http://www.ads.iran-forum.ir/banner/img/sarzaminblog.gif

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کباب کوبیده -
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
leopard
مدیر انجمن علوم
*
ارسال ها:3,080
محل سکونت : kermanshah غایب
تاريخ ثبت نام: ۲۷ شهريور ۱۳۸۸
عضو شماره:25045
اعتبار: 17
   
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه کباب کوبیده -
مواد لازم


▪ راسته گوساله، یک کیلوگرم
▪ پیاز ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
▪ جوش شیرین، یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ یک عدد


طرز تهیه

(طریقه آماده سازی)


ابتدا گوشت را صاف کرده، یعنی پوست و خرده چربی آن
را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پیازها را پوست
گرفته و شسته و به صورت چاپ ریز (ساطوری) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل،
جوش شیرین یا تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و مواد را به مدت پنج دقیقه
ورز می دهیم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال
استراحت می دهیم و بعد از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و شروع به سیخ زدن
می کنیم.


طریقه سیخ زدن


طریقه سیخ زدن این کباب با کوبیده های دیگر فرق
دارد. به این عنوان که با تعداد سه عدد سیخ معمولی سیخ می شود، رونده یا
مواد را به اندازه دلخواه معمولاً ۲۰۰ گرم برداشته و در دست به شکل چونه
نانوایی درآورده و یک عدد سیخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالای سیخ به
فاصله پنج سانتیمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سیخ فرو برده و فشار
دادن به وسیله کف دست و انگشتان، منتهای انگشت اشاره به طرف پایین هدایت
کرده و به شکل زیر فرم می دهیم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبی باشد
بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان روی آن پهن تر
می کنیم و به وسیله چاقوی تیغ نازک زیر کباب کشیده و بلافاصله آن را روی
تخته کاربر می گردانیم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پایین و دور و بر آن
را صاف می کنیم. دو عدد سیخ دیگر را که به عنوان کمکی از آنها استفاده می
شود به فاصله شش سانتیمتر از هم در روی تخته کار قرار داده، یکبار دیگر
چاقو را زیر کباب کشیده آن را برداشته و برگردانده و روی سیخ های کمکی قرار
دهید و با فشار دادن به کباب آن را به روی سیخ های کمکی هدایت کرده و دور و
بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنید. و حال کباب ما آماده پخت است.
مواظب باشید که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پایین سیخ ها
قرار داده و آنها را همزمان بردارید که فرمش به هم نخورد. در روی منقل یا
کباب پز قرار دهید.


نحوه پختن کباب


طریقه پخت این کباب با کباب کوبیده های دیگر فرق
دارد. وقتی روی کباب پز قرار گرفت حرارت آن باید ملایم باشد حدوداً یک
دقیقه صبر می کنید تا حباب های ریز در سطح کباب ظاهر شود در این موقع کباب
را به وسیله کف دستان برمی گردانیم. این عمل را دو الی سه بار انجام می
دهیم تا خودش را بگیرد و سیخ های طرفین را که به عنوان کمکی در زیر کباب
قرار داده بودیم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سیخ اصلی که در وسط کباب
است باقی می ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو می نمایید.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه کباب مرغ یونانی
کباب کوبیده Kabab Koobideh
کباب چوبی
جوجه کباب چوبی
کباب ژاپنی
بال کباب زنجبیلی
آدانا کباب
کباب مریم گلی
کباب کوبیده خانگی
جوجه کباب گریل شده

[تصویر:  100px-Coat_of_Arms_of_Germany.svg.png] royal falcon

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ عصر، توسط leopard.)
۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۲:۱۵ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up طرز تهیه کباب مرغ یونانی زندگی کن 0 115 ۲۲-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up کباب کوبیده Kabab Koobideh زندگی کن 0 170 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up کباب چوبی زندگی کن 0 142 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up جوجه کباب چوبی زندگی کن 0 203 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  کباب ژاپنی امشاسپند 0 204 ۱۰-۸-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ صبح
آخرین ارسال: امشاسپند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما