درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۵۴ صبح


 

سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه تاس‌کباب غذای اصیل ایرانی
نویسنده پیام
مدیر انجمن علوم
*
غایب
ارسال‌ها: 3,080
تاریخ عضویت: ۲۷ شهريور ۱۳۸۸
اعتبار: 17
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
Rainbow طرز تهیه تاس‌کباب غذای اصیل ایرانی

تاس کباب یکی از خوراک‌های خوشمزه گوشتی قدیمی است که
آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می‌کنند.
خانم‌های کدبانوی
خانه نیز طی این سال‌ها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه
کرده‌اند که در میان آنها به، این غذا را به یک غذای پاییزی تبدیل کرده و
باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین با توجه به اینکه به از جمله
میوه‌هایی است که مدت زمان طولانی‌ای در بازار یافت نمی‌شود، از فرصت کوتاه
باقی مانده استفاده کرده و خاطرات گذشته را با پختن این خوراک لذیذ زنده
کنید


مواد لازم برای ۴ تا
۵ نفر


▪ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم کیلو
▪ پیاز، ۵
عدد متوسط
▪ هویج، ۵ عدد متوسط
▪ سیب‌زمینی، ۲ عدد بزرگ
▪ به، ۲
عدد متوسط
▪ بادمجان،۲ عدد بزرگ
▪ آلو،۳۰۰ گرم
▪ گوجه‌فرنگی،
یک قاشق سوپ‌خوری
▪ زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
▪ دارچین، یک قاشق
سوپ‌خوری سرخالی
▪ روغن، ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
▪ نمک و فلفل، به
مقدار لازم


طرز تهیه


۱) ابتدا گوشت را پاک کرده و به صورت ورقه‌های
باریک ۴×۲سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌کنده و حلقه‌حلقه کنید. این
کار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید. به را نیز پس از
پوست کندن به شکل هلالی ببرید. بادمجان‌ها را هم پوست کنده و به صورت
حلقه‌ای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس کنید.
۲)
قابلمه‌ای آماده کرده و کمی روغن در آن بریزید. سپس حلقه‌های پیاز را در ۲
ردیف، کف ظرف بچینید. حالا ورقه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.
پس
از آن مقداری آلوی خیس‌شده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب
روی هم بچینید. این کار را از ابتدا دوباره با همین مواد تکرار کنید تا
مواد تمام شود. حالا حدود یک تا ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته
روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد کم‌کم بپزند.
▪ نکته: حین چیدن
لایه‌های مختلف سبزیجات،‌ مقداری نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی
مواد بپاشید.
۳) از طرفی دیگر، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و حلقه حلقه
ببرید. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف کنید.
هنگامی که پخت مواد به‌خصوص
گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیک شد، نوبت به اضافه کردن سیب‌زمینی‌ها و
رب گوجه‌فرنگی می‌رسد؛ حلقه‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و رب
گوجه‌فرنگی را در آب موجود در خوراک حل کنید و بگذارید پخت خوراک تکمیل
شود.
▪ نکته ۱: اگر سیب‌زمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت
غذا، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.
▪ نکته ۲: این غذا به خاطر وجود آلو و
به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین
تمایل دارید، می‌توانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد
لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ی جوجه کباب رژیمی
طرز تهیه ‏تاس کباب بامیه
روش تهیه ‏کباب ختن
طرز تهیه کباب لبنانی
طرز تهیه تاس کباب دل و جگر
طرز تهیه ‏تاس کباب بامیه
طرز تهیه ‏کباب ختن
کباب ژاپنی
جوجه کباب چوبی
طرز تهیه تاس کباب دل و جگر

royal falcon
۱۷-۲-۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هویج کبابی با پنیر بز و انار mary.sdi 0 40 ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه ی جوجه کباب رژیمی cnt30me 0 58 ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ عصر
آخرین ارسال: cnt30me
  طرز تهیه ‏تاس کباب بامیه mary.sdi 0 84 ۴-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ صبح
آخرین ارسال: mary.sdi
  روش تهیه ‏کباب ختن mortezakabiri 0 118 ۱۲-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ عصر
آخرین ارسال: mortezakabiri
  طرز تهیه کباب لبنانی nesssa 0 119 ۱۰-۶-۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: nesssa

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن