ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه فیله ماهی سالمون
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
Arezou-66
کاربر 10 ستاره
*
ارسال ها:15,180
محل سکونت : آسمان اباد آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
عضو شماره:177908
اعتبار: 101
مدال تولبار الکساکاربر ارزشمند
   
سپاس ها 1443
سپاس شده 849 بار در 575 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهیه فیله ماهی سالمون
فیله ماهی سالمون

مواد لازم براي 4 نفر



فيله ماهي سالمون --------------------------- 1 عدد

ليموي تازه ------------------------------------- 2 عدد ( يا 1 نصف استكان آب ليمو )

زعفران دم كرده -------------------------------- يك قاشق سوپ خوري

نمك ، فلفل ------------------------------------ به مقدار لازم

روغن زيتون * ---------------------------------- به مقدار لازم





طرز تهيه :


فيله كامل ماهي را به 4 قسمت تقسيم كنيد و داخل يك ديس لبه دار بچينيد .

در يك كاسه جداگانه ، آبليمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنيد ، هم بزنيد تا كاملا يك دست شوند .

با يك قلموي تميز ، از مخلوط آبليمو و زعفران هر دو روي ماهي ها را پوشش دهيد . و بعد باقيمانده مخلوط را روي ماهي ها بريزيد .

روي ديس حاوي ماهي ها را با يك كيسه بپوشانيد و بگذاريد به مدت 1 الي 2 ساعت داخل يخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .



بعد از اين مدت ، در يك تابه چدني ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولي نچسب استفاده كنيد) مقداري روغن زيتون بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود . بعد حرارت زير تابه را ملايم كنيد و ماهي ها را داخل تابه بچينيد .

با حرارت نسبتا ملايم يك روي ماهي را كاملا سرخ كنيد و بعد ماهي ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شوند .



و بعد از سرخ شدن ، ماهي ها را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

هنگام سرو مقداري آب ليمو روي ماهي ها بچكانيد

نكته :



ميتوانيد در همين مخلوط آبليمو و زعفران ، مقداري ميگوي پاك شده هم بخوابانيد و بعد از يك الي دو ساعت سرخ كنيد و هنگام كشيدن سبزي پلو ، ميگو ها را لاي پلو بكشيد يا كنار آن بچينيد و سرو كنيد .

استفاده از روغن زيتون به دليل مقاومت پائين آن در برابر حرارت ، براي سرخ كردن ، معمولا توصيه نميشود . بهتر است براي تضمين سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن هاي مخصوص سرخ كردني ( روغن هسته انگور ، كانولا و ... ) استفاده شود .

بعد از اينكه يك روي ماهي ها سرخ شد و ماهي ها را برگردانديد ، بهتر است هنگام سرخ كردن روي ديگر ماهي ها ، درب تابه را ببنديد تا ماهي ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .



و يا بعد از مزه دار شدن ماهي ها ، آنها را روي كباب پز ، كباب كنيد .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
ماهی قزل آلا را اینگونه درست کنید تا لاغر شوید
ماهی تنوری با کره سبزیجات
طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی
ماهی سوف یا سفید
ماهی شکم پر یا گردپیچ
طرز تهیه شور ماهی پلو
طرز تهیه ی میگو شانگهای
طرز تهیه دمپخت میگو
طرز تهیه قلیه ماهی
کوکوی اشپل ماهی
۲۷-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up ماهی قزل آلا را اینگونه درست کنید تا لاغر شوید زندگی کن 0 75 ۱۴-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up ماهی تنوری با کره سبزیجات زندگی کن 0 83 ۱۴-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی زندگی کن 0 71 ۱۴-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up پاستای میگوی تند و آتشین زندگی کن 0 79 ۱۴-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up ماهی سوف یا سفید زندگی کن 0 80 ۱۴-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما