درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳۱-۶-۱۳۹۷, ۰۹:۴۵ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
خواص میوه ها
نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #1
خواص میوه ها

آلبالو

آلبالو ، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو ، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز میباشد . آلبالو ، ضد مواد صفراوی ، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است


آلبالو ، اشتها آور بسیار خوبی است . ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است . مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است . آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن ، اعصاب را آرامش میدهد ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد

آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است . آلبالو میوه ای نرم کننده (ملین ) است . مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است . شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
اطلاعاتی در باره ی تخمه هندوانه و خواص آن
کاهش وزن با میوه های زمستانی خوشمزه
خواص نعنا
9 میوه که اشتهای تان را برای خوردن غذاهای چرب کم میکند
این میوه های تابستانی وزن تان را کاهش می دهند
میوه های چربی سوز را بشناسید
خواص شگفت‌انگیز اسفناج برای سلامتی
مقدار کالری میوه جات
مقدار کالری میوه جات
اطلاعاتی درباره خواص چای ترش یا قرمز
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۱ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #2
RE: خواص میوه ها

آناناس

آناناس از آن دسته غذاهایى است که خوردنش کمى مشکل است.

اما به شما تضمین مى دهیم که همان لذتى را که از خوردن یک قطعه شکلات مى برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید.

آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذى مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است علاوه بر اینها بسیار کم چربى و کم کلسترول است

این خواص را مى توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زده یا حتى آب آناناس به دست آورید.

یکى از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان هاى سالم و استحکام استخوان ها است.

آناناس غنى از منیزیم ماده معدنى اى است که وجودش براى ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضرورى است

آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران مى شود

73 درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین مى کند، از دیگر خواص آناناس مى توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگى و کاهش میزان سرفه اشاره کرد. اکثر افراد هنگام سرماخوردگى ویتأمین ث یا آب پرتقال بیشتر مى خورند غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست

بروملین موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه هاى شدید و کاهش میزان لحاظ مى شود. پس هنگام سرماخوردگى خوردن آناناس را فراموش نکنید.

۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۲ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #3
RE: خواص میوه ها

انار
میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست . انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است . انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی میکند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، اصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.


دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.


محصول انار : محصول انار به صورت آب انار،رب و کنسانتره قابل حصول است

انتخاب انار : در انتخاب انار انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف ،شفاف ، نازک و بدون ترک باشد


ارزش غذایی
در صد گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد :
انرژی 38 کالری
آب 82 گرم
پروتئین 0/4 گرم
چربی 0/3 گرم
مواد نشاسته ای 10 گرم
کلسیم 4 گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 260 میلی گرم
آهن 0/5 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم
ویتامین ث 4 میلی گرم



خواص انار
از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
1- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
5- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.
امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند

خواص قسمت های دیگر درخت انار:
جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.
جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.
جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد.
جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.


خاصیت ضد سرطانی آب انار
پژوهش‌های‎ جدید نشان می‎دهد آب‎ انار خاصیت‎ ضد سرطانی‎ دارد. طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران‎ آکادمی‎ علوم‎ امریکا دریافته اند که ، مصرف‎ آب‎ انار از ‎ ابتلاء بـه سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.
ایران بزرگترین صادر کننده انار در جهان تولید کنندگان بزرگ انار در جهان ایران،قزاقستان،اسپانیا و آمریکا می باشند.
ایران با داشتن 60 هزار هکتار سطح زیر کشت و 700 هزار تن تولید سالیانه به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان بوده و مقام اول جهان را داراست.


تذکرات
1- انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
2- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
3- انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش زخم معده می کند.
4- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.

۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۲ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #4
RE: خواص میوه ها

به

به تقویت کننده دستگاه گوارش ، مقوی ، متوقف کننده اسهال و دیسانتری ، مفید در خونریزی آب آن معده کودک را پاک و اعصاب را تقویت می کند.

لعاب آن دارای خواص تسکین دهنده است . لعابی که از دیرباز در ایران برای درمان سرفه استفاده می شده است

این لعاب در ترکیب بعضی داروهای آرامبخش در انگلستان به کار میرود
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۲ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #5
RE: خواص میوه ها

پرتقال

ترکیبات شیمیایی :
پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین C می باشد . البته باید دقت کرد که ویتامین C در اثر سرما و رگمای زیاد از بین می رود


در 100 گرم پرتقال پوست کنده مواد زیر موجود است :
آب 86 گرم
پروتئین 1 گرم
نشاسته 0/2 گرم
کلسیم 12 گرم
فسفر 40 میلی گرم
آهن 20 میلی گرم
سدیم 0/4 میلی گرم
پتاسیم 1 میلی گرم
ویتامین آ 200 میلی گرم
ویتامین ب 1 200 واحد
ویتامین ب 2 0/1 واحد
ویتامین ب 3 0/04 میلی گرم
ویتامین ث 50 میلی گرم
از نظر شیمیایی پرتقال را منبع غنی ویتامین ث می‌دانند و جالب آنکه پوست آن در بسیاری مواردحتی مغذی‌تر از پرتقال است‌.
درصد گرم پوست پرتقال مواد زیر موجود است :
آب 70 میلی گرم
پروتیئن 1/5 میلی گرم
مواد چربی 0/2 میلی گرم
مواد نشاسته ای 25 میلی گرم
کلسیم 160 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 0/8 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 210 میلی گرم
ویتامین آ 420 واحد
ویتامین ب 1 0/12 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/1 میلی گرم
ویتامین ب 3 1 میلی گرم
ویتامین ث 135 میلی گرم

خواص دارویی :
موسسه مبارزه با بیماری سرطان آمریکا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت که علت اینکه سرطان معده در آمریکا کمتر از نقاط دیگر است این است که مردم آمریکا در تمام مدت سال پرتقال مصرف می کنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین C در پرتقال است .

- دانشمندان سوئدی کشف کرده اند که خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .
- خوردن پرتقال کلسترول را پائین می آورد .
- پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
- اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است .
- پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .
- پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .
- جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .
- خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .
- اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .
- پرتقال خون را تمیز می کند .
- برای برطرف کرده چین و چروک صورت وشادابی آن قسمت خوراکی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید .
- پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .
- برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند .
- خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر مارکت ها این خواص را ندارند .
- از پرتقال برای کم کردن وزن می توانید استفاده کنید . .
مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر است. از جمله سرطان مری در اشخاصی که زیاد پرتقال می‌خورند، پنجاه درصد کمتر از اشخاصی است که آن را کمتر مصرف می‌کنند و یا اصلا نمی‌خورند‌. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف کنندگان پرتقال در پایین‌ترین حد قرار دارد.
پرتقال و سایر مرکبات در پایین آوردن کلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پکتین یا ماده الیافی پوست و ورقه‌های نازک ما بین پره‌های پرتقال است‌.
پیشگیری از عفونت‌های ویروسی از خواص دیگر پرتقال است که در عصاره آن وجود دارد.
لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است‌. آب پرتقال سرشار از الیاف فیبر است به ویژه اگر با گوشت میوه مصرف شود. آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ خواهد شد.
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #6
RE: خواص میوه ها

توت فرنگی


توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی کمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است.

بوته اش کوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریک و خزنده است که روی زمین می خوابد و ریشه می دواند.

قسمت هایی که از بوته توت فرنگی مورد استفاده قرار می گیرند، عبارتند از: میوه ، برگ و ریشه.

توت فرنگی به صورت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد: خام، جوشانده، مربا، شربت و بستنی.

خواص تغذیه ای توت فرنگی و اثر آن در سلامتی انسان

توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین ، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها می باشد

که این مواد مغذی باعث می شوند توت فرنگی بعنوان یک جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در کل ارتقاء سلامتی بدن شود

همچنین دارای املاح کلسیم، آهن و فسفر می باشد. از مواد موثر مهم آن می توان تانن، موسیلاژ، قندهای مختلف، سالیسیلات ها و به خصوص اسیدهای میوه را نام برد توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد

یک واحد توت فرنگی معادل 8 عدد است که 50 کالری انرژی دارد.

توت فرنگی مانند سایر توت ها مثل شاه توت، توت سفید، تمشک و... پاک کننده روده و مثانه است.

تحقیقات اخیر نشان داده است، دریافت روزانه یک واحد توت فرنگی باعث افزایش قابل توجهی در مقدار فولات خون شده و نیز فشار خون بالا را کاهش می دهد .

از دیگر خواص توت فرنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد

- مصرف این میوه علاوه بر وجود انواع ویتامین، املاح و آب که هر کدام اثرات خود را بر بدن اعمال می کنند دارای خاصیت تقویت کننده، ملین و خنک کننده نیز می باشد.

- توت فرنگی از تصلب شرائین جلوگیری می نماید.

- دم کرده برگ توت فرنگی در زیاد کردن ادرار و شیر بانوان مفید است

- دم کرده برگ توت فرنگی یا میوه توت فرنگی می تواند نقرس و سنگ های مثانه را معالجه کند

- املاح معدنی موجود در توت فرنگی خاصیت مسهلی به آن بخشیده است، زیرا این املاح عضلات روده را به انبساط و انقباض وادار می کند و به همین جهت توت فرنگی برای درمان یبوست مؤثر است

- اگر توت فرنگی را له کنید و در آب بریزید، نوشابه ای به دست می آید که برای درمان تب هایی که با بیماریهای التهابی همراه می باشد، بسیار مفید است

- توت فرنگی به علت داشتن آهن و ویتامین در خونسازی بدن مؤثر است

توت فرنگی به علت دارابودن مقادیر کافی کلسیم و فسفر، در رشد و نمو کودکان و نوجوانان ، استحکام دندان ها و ترمیم شکستگی استخوان ها بسیار مؤثر است.

توت فرنگی حاوی موادی چون فسفر، کلسیم، منیزم، پتاسیم و مقداری آهن و هیدرات 2 کربن بوده و در بدن تولید انرژی کرده و خستگی را برطرف می کند.

توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین در درمان بیماری لثه مؤثر بوده و به هضم غذا کمک زیادی می کند.

دانشجویان و افرادی که تمرینات فکری می کنند، بهتر است حتما توت فرنگی میل کنند چرا که خوردن این میوه باعث تامین فسفر مورد نیاز مغزشان میشود.

همچنین، توت فرنگی به علت داشتن ویتامین در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب، هیجان و سستی مؤثرست.

توت فرنگی نقش مهمی در خونسازی بدن دارد و از خاصیت ضدعفونی کننده ای برخوردارست. علاوه بر اینها خوردن توت فرنگی باعث پاک شدن خون از مواد مضر و زاید مثل اوره، اسیداوریک و چربی می شود و نیز درمان کننده نقرس است.

ویتامین

موجود در توت باعث رشد ناخن ها و تقویت چشم می شود.

برای بیماریهای سنگ مثانه و نقرس مفید است ، همچنین باعث رفع تب می شود. با آنکه دارای قند است اما برای بیماران دیابتی مضر نیست ، باعث طول عمر می شود از سکته جلوگیری می کند و دارای ویتامینهای

فسفر ، آهک،منیزیم ، پتاسیم ،سدیم ، قند آهن ، ید و... است
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #7
RE: خواص میوه ها

خیار

خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه داراست .

ترکیبات شیمیایی :

خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد . در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .

در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .

انرژی 8 کالری--- آب 95 گرم--- فسفر 30 میلی گرم

کلسیم 25 میلی گرم --- پتاسیم 160 میلی گرم--- ویتامین آ 250 واحد

پروتئین 0/6 گرم--- مواد چربی 0/1 گرم--- مواد نشاسته ای 2/5 گرم

آهن 0/2 میلی گرم--- سدیم 6 میلی گرم --- ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم

ویتامین ب 2 0/04 میلی گرم--- ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم

ویتامین ث 7 میلی گرم

خواص دارویی :

- خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا

کمک می کند.

- خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند.

- خیار ادرار آور است .

- خیار خون را تصفیه می کند.

- خیار عطش را تسکین می دهد .

- خیار ملین است .

- آب خیار برای رفع خارش مفید است.(پوست خیار را در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن

روی محل خارش بریزید و ماساژ دهید.)

- خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.

- اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از خیار استفاده کنید .

مضرات :

اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن باعث

است اختلال در دستگاه هضم گردد .

خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد

که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند.
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #8
RE: خواص میوه ها

اسم من «انجير» است !

به اين همه ادعا كه دارم خرده نگيريد، همه اش بى چون و چراست .
از انواع ويتامين سرشارم .
مزاج را لينت مى دهم .
درمان صد در صد دمل هاى چركينم .
شيرابه مرا به ريشه دندان بماليد تا از درد آن آسوده شويد.
همين شرابه من ، گوشت را قابل پخت مى كند و هزار خاصيت ديگر كه در من نهفته است .

نام من انجير است ، انجيل هم مى گويند. بزرگترين افتخار من اين است كه خداوند در قرآن مجيد به جان من قسم خورده است . تنها يك ميوه خوشمزه و لذيذ نيستم ، بلكه غذاى نرم و لطيف و دارويى سودمند و بى ضرر مى باشم . قدرت غذايى من بيش از ساير ميوه ها و خواص دوايى من بيش از تصور است . من از قديم در جنگلهاى آفريقا، آسيا و آمريكا به عمل مى آمدم . زادگاه مخصوصى ندارم و در جنگل هاى شمال و جنوب ايران هم وجود داشته ام من انواع و اقسام ريز و درشت ، بى دانه ، زرد و قرمز و صورتى و بنفش دارم . يك نوع ريز من در تهران به نام انجير شيرازى است . در گذشته انواع سفيد مرا غذا و نوع بنفش مرا دوا مى دانستند ولى من اين تقسيم را قبول ندارم ، بلكه مدعى هستم كه در هر رنگ و شكل بستانى ، كوهى و بيابانى ، خوراك اشخاص سالم و درمان افراد بيمار مى باشم . من انواع زودرس و ديررس دارم . در جاهاى سردسير ديرتر و اگر خيلى سرد باشد، اصلا نمى رسم و ميوه ام در آنجا تا رسيدن زمستان كال مى ماند و مردم اين ميوه هاى نارس را ديوانجير نام گذاشته اند، خوردن ديو انجير به علت داشتن شيرابه فراوان نامرغوب و خطرناك است .
من به مقدار فراوان داراى ويتامين هاى آ - ب - ث و مواد معدنى مثل آهن - برم - منگنز - آهك و گوگرد مى باشم و كمى هم آرسنيك دارم ، و نيز داراى مواد چربى - سفيده اى و از همه ى بيشتر مواد قندى در من است .
اگر ميوه مرا پس از چيدن در روى سبد يا پارچه سوراخ ‌دار در برابر تابش ‍آفتاب قرار دهند، قند من زيادتر شده ، ميزان آن به سى تا چهل درصد مى رسد. من در تابستان داخل تره بار در دكان ميوه فروشى و در زمستان در رديف خشكبار در دكان آجيل فروشى ها عرضه مى شوم ، و در تمام اعضاى مختلف درخت من ، يك شيرابه سفيد رنگ جريان دارد كه مشخصات آنرا خواهم گفت . من يك ميوه سهل الهضم هستم ، اگر مرا قبل از غذا بخوريد، مجارى دستگاه گوارش را باز و اشتها را تحريك و محيط را براى هضم و دفع غذا آماده ميسازم و سبب تخليه كامل شكم خواهم شد.
در داروخانه ها شربت من با روغن بادام شيرين كه جهت لينت به اطفال مى دهند رقيب شده است . مربا و كمپوت من بهترين غذا براى مبتلايان به يبوست است . از جوشاندن ميوه من ، در شير شربتى بدست مى آيد كه نرم كننده سينه و معده بوده ، مضمضه آن لثه ها را محكم و غرغره اش سينه و گلو را نرم و دردهاى كهنه آنها را شفا مى بخشد. كسانى كه از لاغرى رنج مى برند و مى خواهند كمى چاق شوند، غذايى بهتر از من پيدا نخواهند كرد. مخصوصا اگر چهل روز ناشتا مرا با كمى انيسون تناول نمايند. با اينكه قند فراوان دارم ، معذلك كسى را بيش از حد مناسب چاق نمى كنم و ميوه تازه من خنك محسوب مى شود، حرارت و تشنگى را تسكين مى دهم ، عرق را زياد مى كنم و سموم و چربى را با عرق بيرون مى آورم ، و همين امر در گذشته اين شبهه را ايجاد كرده بود كه من شپش را در بدن زياد مى كنم ، در صورتى كه زياد شدن اين جانور گناه من نبود، بلكه خروج چربى و سموم چرك بدن را زياد مى كرد، و محيط مناسبى براى رشد شپش بود، من كبد را تقويت مى كنم ، ورم طحال را فرو مى نشانم ، خوردن من با گردو مقاومت بدن را در برابر سموم بالا مى برد. خوردن من با پسته و بادام جهت تقويت نيروى حافظه و قدرت تعقل و تفكر سودبخش است ، اگر ميوه خشك مرا بو داده و بكوبيد گردى بدست مى آيد كه به نام قهوه انجير معروف است و براى سياه سرفه - ذات الريه و سينه دردهاى كهنه مفيد مى باشد، و خشونت قصبة الريه را از بين مى برد.
وجود گوگرد در من باعث زياد شدن مو شده ، از ريزش آن جلوگيرى مى نمايد. با من شربت ، ژله و مارمالاد درست كنيد و در زمستان براى گرم شدن و جلوگيرى از سرماخوردگى ميل نماييد. ميوه من با مغز گردو محرك شهوت است و ضماد من با زاج جهت زخمهاى آبكى و با بوره جهت بثورات جلدى و گنده تاول زياد تجويز مى شود.
خواص بهى بخش من منحصر به ميوه من نيست ، جوشانده شاخه هاى من مبتلايان به استسقاء و پوست تازه آن ، براى مبتلايان به اسهال خونى و شكم روش تجويز شده است .
شيرابه اى كه در تمام اعضاى درخت من و ديوانجير وجود دارد، مسهل قوى و خطرناك است .
من بوى بد دهان را از بين ميبرم ، و سوخته ميوه من با روغن خضابى است كه موهاى سفيد را مشكى مى نمايد.
اگر ميوه ما سوزانده با كمى گليسرين مخلوط كنيد، و دندان هاى خود را با آن بشوييد، آنها را سفيد و محكم مى نمايد. ضماد گرم ميوه من با آرد جو مسكن درد عضلات است . دمل ها و كورك ها را باز مى كند. ضماد ميوه من با روغن زيتون يا موم جهت معالجه تركيدن پوست كه در اثر سرما ايجاد شده است . مفيد مى باشد. حمول من با عسل ، زخم و جراحات را از بين ميبرد، و از ترشح و خونريزى جلوگيرى مى نمايد، مشروط بر اينكه با رعايت اصول بهداشت و فنون داروسازى باشد. ميوه من مخلوط با خرما، كشمش ، و عناب به چهار ميوه سينه نرم كن معروف است . دانه هاى ميوه من معده و رودهها را جارو مى كند و فضولات را با خود دفع مى كند براى جلوگيرى از باردار شدن ، غذاشناسان آمريكا گياهى به نام : ((مى - پى - كو - تاتا)) را معرفى كردند كه در كلمبيا به عمل مى آيد، و نتايج خوب داده است ، در ايران هم گياه هايى كه داراى هورمون گياهى استروژن باشند، فراوان است و به تدريج خود را معرفى خواهند كرد.
شيرابه من شير را منعقد مى كند، و آنرا تبديل به نوعى پنير مى نمايد كه فوق العاده زود هضم است . اين شيرابه بلغم و ليزابه هاى معده و روده ها را نيز منعقد كرده ، و به دفع آنها كمك مى كند. ماليدن آن ميخچه - زگيل و خال گوشتى و آثار جلدى را از بين مى برد، سابقا سرمه آن جهت جلوگيرى از آبريزش چشم زياد تجويز مى شد.
اگر كمى از اين شيرابه را به پنبه زده و در بن دندان يا حفره دندان كرم خورده بگذاريد، درد آن فورا ساكت مى شود. اگر دندان پزشكان از اين شيرابه جهت كشتن عصب دندان استفاده كنند نتيجه اى بهتر و زودتر خواهند گرفت . اين شيرابه داراى آنزيمى است شبيه لوزالمعده كه به هضم غذا و گوشت كمك فراوان مى كند. اگر گوشت سخت و ناپز داريد، مختصرى از اين شيرابه به آن بزنيد و يا يك ميوه كال مرا در ديگ غذا بيندازيد، بزودى پخته خواهد شد. اگر يكدانه ميوه كال مرا در ديگ حليم بيندازيد، گوشت و گندم آن نرم و حل شده و بخوبى مهرا مى گردند حبوبات ناپز هم به اين وسيله نرم و زود پز خواهند شد. حال كه خواص مختلف شيرابه مرا دانستيد، بد نيست بدانيد در خواص آن نوشته اند، جامدات را آب مى كند و مايعات را منجمد مى سازد.
شلكا انجير يا جميز - در كتاب هاى گياه شناسى به ميوه اى اشاره شده است كه به فارسى شلكا انجيز و در كتب پزشكى جميز نام دارد. اعراب به آن تين الاحمق يعنى انجير احمق لقب داده اند، در كتب دارويى فرنگى نامش ‍انجير اسپانيا و بارى بارى مى باشد، اين ميوه كه جهت اسهال و اسهال خونى مصرف فراوان دارد، از خانواده ما نيست و از دسته كاكتوس ها مى باشد.
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #9
RE: خواص میوه ها

سيب ، معجزه طبيعت

در طب چيني اعتقاد بر اين است که سيب حرارت را مي زدايد و اثر خنک کننده در ريه ها دارد. " اسيد ماليک " و" تار تاريک " در سيب سبب مهار رشد باکتريهاي بيماريزا در لوله گوارش مي شود.

در هندوستان ، خوردن ميوه سيب براي جلوگيري از يبوست ، متداول مي باشد. سيب مانع تشکيل اسيد اوريک در پوست مي شود و خوردن آن براي نقرس، روماتيسم و تصلب شريانها مفيد است. ويتامينهاي سيب ، بيشتر در پوست آن قرار دارد ، بنابراين اگر سيب با پوست خورده شود (البته براي اشخاصي که از لحاظ وضع معده، اجازه خوردن پوست سيب خام را داشته باشند) مفيدتر است. در مناطق خاور دور در جوشانده هاي برگ سيب از پوست ميوه سيب به صورت خشک شده يا تازه نيز مي ريزند تا آنرا مطبوع سازد.

مصرف سيب رسيده آبدار تازه براي ورم حاد روده اطفال، اسهال خوني و تبهاي حصبه اي مفيد است.

پوست سيب خشک شده به صورت جوشانده براي رفع ورم مفاصل، روماتيسم و ناراحتيهاي کليه که منجر به کاهش ادرار مي شود بسيار مفيد است ، زيرا مدر بوده و دفع اسيد اوريک را تسهيل نموده و فعاليت دستگاه گوارش را تنظيم مي کند .

براي تهيه جوشانده پوست خشک ميوه سيب ، 10گرم پوست براي 100 گرم آب که در 15 دقيقه جوشيده شود، مصرف مي شود.

خوردن سيب پس از صرف غذا، براي تقويت لثه ها مفيد است.
در طب چيني اعتقاد براين است که سيب حرارت را مي زدايد واثر خنک کننده درريه ها دارد. " اسيد ماليک " و" تار تاريک " درسيب سبب مهار رشد باکتريهاي بيماريزا درلوله گوارش مي شود.
در هندوستان ،خوردن ميوه سيب براي جلوگيري از يبوست ،متداول مي باشد. سيب مانع تشکيل اسيد اوريک در بدن مي شود وخوردن آن براي نقرس، روماتيسم وتصلب شريانها مفيد است. ويتامينهاي سيب ، بيشتر در پوست آن قرار دارد،بنابراين اگر سيب با پوست خورده شود (البته براي اشخاصي که ازلحاظ وضع معده، اجازه خوردن پوست سيب خام را داشته باشند) مفيدتر است. درمناطق خاور دور در جوشانده هاي برگ سيب از پوست ميوه سيب به صورت خشک شده يا تازه نيز مي ريزند تا آنرا مطبوع سازد.
مصرف سيب رسيده آبدار تازه براي ورم حاد روده اطفال، اسهال خوني وتبهاي حصبه اي مفيد است.
پوست سيب خشک شده بهصورت جوشانده براي رفع ورم مفاصل، روماتيسم وناراحتيهاي کليه که منجر به کاهش ادرارمي شود بسيار مفيد است ،زيرا مدر بوده ودفع اسيد اوريک را تسهيل نموده وفعاليت دستگاه گوارش را تنظيم مي کند .
براي تهيه جوشانده پوست خشک ميوه سيب ،10گرم پوست براي 100گرم آب که در15دقيقه جوشيده شود، مصرف مي شود.
خوردن سيب پس از صرف غذا، براي تقويت لثه ها مفيد است.

- مصارف ويژه:
- بيماري قلبي:
تعداد زيادي از مطالعات نشان داده است که غذاهاي حاوي مقادير زياد(کوئرستين) از قبيل سيب ، سبب بهبود فالعيت آنتي اکسيداني خون وکاهش ميزان تخريب کلسترولLDL به علت اکسيداسيون مي گردند. اين تحقيقات همچنين ثابت نموده اند که افراد داراي مصرف بالاي کوئرستين، کمتر درخطر ابتلا به بيماري قلبي وسکته مغزي قرار دارند.اين مشاهدات به اثرات ضد تصلب شرايين وضدلختگي خون درکوئرستين سيب تصريح نموده است.
- بالا بودن کسترول خون:
سيب حاوي مقادير خوبي از نوعي فيبر به نام (پکتين) است پکتين ازدسته فيبرهاي محلول است. يعني زماني که مرطوب مي شود، چسبنده وغليظ ميگردد. مطالعات کنترل شده مختلف نشان داده است که افزودن پکتين به رژيم غذايي منجر به کاهش متوسطي در سطح کلسترول خون مي شود. علت اين امر ممکن است اتصال يافتن پکتين سيب به اسيدهاي صفراوي باشد که به کاهش کلسترول خون کمک مي کند.البته بايد توجه شود که تنها پکتين نمايانگر قدرت کاهش کلسترول سيب نيست وسيب صرف نظر از داشتن پکتين،با سايرموادي که دارد،خود يک کاهنده نيرومند کلسترول است وحتي نيروي کلسترول زدايي آن ، ازتمام پکتيني که از يک سيب خارج مي شود بيشتر است.
- سرطان:
مطالعات تجربي بر روي نمونه هاي سلول تومور انساني چنين پيشنهاد مي کند که مقادير نسبتا"زياد کوئرستين مي تواند برخي از سرطانها رامتوقف نمايد.مطالعات جمعيتي در دنيا،با اين وجود ، تاکنون تأثير حفاظتي رژيمهاي غني از اين ماده را برابر سرطانها نشان نداده است .در عين حال ،برخي تحقيقات چنين نشان مي دهد که کوئرستين به طورخاصي مي تواند براي افراد سيگاري مفيد باشد مواد سرطان زاي تنباکو سبب تخريب ديواره مثانه مي شوند و بدين ترتيب موجب رشد سلولهاي سرطاني مي گردند. چنين کشف شده است که افراد سيگاري که مصرف کننده مقدار زيادي فلاونوئيدهاازجمله کوئرستين موجود در سيب هستند ،از تخريب ديواره مثانه ناشي از تنباکوحفاظت مي شوند .

ديابت:پکتين موجود درسيب مي تواند کمک به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نمايد. قندهاي طبيعي موجود در سيب به آهستگي هضم و جذب مي شوند، بخشي از اين امر مي تواند ناشي از تأثيرپکتين باشد که دردستگاه گوارش تشکيل ژل مي دهد.افزايش آهسته در سطوح قند خون پس ازمصرف سيب ،به اين معناست که سيب "شاخص گليسميک" پاييني دارد. بنابراين براي افراد مبتلا به بيماري ديابت ، سيب به طور خاص مفيد است.لازم به توضيح است که شاخص گليسميک اندازه اي است که تعيين مي کند،پس از خوردن غذا قند خون با چه سرعتي بالا مي رود.اين امر نشان مي دهد که به رغم وجود قند طبيعي در سيب،خوردن سيب در افزايش سريع قند خون اثر نمي گذارد.
- فشار خون بالا:
سيب در کاهش فشار خون نيز موثر است .يکي از مطالعات علمي جالب که در اين زمينه به عمل آمده نشان مي دهد که حتي بوييدن آن نيز فشار خون را کاهش مي دهد.- سرماخوردگي:بررسيهاي علمي نشان داده است که ويروسها نمي توانند در عصاره سيب مدت زيادي زنده بمانند. براي مقايسه قدرت ويروس کشي سيب با عصاره 18نوع ميوه ديگردرآزمايشي معلوم شد که عصاره سيب،انگور وچاي داراي قويترين امکان نابودي ويروسها هستند.پژوهشگران متوجه شده اند اشخاصي که بيشتر از ديگران سيب مي خورند ،کمتر به سرماخوردگي وناراحتيهاي قسمت فوقاني دستگاه تنفسي شامل عفونتهاي مربوط به بيني،حنجره وناي مبتلا مي شوند.
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر پرتال ایران فروم
*****
آفلاین
ارسال‌ها: 11,813
تاریخ عضویت: ۱۳ فروردين ۱۳۸۸
اعتبار: 26
سپاس ها 0
سپاس شده 50 بار در 42 ارسال
ارسال: #10
RE: خواص میوه ها

گلابي



قند گلابى بهترين قندهاست زيرا به آسانى جذب مى شوداصل گلابى از آسياى شرقىاست كه در زمانهاى بسيار قديم به اروپا وارد شده است .
كشفيات باستانشناسى درشهرهاى درياچه اى ثابت مى كند كه در زمانهاى قديم هم مردم گلابى را مى شناختند ومصرف مى كردند زيرا نقش گلابى در روى سنگ اين شهرهاى قديمى وجود دارد و به دست آمدهاست .
دكتر هانرى لوكلر در كتاب خود به نام معالجه امراض با گياهان مىنويسد:
به نظر مى رسد كه در ميوه گلابى طبيعت نيك نهاد آب زمين را تقطير كرده وبا عمليات شيميايى خيلى عجيب و حيرت انگيز آن را به نوشابه اى تبديل كرده است كهخوردن آن گوارا و لذيذ و خوشمزه است ولى معلوم نيست به چه علتى پزشكان قرون وسطىبراى گلابى خواص قبض كننده قائل بودند و عقيده داشتند كه گلابى ميوه اى است ثقيل ،مانع شكم ورى ، سنگين و گس كه موجب پيدايش ميگرن و باد سينه مى شود.

ارزش غذايى گلابى :غذاشناسان عصر حاضر گلابى راميوه عالى مى دانند كه بيشتر خواص ‍ لينت دهنده اى دارد. بيش از 83 درصد گوشت گلابىرا آب تشكيل مى دهد و داراى املاح معدنى و مخصوصا منگنز است گلابى از ميوه هاى خيلىشيرين محسوب مى شود يعنى هشت درصد آن قند است . قند گلابى يا ((لوولوز)) بهترينقندى است كه حتى اشخاصى كه مرض قند دارند مى توانند آن را بخورند زيرا به آسانى هضمو جذب مى شود. پوست گلابى از نظر تانن غنى است و هم چنين با مواد پانتوزان آهك دانههايى را به وجود مى آورد كه در درون گلابى اين دانه هاى ريز رياد است و موجب پاككردن روده ها مى شود. پوست گلابى كه در معرض نور خورشيد قرار مى گيرد از نظرويتامينها و دياستاز از گوشت آن غنى تر است .
نوعى گلابى را كه پوست آن نازك ولطيف است مى توانيد با پوست بخوريد ولى البته كسانى كه از روده ها عليل هستند نبايدگلابى را با پوست بخورند زيرا پوست گلابى در روده ها تحريكاتى ايجاد مى كند كه باعثزحمت مى شود.
برگ درخت گلابى خواص ادرار آور دارد. جوشانده برگ درخت گلابى رابراى رفع اختلالات مجارى ادرار و كيسه مثانه و مخصوصا به هنگام درد مثانه مصرف مىكنند.

چه كسانى بايد گلابىبخورند؟همه ، حتى بچه هاى كوچك مى توانند گلابى بخورند به شرط آنكهكاملا رسيده باشد.
گلابى هايى كه كاملا نرسيده است ، مواد تحريك كننده دارند وگلابى هايى كه زياد رسيده باشند قسمتى از خواص غذايى خود را از دست مىدهند.
كسانى كه نمى توانند ميوه هاى خام را بخورند مى توانند كمپوت گلابى بخورندزيرا كمپوت گلابى نيز مثل ميوه گلابى تمام خواص غذايى اين ميوه را در خود دارد
۲۷-۳-۱۳۸۸ ۱۱:۲۵ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up مصرف زیاد تنقلات در عید و مشکل سوء هاضمه زندگی کن 0 666 ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  ۱۰ فرمان غذایی برای تغذیه سالم tanha37 0 1,056 ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  رایج ترین سوالات برای لاغر شدن Lorax 1 1,046 ۱۸-۷-۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ عصر
آخرین ارسال: amin.jm
Thumbs Up چربی سوزی را با خوردن نارگیل و سیب سرعت بخشید زندگی کن 0 859 ۲۹-۵-۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  چطور در ۷ روز ۸ کیلوگرم لاغر شوید زندگی کن 0 962 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان