درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۶-۶-۱۳۹۳, ۰۹:۳۷ صبح


 
پرداخت قبوض رویال بلاگ
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه کباب مرغ
نویسنده پیام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ عصر، توسط leopard.)
مدیر انجمن علوم
*
غایب
ارسال‌ها: 3,080
تاریخ عضویت: ۲۷ شهريور ۱۳۸۸
اعتبار: 17
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
Rainbow طرز تهیه کباب مرغ

مواد لازم براي 4 نفر

 

سينه مرغ بي استخوان ------------------------ 1 عدد
كامل

پياز ---------------------------------------------- 1
عدد متوسط

تخم مرغ ---------------------------------------- 1
عدد كامل 

زعفران دم كرده --------------------------------- 1
قاشق غذا خوري

آرد سوخاري ------------------------------------ 2
قاشق غذا خوري 

نمك ، فلفل ------------------------------------- به
مقدار لازم

 

 

طرز تهيه :

 

سينه مرغ و پياز را با هم چرخ كنيد تا كاملا يكدست شوند
( ميتوانيد به جاي چرخ گوشت از انواع ميكسر يا غذا ساز هم استفاده كنيد )

بعد آرد سوخاري ، تخم مرغ ، زعفران و نمك و فلفل را
اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و چند دقيقه كاملا ورز دهيد .

 

كمي روغن را در تابه بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود
،  مقداري از مخلوط را به به شكل مستطيل هايي به قطر حداكثر نيم سانتيمتر و
طول حدود 20 سانتيمتر ( تقريبا سايز كباب لقمه اي ) درآوريد و در روغن هر
دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ كنيد.

 

كباب ها را در ظرف مناسب بچينيد و همراه برنج يا نان
سرو كنيد .

 

 

نكته :

 

بافت اين مخلوط به شكلي است كه ميتوانيد غير از كباب
لقمه اي ، آن را به اشكال ديگر هم قالب بزنيد . فقط دقت كنيد كه ضخامت كباب
بيش از نيم سانتيمتر نباشد تا مغز كباب خام نماند .

 

 

اگر مقدار كمي ( يك قاشق چايخوري )  سماق هم به مخلوط
اضافه كنيد ، هم طعم كباب بهتر ميشود و هم عطر آن .

 

دقت كنيد سينه مرغ كاملا بدون چربي باشد .

 

اگر براي ميكس كردن كباب از هر وسيله اي غير از چرخ
گوشت استفاده ميكنيد ، قبل از شروع به ميكس كردن مرغ و پياز ، پياز را
جداگانه كاملا ميكس كنيد !‌ در غير اين صورت پياز خوب با مرغ مخلوط نميشود .
بهتر است براي احتياط دو يا سه بار كاملا مرغ و پياز را چرخ يا ميكس كنيد
تا كاملا با هم مخلوط شوند و كباب بافت منسجمي بگيرد و هنگام سرخ كردن باز
نشود .

 

اين غذاي ساده و خوشمزه در كمتر از نيم ساعت آماده
ميشود .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
کباب ژاپنی
جوجه کباب چوبی
طرز تهیه تاس کباب دل و جگر
طرز تهیه تاس کباب
دانستنی های جوجه کباب
آموزش پخت کباب کوبیده
طرز تهیه کباب ترش
طرز تهیه کباب مرغ یونانی
کباب کوبیده Kabab Koobideh
کباب چوبی

royal falcon
۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۳:۱۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترد کردن گوشت به‌وسیله کیوی nesssa 0 55 ۲-۶-۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  کباب ژاپنی امشاسپند 1 360 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ عصر
آخرین ارسال: baranpayizi
Thumbs Up جوجه کباب چوبی زندگی کن 1 361 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ عصر
آخرین ارسال: baranpayizi
  طرز تهیه تاس کباب دل و جگر mary.sdi 0 130 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه تاس کباب mary.sdi 0 129 ۱۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن