درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۰۷ صبح


 
دکتر مریم یوسفی
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه کباب کوبیده -
نویسنده پیام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ عصر، توسط leopard.)
مدیر انجمن علوم
*
غایب
ارسال‌ها: 3,080
تاریخ عضویت: ۲۷ شهريور ۱۳۸۸
اعتبار: 17
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه کباب کوبیده -

مواد لازم


▪ راسته گوساله، یک کیلوگرم
▪ پیاز ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
▪ جوش شیرین، یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ یک عدد


طرز تهیه

(طریقه آماده سازی)


ابتدا گوشت را صاف کرده، یعنی پوست و خرده چربی آن
را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پیازها را پوست
گرفته و شسته و به صورت چاپ ریز (ساطوری) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل،
جوش شیرین یا تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و مواد را به مدت پنج دقیقه
ورز می دهیم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال
استراحت می دهیم و بعد از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و شروع به سیخ زدن
می کنیم.


طریقه سیخ زدن


طریقه سیخ زدن این کباب با کوبیده های دیگر فرق
دارد. به این عنوان که با تعداد سه عدد سیخ معمولی سیخ می شود، رونده یا
مواد را به اندازه دلخواه معمولاً ۲۰۰ گرم برداشته و در دست به شکل چونه
نانوایی درآورده و یک عدد سیخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالای سیخ به
فاصله پنج سانتیمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سیخ فرو برده و فشار
دادن به وسیله کف دست و انگشتان، منتهای انگشت اشاره به طرف پایین هدایت
کرده و به شکل زیر فرم می دهیم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبی باشد
بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان روی آن پهن تر
می کنیم و به وسیله چاقوی تیغ نازک زیر کباب کشیده و بلافاصله آن را روی
تخته کاربر می گردانیم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پایین و دور و بر آن
را صاف می کنیم. دو عدد سیخ دیگر را که به عنوان کمکی از آنها استفاده می
شود به فاصله شش سانتیمتر از هم در روی تخته کار قرار داده، یکبار دیگر
چاقو را زیر کباب کشیده آن را برداشته و برگردانده و روی سیخ های کمکی قرار
دهید و با فشار دادن به کباب آن را به روی سیخ های کمکی هدایت کرده و دور و
بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنید. و حال کباب ما آماده پخت است.
مواظب باشید که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پایین سیخ ها
قرار داده و آنها را همزمان بردارید که فرمش به هم نخورد. در روی منقل یا
کباب پز قرار دهید.


نحوه پختن کباب


طریقه پخت این کباب با کباب کوبیده های دیگر فرق
دارد. وقتی روی کباب پز قرار گرفت حرارت آن باید ملایم باشد حدوداً یک
دقیقه صبر می کنید تا حباب های ریز در سطح کباب ظاهر شود در این موقع کباب
را به وسیله کف دستان برمی گردانیم. این عمل را دو الی سه بار انجام می
دهیم تا خودش را بگیرد و سیخ های طرفین را که به عنوان کمکی در زیر کباب
قرار داده بودیم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سیخ اصلی که در وسط کباب
است باقی می ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو می نمایید.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
کباب ژاپنی
جوجه کباب چوبی
طرز تهیه تاس کباب دل و جگر
طرز تهیه تاس کباب
دانستنی های جوجه کباب
آموزش پخت کباب کوبیده
طرز تهیه کباب ترش
طرز تهیه کباب مرغ یونانی
کباب کوبیده Kabab Koobideh
کباب چوبی

royal falcon
۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۳:۱۵ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کباب ژاپنی امشاسپند 1 281 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ عصر
آخرین ارسال: baranpayizi
Thumbs Up جوجه کباب چوبی زندگی کن 1 304 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ عصر
آخرین ارسال: baranpayizi
  طرز تهیه تاس کباب دل و جگر mary.sdi 0 57 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه تاس کباب mary.sdi 0 61 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  دانستنی های جوجه کباب mary.sdi 0 69 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن