درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۰۳ صبح


 
دکتر مریم یوسفی
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه فیله ماهی سالمون
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,425
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 101
سپاس ها 1458
سپاس شده 881 بار در 591 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه فیله ماهی سالمون

فیله ماهی سالمون

مواد لازم براي 4 نفر



فيله ماهي سالمون --------------------------- 1 عدد

ليموي تازه ------------------------------------- 2 عدد ( يا 1 نصف استكان آب ليمو )

زعفران دم كرده -------------------------------- يك قاشق سوپ خوري

نمك ، فلفل ------------------------------------ به مقدار لازم

روغن زيتون * ---------------------------------- به مقدار لازم





طرز تهيه :


فيله كامل ماهي را به 4 قسمت تقسيم كنيد و داخل يك ديس لبه دار بچينيد .

در يك كاسه جداگانه ، آبليمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنيد ، هم بزنيد تا كاملا يك دست شوند .

با يك قلموي تميز ، از مخلوط آبليمو و زعفران هر دو روي ماهي ها را پوشش دهيد . و بعد باقيمانده مخلوط را روي ماهي ها بريزيد .

روي ديس حاوي ماهي ها را با يك كيسه بپوشانيد و بگذاريد به مدت 1 الي 2 ساعت داخل يخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .



بعد از اين مدت ، در يك تابه چدني ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولي نچسب استفاده كنيد) مقداري روغن زيتون بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود . بعد حرارت زير تابه را ملايم كنيد و ماهي ها را داخل تابه بچينيد .

با حرارت نسبتا ملايم يك روي ماهي را كاملا سرخ كنيد و بعد ماهي ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شوند .



و بعد از سرخ شدن ، ماهي ها را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

هنگام سرو مقداري آب ليمو روي ماهي ها بچكانيد

نكته :



ميتوانيد در همين مخلوط آبليمو و زعفران ، مقداري ميگوي پاك شده هم بخوابانيد و بعد از يك الي دو ساعت سرخ كنيد و هنگام كشيدن سبزي پلو ، ميگو ها را لاي پلو بكشيد يا كنار آن بچينيد و سرو كنيد .

استفاده از روغن زيتون به دليل مقاومت پائين آن در برابر حرارت ، براي سرخ كردن ، معمولا توصيه نميشود . بهتر است براي تضمين سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن هاي مخصوص سرخ كردني ( روغن هسته انگور ، كانولا و ... ) استفاده شود .

بعد از اينكه يك روي ماهي ها سرخ شد و ماهي ها را برگردانديد ، بهتر است هنگام سرخ كردن روي ديگر ماهي ها ، درب تابه را ببنديد تا ماهي ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .



و يا بعد از مزه دار شدن ماهي ها ، آنها را روي كباب پز ، كباب كنيد .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ماهی سفید
طرز تهیه استیک شیر ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی
طرز تهیه میگوی تند و نمکی
ماهی شكم پر
ماهی بخارپز
طرز تهیه پانزانِلا، میگوی کبابی
طرز تهیه ماهی پفکی
طرز تهیه ماهی آزاد سرخ شده را به همراه سس تند فرا بگیرید.
طرز تهیه شیرینی نان چایی شهر زیبای قزوین را در زیر آورده ایم.
۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ماهی سفید elya29 0 33 ۳۰-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: elya29
  طرز تهیه استیک شیر ماهی elya29 0 27 ۳۰-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ صبح
آخرین ارسال: elya29
  سالاد پیچ میگو و سبزیجات elya29 0 31 ۳۰-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ صبح
آخرین ارسال: elya29
  طرز تهیه قلیه ماهی elya29 0 34 ۳۰-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ صبح
آخرین ارسال: elya29
Tongue طرز تهیه میگوی تند و نمکی nesssa 0 55 ۱۸-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ صبح
آخرین ارسال: nesssa

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن