ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تَبــــولی (سالاد لبنانی)
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
amir3faz
مدیر بازنشسته تالار
***
مدیر بازنشسته
ارسال ها:18,468
محل سکونت : تبريز آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۲۲ مرداد ۱۳۸۸
عضو شماره:10781
اعتبار: 70
   
سپاس ها 221
سپاس شده 242 بار در 144 ارسال
ارسال: #1
Smile تَبــــولی (سالاد لبنانی)


مواد لازم


▪ بلغور گندم ریز ۳/۲ پیمانه
▪ جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه
▪ نعنا تازه- ریز خرد شده ۲/۱پیمانه
▪ گوجه فرنگی- خرد شده ۵عدد
▪ پیازکوچک- خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)
▪ پیازچه- خرد شده ۲عدد
▪ روغن زیتون-تصفیه نشده ۴/۱پیمانه(۶۰میل)
▪ آب لیموی تازه ۲/۱پیمانه(۱۲۵میل)
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه


بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس
آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می
ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور
مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
● نکته:
۱)این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
توصیه هایی برای تهیه سالاد
سالاد زمستانی
سالاد پرتقال و پیاز
سالاد گلابی با شاهی
سالاد یک دسته گل -
طرز تهيه سالاد باگت
سالاد مرغ با سس ماست
سالاد گلابی با شاهی
سالاد گرم سبزیجات
سالاد کلم بروکلی و بادام

۱۸-۱۱-۱۳۸۸ ۱۲:۴۳ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  توصیه هایی برای تهیه سالاد mahmood.ghanbari 0 32 ۳-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: mahmood.ghanbari
  طرز تهیه پتاژ فرمی یر porshad 0 107 ۲۸-۱۲-۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ صبح
آخرین ارسال: porshad
  سوپ لوبیا چیتی هندی porshad 0 134 ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ عصر
آخرین ارسال: porshad
Thumbs Up طرز تهیه سوپ رژیمی چربی سوز زندگی کن 0 151 ۱۴-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up مرغ پرتغالی زندگی کن 0 137 ۲۲-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما