http://www.ads.iran-forum.ir/banner/img/sarzaminblog.gif

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کباب مرغ
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
leopard
مدیر انجمن علوم
*
ارسال ها:3,080
محل سکونت : kermanshah غایب
تاريخ ثبت نام: ۲۷ شهريور ۱۳۸۸
عضو شماره:25045
اعتبار: 17
   
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
Rainbow طرز تهیه کباب مرغ

مواد لازم براي 4 نفر

 

سينه مرغ بي استخوان ------------------------ 1 عدد
كامل

پياز ---------------------------------------------- 1
عدد متوسط

تخم مرغ ---------------------------------------- 1
عدد كامل 

زعفران دم كرده --------------------------------- 1
قاشق غذا خوري

آرد سوخاري ------------------------------------ 2
قاشق غذا خوري 

نمك ، فلفل ------------------------------------- به
مقدار لازم

 

 

طرز تهيه :

 

سينه مرغ و پياز را با هم چرخ كنيد تا كاملا يكدست شوند
( ميتوانيد به جاي چرخ گوشت از انواع ميكسر يا غذا ساز هم استفاده كنيد )

بعد آرد سوخاري ، تخم مرغ ، زعفران و نمك و فلفل را
اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و چند دقيقه كاملا ورز دهيد .

 

كمي روغن را در تابه بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود
،  مقداري از مخلوط را به به شكل مستطيل هايي به قطر حداكثر نيم سانتيمتر و
طول حدود 20 سانتيمتر ( تقريبا سايز كباب لقمه اي ) درآوريد و در روغن هر
دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ كنيد.

 

كباب ها را در ظرف مناسب بچينيد و همراه برنج يا نان
سرو كنيد .

 

 

نكته :

 

بافت اين مخلوط به شكلي است كه ميتوانيد غير از كباب
لقمه اي ، آن را به اشكال ديگر هم قالب بزنيد . فقط دقت كنيد كه ضخامت كباب
بيش از نيم سانتيمتر نباشد تا مغز كباب خام نماند .

 

 

اگر مقدار كمي ( يك قاشق چايخوري )  سماق هم به مخلوط
اضافه كنيد ، هم طعم كباب بهتر ميشود و هم عطر آن .

 

دقت كنيد سينه مرغ كاملا بدون چربي باشد .

 

اگر براي ميكس كردن كباب از هر وسيله اي غير از چرخ
گوشت استفاده ميكنيد ، قبل از شروع به ميكس كردن مرغ و پياز ، پياز را
جداگانه كاملا ميكس كنيد !‌ در غير اين صورت پياز خوب با مرغ مخلوط نميشود .
بهتر است براي احتياط دو يا سه بار كاملا مرغ و پياز را چرخ يا ميكس كنيد
تا كاملا با هم مخلوط شوند و كباب بافت منسجمي بگيرد و هنگام سرخ كردن باز
نشود .

 

اين غذاي ساده و خوشمزه در كمتر از نيم ساعت آماده
ميشود .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه کباب مرغ یونانی
کباب کوبیده Kabab Koobideh
کباب چوبی
جوجه کباب چوبی
کباب ژاپنی
بال کباب زنجبیلی
آدانا کباب
کباب مریم گلی
کباب کوبیده خانگی
جوجه کباب گریل شده

[تصویر:  100px-Coat_of_Arms_of_Germany.svg.png] royal falcon

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ عصر، توسط leopard.)
۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up طرز تهیه کباب مرغ یونانی زندگی کن 0 116 ۲۲-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up کباب کوبیده Kabab Koobideh زندگی کن 0 170 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up کباب چوبی زندگی کن 0 142 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
Thumbs Up جوجه کباب چوبی زندگی کن 0 204 ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  کباب ژاپنی امشاسپند 0 205 ۱۰-۸-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ صبح
آخرین ارسال: امشاسپند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما