درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۷-۹-۱۳۹۳, ۰۴:۳۸ عصر


 


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه فیله ماهی سالمون
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,475
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1531
سپاس شده 914 بار در 620 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه فیله ماهی سالمون

فیله ماهی سالمون

مواد لازم براي 4 نفر



فيله ماهي سالمون --------------------------- 1 عدد

ليموي تازه ------------------------------------- 2 عدد ( يا 1 نصف استكان آب ليمو )

زعفران دم كرده -------------------------------- يك قاشق سوپ خوري

نمك ، فلفل ------------------------------------ به مقدار لازم

روغن زيتون * ---------------------------------- به مقدار لازم





طرز تهيه :


فيله كامل ماهي را به 4 قسمت تقسيم كنيد و داخل يك ديس لبه دار بچينيد .

در يك كاسه جداگانه ، آبليمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنيد ، هم بزنيد تا كاملا يك دست شوند .

با يك قلموي تميز ، از مخلوط آبليمو و زعفران هر دو روي ماهي ها را پوشش دهيد . و بعد باقيمانده مخلوط را روي ماهي ها بريزيد .

روي ديس حاوي ماهي ها را با يك كيسه بپوشانيد و بگذاريد به مدت 1 الي 2 ساعت داخل يخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .



بعد از اين مدت ، در يك تابه چدني ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولي نچسب استفاده كنيد) مقداري روغن زيتون بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود . بعد حرارت زير تابه را ملايم كنيد و ماهي ها را داخل تابه بچينيد .

با حرارت نسبتا ملايم يك روي ماهي را كاملا سرخ كنيد و بعد ماهي ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شوند .



و بعد از سرخ شدن ، ماهي ها را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

هنگام سرو مقداري آب ليمو روي ماهي ها بچكانيد

نكته :



ميتوانيد در همين مخلوط آبليمو و زعفران ، مقداري ميگوي پاك شده هم بخوابانيد و بعد از يك الي دو ساعت سرخ كنيد و هنگام كشيدن سبزي پلو ، ميگو ها را لاي پلو بكشيد يا كنار آن بچينيد و سرو كنيد .

استفاده از روغن زيتون به دليل مقاومت پائين آن در برابر حرارت ، براي سرخ كردن ، معمولا توصيه نميشود . بهتر است براي تضمين سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن هاي مخصوص سرخ كردني ( روغن هسته انگور ، كانولا و ... ) استفاده شود .

بعد از اينكه يك روي ماهي ها سرخ شد و ماهي ها را برگردانديد ، بهتر است هنگام سرخ كردن روي ديگر ماهي ها ، درب تابه را ببنديد تا ماهي ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .



و يا بعد از مزه دار شدن ماهي ها ، آنها را روي كباب پز ، كباب كنيد .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی
طرز تهیه ماهی شوریده
طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی
طرز تهیه ماهی پفکی
ماهی آزاد کبابی
برنج و ماهی دودی با عدس
دانستنی های ماهی
ماهی آزاد کبابی
طرز تهیه سمبوسه ماهی و میگو
۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی mary.sdi 0 54 ۲۷-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی mary.sdi 0 109 ۲۷-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه ماهی شوریده mary.sdi 0 130 ۱۴-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی nesssa 0 146 ۵-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  طرز تهیه ماهی پفکی mary.sdi 0 166 ۲-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

ارتباط

 

لینک دوستان

جستجو در انجمن