درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲۷-۸-۱۳۹۷, ۰۷:۲۶ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
این ۷ ادویه‌ی مفید را بشناسید
نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 7,439
تاریخ عضویت: ۱۴ فروردين ۱۳۸۹
اعتبار: 70
سپاس ها 339
سپاس شده 345 بار در 234 ارسال
ارسال: #1
این ۷ ادویه‌ی مفید را بشناسید

در
این مقاله قصد داریم ۷ ادویه‌ی مفید را معرفی کنیم که علائم برخی از
بیماری‌ها را بهبود بخشیده و برخی از مشکلات جزئی که در سلامتی ما ایجاد
می‌شود را درمان می‌کند. پس این ۷ ادویه را دریابید!




دارچین



دارچین یکی از قدیمی‌ترین ادویه‎های موجود است. ۲۵۰۰ سال پیش مصری‌ها از
این ادویه برای مومیایی کردن مرده‌هایشان استفاده می‌کردند. دارچین خواص
فوق‌العاده‌ای دارد.



در طب سنتی، این ادویه به عنوان شربت خلط آور گرم در نظر گرفته می‌شد،
برای همین از آن برای بهبود حالت احتقان، التهاب ریه‌ها و همچنین برای
درمان آب ریزش بینی استفاده می‌شده است.



اگر می‌خواهید خواص دارچین چند برابر شود یک عدد چوب دارچین را به
جوشانده‌ی زنجبیل اضافه کرده و میل کنید. می‌توانید از پودر دارچین در
تهیه‌ی غذاهایتان استفاده کنید. روی کیک‌ها و شیرینی‌جات دارچین بپاشید و
به هر بهانه‌ای از خواص آن استفاده کنید. البته به این بهانه در مصرف
شیرینی‌جات زیاده‌روی نکنید.



چوب میخک



چوب میخک ریشه‌ی اندونزیایی دارد. در زمان‌های قدیم چینی‌ها برای خوشبو
شدن دهانشان از آن استفاده می‌کردند. چوب میخک حاوی میزان قابل توجهی آنتی
اکسیدان می‌باشد. از چوب میخک می‌توان برای تسکین دندان درد و رفع نفخ
معده استفاده کرد.



اگر معده‌تان نسبت به میوه حساس است و نمی‌توانید به راحتی میوه بخورید
کمپوت میوه درست کنید. برای این که کمپوت‌تان هم خوشمزه باشد و هم هضم
میوه ها راحت‌تر باشد یک نوک انگشت از این ادویه به آن اضافه کنید.



پاپریکا



مردان کریستف کلمب پاپریکا را در مکزیک کشف کردند و پای این گیاه به اسپانیا رسید.



اسپانیایی‌ها نیز آن‌را آسیاب کرده و به پای ثابت آشپزی اسپانیایی تبدیلش کردند.



پاپریکا طعم‌های مختلفی از ملایم تا تند دارد. این ادویه سرشار از آنتی
اکسیدان ها به ویژه بتاکاروتن، کاپسانتین، کرستین و لوتئولین می‌باشد.
می‌توانید یک قاشق چای‌خوری پاپریکا، یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
آسیاب شده و ۲ قاشق چای‌خوری گلپر خشک را با هم مخلوط کرده و برای خوش طعم
کردن ماهی یا گوشت‌های کبابی‌تان استفاده کنید.



زردچوبه



در کشور هند آمار مبتلایان به سرطان روده از همه‌ی کشورهای دیگر پایین‌تر
است به خاطر این که هندی‌ها از مشتریان دائم زرد چوبه‌اند. در سال‌های
گذشته محققان علاقه‌ی زیادی به یکی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زردچوبه
به نام curcumine نشان داده و پژوهش‌های زیادی را در خصوص آن انجام دادند.
نتایج این پژوهش‌ها نشان می‌دهد که این آنتی اکسیدان خاصیت ضدالتهابی
دارد، ضد باکتری، ضد ویروس و ضد سرطان است.



در طب سنتی هند از زردچوبه استفاده های دارویی زیادی می‌شود. در تایلند و
چین نیز برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی از این ادویه‌ی استفاده
می‌کنند. توصیه می‌کنیم برای بهره گرفتن از خواص آنتی‌اکسیدانی قوی
زردچوبه حتماً از آن استفاده کنید.



فلفل چیلی و فلفل کاین



در سال‌های ۱۸۰۰ میلادی مردم برای گرم کردن بدنشان و برای بهبود بیماری‌هایشان به میزان زیادی از این فلفل‌ها استفاده می‌کردند.



اما در روزگار ما مردم خیلی نمی‌توانند طعم بسیار تند این فلفل‌ها را تحمل
کنند برای همین از این ادویه‎های تند به میزان معقول‌تری استفاده
می‌کنند. میزان کم این ادویه‎های تند باعث بهبود جریان خون شده و مخاط،
سینوس‌ها و مجاری تنفسی را تمیز می‌کند.



طعم تند فلفل چیلی و فلفل‌های دیگر مدیون وجود ماده‌ای به نام کاپسایسین
است. این ماده فواید زیادی روی سلامت ما دارد. به ویژه این که خواص ضد
سرطانی آن به اثبات رسیده است.



می‌توانید در سوپ یا روی نیمرو و غذاهای دیگر فلفل کاین بریزید. البته
حواستان باشد که در استفاده از این فلفل‌های تند زیاده‌روی نکنید. هر
ماده‌ی غذایی اگر به میزان معقولی مصرف شود مفید است.



رازیانه



در رم باستان، مردم جشن‌ها و مهمانی‌هایشان را با خوردن کیک‌هایی به پایان
می‌رساندند که با رازیانه معطر شده بود به خاطر این که رازیانه به هضم
غذا کمک کرده و دهان را خوشبو می‌کند. متخصصان معتقدند که رازیانه خواصی
دارد که می‌تواند نفخ و قولنج را از بین ببرد.



رازیانه معطر، هضم کننده‌ی غذا، ضدتهوع، بادشکن و برطرف کننده‌ی نفخ است.
در صورت سرماخوردگی و سرفه نیز می‌توان از آن به عنوان خلط آور استفاده
کرد.



سوپ‌ها و حبوباتتان را با رازیانه معطر کنید. می‌توانید دم کرده‌ی آن‌را
نیز تهیه کنید. قبل از شام و یا زمانی که دچار نفخ شدید یک فنجان از این
دم کرده میل کنید.



زنجبیل



زنجبیل کاربردهای فراوانی دارد: برای مقابله با حالت تهوع و مشکلات دیگر
دستگاه گوارش و همچنین برای درمان سرفه و سرماخوردگی از زنجبیل استفاده
می‌کنند.



به محض اینکه اولین علائم سرماخوردگی را مشاهده کردید یک تکه‌ی حدود ۱
سانتی‌متری از رزوم زنجبیل را بسابید. در یک فنجان ریخته و آن‌را با آب
جوش پر کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه دم بکشد و سپس میل کنید.



اگر دوست داشته باشید می‌توانید آب لیموترش و مقداری عسل نیز به آن اضافه کنید


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
ادویه‌های سودمند برای حفظ سلامتی
شیر بز مقوی و مفید برای کم خونی!
ادویه ای که سرطان سینه را مغلوب می کند
کاکائو برای این بیماران مفید است
خوردن عدس و 6 فایده فوق العاده مفید برای بدن
10خواص مفید لیمو شیرین را می شناسید؟!
مفید ترین مواد غذایی زمستانی +مطلب مفید
این آجیل را بهتر بشناسید
قوی ترین آنتی اکسیدان جهان را بشناسید
با 10 خوردنی مفید وزن خود را کاهش دهید

۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درمان سینوزیت با این میوه tanha37 0 617 ۲۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  فواید چای زنجبیل tanha37 0 656 ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  10 میوه برای سلامتی و نشاط هر چه بیشتر tanha37 0 692 ۱۱-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  جعفری و یک دنیا خاصیت tanha37 0 769 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  سلطان سبزی‌های شفابخش! tanha37 0 766 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ صبح
آخرین ارسال: tanha37


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان