درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۶-۹-۱۳۹۳, ۱۱:۰۷ صبح


 


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه ترشي فلفل سبز
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,475
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 102
سپاس ها 1531
سپاس شده 913 بار در 619 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه ترشي فلفل سبز

ترشي فلفل سبز :
ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا
نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر
ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به
كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .

فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند
حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با
سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .

ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .

در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل : از بيست روز به بعد
ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از
7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم
بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه
حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد .


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ی ترشی انار
طرز تهیه ‏مربای شاه توت
طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر
طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی
طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
طرز تهیه سس شارکویتر
طرز تهیه سس ترش
طرز تهیه ‏سس فلفل
طرز تهیه سس ساسای تابستانی
۲۴-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی انار *پرستو* 0 96 ۲۱-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ عصر
آخرین ارسال: *پرستو*
  طرز تهیه ‏مربای شاه توت mary.sdi 0 91 ۱۹-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  ترشی پیاز قرمز mary.sdi 1 108 ۷-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ عصر
آخرین ارسال: 14001400
  ترشی مارچوبه و هویج mary.sdi 0 112 ۴-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  سس خامه‌ای ریحان و جعفری mary.sdi 0 111 ۱-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

ارتباط

 

لینک دوستان

جستجو در انجمن