قیمت میوه در میادین تره بار به شدت افزایش یافت. قدر خودتو بدون هلو
مظفر هم تموم شد همه با هم ازدواج کردن .نازی با کامران ، شیدا با منصور،خانم عنصری با هومن،فروغ با قل مراد،فقط تو موندی با ملوس
کابینه زندگی مشترک: زن=وزیر سلب آسایش، شوهر= وزیر کار، مادر زن= وزیرجنگ، مادر شوهر=وزیر اغتشاشات، خواهر زن= جاسوس دو جانبه، خواهر شوهر= وزیراطلاعات و بازرسی، پدر زن= وزیر ارشاد، پدر شوهر= رئیس تشخیص مصلحتlo
بنی آدم اعضا یکدیگرند که مثل سگ بهم می پرند چو عضوی بدرد آورد روزگار که پنچر شود چرخ آموزگار تو کز محنت دیگران بی غمی گمونم پسر عمه شلغمی
گر دیدی جوونی ریش گذاشته ..بدون دوس دخترش تنهاش گذاشته
مامانه برا بچش لالایی می خونده یه نیم ساعتی كه می گذره بچهه میگه خوب دیگه مامان خفه شو می خوام بخوابم
دروغ دختر ها: تو برام مثل داداشی = یعنی جلو تر نیا - من تو رو اندازه داداشم دوست دارم=چون حالم از داداشم به هم می خوره - از دست من ناراحتی=هستی كه باش به من چه - من حالم بده = یعنی باید ببریم كافی شاپ و كلی چیز برام بخری - من فقط با تو حرف می زنم = با بقیه می خندم - من همیشه پیشت می مونم = مخصوصا وقتی كه كمیته بیاد
زندگی دو چیز به من آموخت........................... که هیچکدومش به تو ربطی نداره
از فردا دخترایی که مانتوی تنگ.شلوار کوتاه.موی بلند.روی سیاه.ناخن دراز.واه واه واه واه
همه میگفتن پیدا کردن یک دوست خوب سخته - من باورم نمی شد .
.
.
...................................
حالا بعد از گذشت مدتی می فهمم که تو برای پیدا کردن من چقدر سختی کشیدی
..
نمیدانم تا کدامین طلوع خواهم ماند و در کدامین غروب خواهم رفت.اما امیدوارم تا اخرین لحظه ای که در این دنیا هستم تو را سر کار بگذارم.
.gif)
.gif)
خیاروهلو و سیب جلوی شماست. بین این 3 میوه کدام را انتخاب می کنید؟ (تمرکز کنید و جواب را در ذهن خود نگه دارید. حال ویژگیهای شخصیّت خود را مطابق جوابتان در بایین صفحه بیابید. . . .......................................
...................
جواب: اگر هلو را انتخاب کردید مشخص می شود شما فردی هستید که هلو دوست دارد! اگر سیب را انتخاب کردید مشخص می شود شما فردی هستید که سیب دوست دارد! اگر خیار را انتخاب کردید مشخص می شود شما فردی هستید که خیار دوست دارید
ای پیتزای قلبم ای کباب عشقم ای همبرگر قلبم و ای اسپاگتی افکارم
.gif)
........................
........................
..........................
بی تو فلافلم!!
تست کنکور هنر: اولین هنری که پس از دیدن چهره آرایش کرده دختران امروزی به ذهن شما متبادرمیشود چیست؟ الف: مینیاتور. ب: صافکاری، بتونه کاری و نقاشی اتومبیل!!!! ج: دوپینگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نمیکنم
حقیقت زندگی:
1تو نمی تونی همه ی دندونات رو با زبونت لمس کنی 2-همه احمقها بعداز خوندن حقیقت اول اون رو امتحان میکنن 3-حقیقت اول یه دورغه 4-الان تو لبخند زدی چون یه احمقی 5-به زودی این اس ام اس رو برای یه احمق دیگه می فرستی
الا یا ایهاالساقی ادر کاسا و ناولها ... که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد تالار و شام و عاقد و عکاس و آرایشگر و فیلم و لباس و تاج و کفش و کیف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجیر و سرویس طلا... آنهم از آن سرویس خوشگلها... و از این جور مشکلها
بهترین روش برای گفتن دوستت دارم فقط یه لبخنده
........................
...........................
....................... نیشتو ببند !
خدا میدونه كه من :فقط تو رو دوست دارم,
......................
.....................
.....................
خدا میدونه كه تو تنها عشق منی!
..................................
..................................
خدا میدونه كه فقط تو رو می پرستم !
.................................
.....................................
خدا میدونه كه من این اس ام اس رو تا حالا واسه چند نفر فرستادم
میدونی خراب تر از شهر بم شهر دیگه ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بمتم !!
معلمانی که چون شمع می سوزند تا آخر امسال گازسوز خواهند شد……….وزیر آموزش و پرورش
اگر دلت می خواد عمیق ترین و محكم ترین بوسه دنیا رو تجربه كنی بیا پیش خودم تا لپتو بچسبونم به جاروبرقی
تا حالا قورباغه پرس شده زیر پلاستیك دیدی ؟ یه نگاه به كارت ملیت بندازی میبینی
خرج كن ولی اصراف نكن. عاشق شو ولی دیوانگی نكن. اسوده باش ولی بیخیالی نكن . حرف بزن ولی وراجی نكن. دوستت دارم........... ولی پورو نشو
تنهایی دلم را با جذابیت نگاهت پاک کردی خونه قلبم رو از غمها شستی . . . حالا که داری زحمت میکشی،روی این میز هم یه دستمال بکش
این اس ام اسو تا حالا واسه هیچكس نفرستادم
............................
پس واسه تو هم نمیفرستم
این sms رو با احساس بخون
آتش زدی بر خرمنم
وای خرمنم
وای خرمنم
خب بسه دیگه، همه فهمیدن خری...!!!
اومدم ازت معذرت خواهی کنم . میدونم خیلی تعجب کردی که واسه چی ؟ بعد وقتی میگم نمیفهمی ناراحت میشی . آخه الان مگه ساعت 3 نصفه شب نیست . خب واسه اینکه نصفه شب بیدارت کردم اومدم ازت عذرخواهی کنم . میشه منو ببخشی
!
به اشتیاق اولین دانه برف . به تحمل اخرین برگ پاییزی . به گرمای تن خورشید و به زیبایی آسمان قسم میخورم که سر کاری