام
کاربر 7 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 2,861
تاریخ عضویت: ۲۶ آبان ۱۳۸۸
اعتبار: 13
سپاس ها 0
سپاس شده 32 بار در 29 ارسال
ارسال: #1
هویج

هویج منبع مهم بتاکاروتن و الیاف می باشد که هر دو اینها کمک به جلوگیری
از سرطان و حمله قلبی می کنند. میزان کلسترول در 5 نفر که سنین آنها بین
25- 41 سال بود و روزانه 30 گرم هویج خام مصرف می کردند اندازه گیری شده
بعد از مدت سه هفته و دوباره این میزان کنترل شد و مشخص گردید که میزان
کلسترول کاهش پیدا کرده است. از آنجایی که کلسترول زیاد یک عامل مهم در
بیماری قلبی می باشد بنابراین هویج را در صورت غذاهای خود قرار دهید.
گروهی از محققین سوئدی اخیرا دلایل بیشتری برای استفاده از سبزیجات ریشه
ای ارائه نمودند. آنها به این نتیجه رسیده اند که سبزیجات ریشه ای تاثیر
بسزایی در کاهش میزان حمله های قلبی به خاطر پایین آوردن میزان کلسترول
دارند. این تحقیقات مشخص کرد که 2 عامل مهم در بازسازی سلولهای رگ نقش
دارند که شامل (PAI) پلاسمینوژن اکتیوتور انهیبیتور و تیشو پلاسمینوژن
آکتیوتور این دو ماده به طور کلی در بررسی ها نگهدارنده یکدیگرند. ولی چند
سال قبل محققین متوجه شدند که مردمی که دارای میزان بالایی از PAI باشند
بیشتر مستعد ابتلا به حملات قلبی هستند. به نظر محققین سوئدی در دانشگاه
تحقیقی بر روی 290 زن و مرد با میانگین سنی 60-30 از نظر میزان PAI-1 بر
روی نوع غذا انجام داده نتیجه بررسی بسیار شگفت انگیز بود بیشتر سبزیجات
ریشه ای مثل هویج که مورد استفاده مردم است بیشتر افزایش دهنده TPA و کمتر
افزایش دهنده PAI بود. نتیجه بررسی های نشان می دهد که افرادی که 6 بار یا
بیشتر از سبزیجات ریشه ای در هفته خام یا پخته استفاده می کنند کمتر دچار
حملات قلبی می شوند. در طول مدت بیش از 5 سال محققین غذای 287 زن را که سن
آنها بین 32 تا 69 سال بود و مبتلا به بیماری قلبی بودند با گروه زنان
مشابه مقایسه کردند و تفاوت مهمی بین دو گروه به دست آمد. بدین ترتیب که
گروهی که از هویج استفاده می کردند نسبت به کسانی که کمتر از هویج استفاده
می کردند شانس ابتلا به بیماری قلبی داشتند. بیماری قلبی اولین عامل مرگ
در امریکا می باشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که خوردن هویج کمک به
جلوگیری از سرطان ریه و سایر سرطانها می کند. در یک مطالعه در مورد 3669
نفر مرد و زن در بلژیک مشخص شد که مصرف سبزیجات خطر ابتلا به سرطان کولون
را کاهش می دهد و نیز سبزیجات با فیبر زیاد مثل هویج خطر ابتلا را 24%
کاهش می دهد. طی بررسی انجام شده در دانشگاه آتن و Harvard School زنانی
که هر روز از هویج خام استفاده می کنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان سینه
مبتلا می شوند با توجه به رشد سرطان سینه در امریکا جای خوشحالی است که
مصرف هویج تازه نیز رو به ازدیاد است و امریکاییها امروزه 23% بیشتر از
هویج مصرف می کنند.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
هویج و کلم بروکلی دشمن سرطان
هویج بخورید
آب هویج و درمان انواع بیماری ها
خواص شگفت انگیز آب هویج
هویج پخته مغذی تر است
خواص آب هویج
همه چی آرومه من چقد خوشحالم
پیشم هستی حالا به خودم می بالم
تو به من دل بستی از چشات معلومه
من چقد خوشبختم همه چی آرومه
۲۷-۱۰-۱۳۸۸ ۰۲:۴۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درمان سینوزیت با این میوه tanha37 0 599 ۲۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  فواید چای زنجبیل tanha37 0 651 ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  10 میوه برای سلامتی و نشاط هر چه بیشتر tanha37 0 684 ۱۱-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  جعفری و یک دنیا خاصیت tanha37 0 763 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  سلطان سبزی‌های شفابخش! tanha37 0 761 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ صبح
آخرین ارسال: tanha37


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان