درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۹-۸-۱۳۹۳, ۰۳:۲۴ صبح


 

سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه پای گوشت
نویسنده پیام
کاربر 7 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 2,861
تاریخ عضویت: ۲۶ آبان ۱۳۸۸
اعتبار: 13
سپاس ها 0
سپاس شده 32 بار در 29 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه پای گوشت

مواد لازم

آرد - 500 گرم
شير - يك پيمانه
نمك - نصف قاشق سوپخوري
خمير ترش - يك قاشق سوپخوري
روغن مايع - يك قاشق سوپخوري
شكر - يك قاشق سوپخوري

پای گوشت

طرز تهيه

شير را گرم كرده، نمك و خميرترش را اضافه مي‌كنيم، يك
دقيقه صبر مي‌كنيم تا خميرترش برسد. سپس به خمير رسيده، روغن مايع و نمك
افزوده و آرد را اضافه مي‌كنيم تا خمير به دست نچسبد، روي خمير دستمال
تميز خشك مي‌اندازيم، 45 دقيقه زمان لازم دارد تا خمير آماده شود.

مواد ميانی

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم

قارچ تفت داده شده 250 گرم

جعفري خرد شده 4/1 پيمانه

گرد سير و آويشن نصف قاشق مرباخوري

فلفل‌دلمه‌اي نصف پيمانه

هويج پخته شده يك عدد

گوجه فرنگي خرد شده يك پيمانه

سيب‌زميني متوسط پخته شده يك عدد

پنير پيتزا دو پيمانه

طرز تهيه‌ موادميانی

گوشت چرخ كرده را آماده وساير مواد را به آن 
مي‌افزاييم .از خمير داخل قالب‌هاي گوشت‌ پاي باز كرده مواد را داخلش قرار
مي‌دهيم وكمي پنير رويش ريخته و در فر طبقه وسط فر با دماي 175 درجه
سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه بیفتک
طرز تهیه بره شکم پر
طرز تهیه پیراشکی گوشت
دانستنی های گوشت
طرز تهیه بره شکم پر
طرز تهیه رولت مرغ
رولت گوشت
طرز تهیه خوراک گوشت و رشته
طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات
طرز تهیه دلمه سیب زمینی

همه چی آرومه من چقد خوشحالم
پیشم هستی حالا به خودم می بالم
تو به من دل بستی از چشات معلومه
من چقد خوشبختم همه چی آرومه
۲۷-۱۰-۱۳۸۸ ۰۴:۱۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه بیفتک mary.sdi 0 39 ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه بره شکم پر mary.sdi 0 59 ۲۸-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  گراتن بوقلمون samaneh64 0 50 ۲۷-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ صبح
آخرین ارسال: samaneh64
  طرز تهیه پیراشکی گوشت nesssa 0 128 ۱۷-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  دانستنی های گوشت nesssa 0 119 ۱۲-۶-۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ صبح
آخرین ارسال: nesssa

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن