درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۹-۷-۱۳۹۳, ۰۵:۵۸ عصر


 

سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه فیله ماهی سالمون
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,442
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1464
سپاس شده 893 بار در 601 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه فیله ماهی سالمون

فیله ماهی سالمون

مواد لازم براي 4 نفر



فيله ماهي سالمون --------------------------- 1 عدد

ليموي تازه ------------------------------------- 2 عدد ( يا 1 نصف استكان آب ليمو )

زعفران دم كرده -------------------------------- يك قاشق سوپ خوري

نمك ، فلفل ------------------------------------ به مقدار لازم

روغن زيتون * ---------------------------------- به مقدار لازم





طرز تهيه :


فيله كامل ماهي را به 4 قسمت تقسيم كنيد و داخل يك ديس لبه دار بچينيد .

در يك كاسه جداگانه ، آبليمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنيد ، هم بزنيد تا كاملا يك دست شوند .

با يك قلموي تميز ، از مخلوط آبليمو و زعفران هر دو روي ماهي ها را پوشش دهيد . و بعد باقيمانده مخلوط را روي ماهي ها بريزيد .

روي ديس حاوي ماهي ها را با يك كيسه بپوشانيد و بگذاريد به مدت 1 الي 2 ساعت داخل يخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .



بعد از اين مدت ، در يك تابه چدني ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولي نچسب استفاده كنيد) مقداري روغن زيتون بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود . بعد حرارت زير تابه را ملايم كنيد و ماهي ها را داخل تابه بچينيد .

با حرارت نسبتا ملايم يك روي ماهي را كاملا سرخ كنيد و بعد ماهي ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شوند .



و بعد از سرخ شدن ، ماهي ها را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

هنگام سرو مقداري آب ليمو روي ماهي ها بچكانيد

نكته :



ميتوانيد در همين مخلوط آبليمو و زعفران ، مقداري ميگوي پاك شده هم بخوابانيد و بعد از يك الي دو ساعت سرخ كنيد و هنگام كشيدن سبزي پلو ، ميگو ها را لاي پلو بكشيد يا كنار آن بچينيد و سرو كنيد .

استفاده از روغن زيتون به دليل مقاومت پائين آن در برابر حرارت ، براي سرخ كردن ، معمولا توصيه نميشود . بهتر است براي تضمين سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن هاي مخصوص سرخ كردني ( روغن هسته انگور ، كانولا و ... ) استفاده شود .

بعد از اينكه يك روي ماهي ها سرخ شد و ماهي ها را برگردانديد ، بهتر است هنگام سرخ كردن روي ديگر ماهي ها ، درب تابه را ببنديد تا ماهي ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .



و يا بعد از مزه دار شدن ماهي ها ، آنها را روي كباب پز ، كباب كنيد .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی
طرز تهیه ماهی شوریده
طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی
طرز تهیه ماهی پفکی
ماهی آزاد کبابی
برنج و ماهی دودی با عدس
دانستنی های ماهی
ماهی آزاد کبابی
طرز تهیه سمبوسه ماهی و میگو
طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال
۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی mary.sdi 0 36 ۲۷-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه ماهی شوریده mary.sdi 0 57 ۱۴-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی nesssa 0 76 ۵-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  طرز تهیه ماهی پفکی mary.sdi 0 87 ۲-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  ماهی آزاد کبابی mary.sdi 0 80 ۲-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن