درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۷-۸-۱۳۹۷, ۰۷:۴۳ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی
نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #1
Bug طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم کره ای شکلاتی

مواد لازم

آب جوش 1 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
پودر شکر 190 گرم
شکلات شیری 40 گرم


طرز تهیه

ابتدا کره را با پودر شکر و1 قاشق چایخوری آب جوش همزده تا اندازه ای که دانه های شکر در کره حل شود. سپس شکلات را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کنید.از این کرم برای پوشاندن رویه کیک استفاده می شود.شکر را با آسیاب پودر کنید.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
درست کردن شیرینی پنجره ای برای نوروز
تزیین شیرینی های نوروزی به شکل اسب
شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز 1395
طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز
شیرینی مغزدار شکلاتی، شیرینی شب عید
طرز تهیه توپ های گردویی شیرینی مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی نسکافه و گردو شیرینی عید 1395
طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز 1395
شیرینی رژیمی نوروز 1395
طرز تهیه شیرینی رایج برای نوروز 95 باسلوق دورنگ و سفید
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #2
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم پفی

کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها می باشد.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ 3 عدد

شکر 4/3 فنجان

نمک مقداری

آب 3/1 فنجان

پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #3
Bug RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم داخل شیرینی دانمارکی

مواد لازم


– تخم مرغ 1 عدد

– شکر 120 گرم

– نشاسته 1 قاشق غذاخوری

– آرد 1 قاشق سوپخوری

– شیر 1 لیوان

– کره 30 گرم

– وانیل کمی


طرز تهیه


نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود .سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید .
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #4
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم انگلیسی

مواد لازم:

۱. زرده تخم مرغ ۴تا ۵ عدد

۲. شیر یک پیمانه

۳. شکر ۱۲۵ گرم

۴. وانیل یا رنده پوست لیموترش به مقدار کم

با این مواد در حدود ۲ پیمانه کرم به دست می آید

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ و شکر و وانیل یا رنده پوست لیموترش را مخلوط می کنیم و میزنیم تا کاملا سفت و سفید شود

شیر را می جوشانیم و حرارت زیر شیر را ملایم می کنیم سپس زرده تخم مرغ را کم کم داخل شیر میریزیم و مرتب به هم می زنیم تا کرم داغ و غلیظ شود.

باید دقت کرد این کرم زیاد نجوشد تا نرم و لطیف باقی بماند .

ممکن است در این کرم یک قاشق سر خالی سوپخوری قهوه و یا ۱۰۰ گرم شکلات بدون مغز بریزیم در اینصورت قهوه یا شکلات را با شیر مخلوط می کنیم و جوش که آمد تخم مرغ را میریزیم اگر بخواهیم این کرم را به طریقه بن ماری طبخ کنیم در اینصورت قبل از مخلوط کردن زرده تخم مرغ با شیر به مدت ۳ ربع ساعت در ظرف آب آنرا طبخ می نمائیم.

نکته: در صورت مصرف شکلات رنده پوست لیموترش لازم نیست.
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #5
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم پاتیسیر
مواد لازم کرم پاتیسیر :

شكر
1/2 پيمانه
پودر ژلاتين
1/2 1 قاشق چايخوري
پورد نشاسته
2 قاشق سوپخوري
شير
1/2 پيمانه
زرده تخم مرغ
1 عدد
وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري
آرد
1 قاشق سوپخوري
پودر قند
2 قاشق سوپخوري
خامه
1/2 پيمانه
آب
1/2 پيمانه


طرز تهيه کرم پاتیسیر :

آرد ، نشاسته و شكررامخلوط كنيد سپس شير سرد را بتدريج بهآن اضافه نمائيد ومرتب هم بزنيد تا آرد و شير مخلوط شوند . مايه را روي حرارت ملايم قرار داده و هم بزنيد تا حدي كه غلظت پيدا كند . سپس از روي حرارت برداريد .زرده تخم مرغ را با همزن برقي هم زده وبه مايه اضافه كنيد . پورد ژلاتين را با آب سرد مخلوط كرده ظرف ژلاتين راروي بخار آب قرار داده تا ژلاتين كاملا حل شود . محلول ژلاتين را به مايه اضافه كرده و مخلوط نمائيد تا بهحالت كرم در آيد . خامه و وانيل و پودر قند با به همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد سپس آنرا به كرم اضافه كنيد
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #6
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

كرم كاستارد
● طرز تهیه كرم كاستارد:
▪ شیر ۲ پیمانه شیرینی پزی
▪ نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
▪ شكر نصف پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط می كنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود. بعد از اینكه به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری كه تمایل داریم به آن اضافه می كنیم و هم می زنیم.بعد از سرد شدن در تهیه دسر استفاده می كنیم.
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #7
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم دانمارکی با طعم دارچین

مواد لازم:

1. 1-گلاب 500 گرم

2. 2-شكر200گرم

3. 3-ارد80گرم

4. وانيل نصف قاشق چاي خوري

۵.دارچین به مقدار لازم


طرز تهيه:اول گلاب را روي اجاق گاز با حرارت ملايم گذاشته تا به درجه جوش برسدوسپس مخلوط ارد وشكر و وانيل رابه گلاب و دارچین در حال جوش روي اجاق گاز افزوده و با مفتول دستي هم زده تا كرم آماده شود .
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #8
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم رویال
مواد لازم

پودر شکر 75 گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی


چگونگی تهیه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی و در کاسه ای کاملا" تمیز و خشک بزنید تا فرم بگیرد سپس پودر شکر را الک کنید و به تدریچ به سفیده تخم مرغ زده شده بیفزایید و همچنان به زدن آن ادامه دهید تا کرمی یکدست حاصل شود. از کرم رویال برای تزئین و یا پوشش دادن کیک استفاده کنید و در صورت تمایل با رنگهای مجاز خوراکی به رنگ دلخواه خود، رنگ کنید.
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #9
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم کره ای
150 گرم کره را با همزن برقی می زنیم تا سفید شود،به تدریج 200 گرم شیر عسلی را اضافه کرده، به هم زدن ادامه می دهیم،در آخر چند قطره اسانس دلخواه و رنگ صورتی را اضافه می کنیم کرم را در یخچال گذاشته بعد از30 دقیقه مصر ف می کنیم
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 10 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 15,664
تاریخ عضویت: ۲۲ شهريور ۱۳۸۹
اعتبار: 103
سپاس ها 1561
سپاس شده 985 بار در 673 ارسال
ارسال: #10
RE: طرز تهيه انواع کرم برای شیرینی

کرم وانیلی
مواد لازم کرم وانیلی :


شكر
4 قاشق سوپخوري
پورد نشاسته
1 قاشق سوپخوري
شير
1/2-1 پيمانه
تخم مرغ
1 عدد
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
آرد
3 قاشق سوپخوري
نمك
1/8 قاشق چايخوري
كره
1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه کرم وانیلی :

آرد و نشاسته ونمك وشكر را در ظرفي ريخته شير را به تدريج به آن اضافه كنيد بطوري كه تمام مواد خشك در شير حل شود سپس ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب بهم بزنيد تا به جوش آمده و غليظ شود . ظرف را از روي حرارت برداشته بعد از چند دقيقه تخم مرغ را با همزن برقي زده وداخل مايه بريزيد وبار ديگر ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و قبل از جوش آمدن از روي حرارت برداشته ، وانيل و كره رابه آن اضافه كنيد و در آخر بگذاريد مايه خنك شده درب آنرا گذاشته در يخچال قرار دهيد تا به شكل كرم سفتي در آيد .
۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up درست کردن شیرینی پنجره ای برای نوروز زندگی کن 0 882 ۲۷-۱۲-۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  کیک میوه ای سریع وراحت نوروز 95 پریماه® 0 788 ۲۵-۱۲-۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ عصر
آخرین ارسال: پریماه®
  چیزکیک فوری مخصوص شب عید پریماه® 0 699 ۲۵-۱۲-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ عصر
آخرین ارسال: پریماه®
Thumbs Up تزیین شیرینی های نوروزی به شکل اسب زندگی کن 0 768 ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز 1395 زندگی کن 0 654 ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان