http://www.ads.iran-forum.ir/banner/img/sarzaminblog.gif

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ته چین مرغ
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
admin
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت
ارسال ها:38,094
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۳ اسفند ۱۳۸۷
عضو شماره:1
اعتبار: 160
مدال تولبار الکساآپلودر فایلبرترین ارسال کننده
   
سپاس ها 590
سپاس شده 2491 بار در 1135 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه ته چین مرغ
طرز تهیه ته چین مرغ

<h1 style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt; text-align: center; direction: rtl; font-weight: 600; color: rgb(249, 138, 60);">ته چین مرغ
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">مواد لازم ( برای 4 تا 2 نفر) :<tbody style="font-family: Tahoma; font-size: 8pt;">
برنج 1 کیلو
 روغن آب کرده 150 گرم
ماست چکیده 1 کیلو
 زعفران ساییده دو قاشق مرباخوری
 مرغ پاک کردهیک عدد
 زرده تخم مرغ  2 تا 5 عدد
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">طرز تهیه :

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک و 3 فنجان آب می پزیم ، طوریکه بعد از پختن یک فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست  را بهم می زنیم. نصف زعفران  حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ  داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ  ، نصفی از روغن لازم و یکی دو ملاقه از ماستی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم ، می ریزیم و دو تا سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و به آرامی آن را هم می زنیم. مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و روغن آب کرده و ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می دهیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود .

زرشک را شسته و با یک قاشق روغن، کمی آن را تفت می دهیم . سپس شکر و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه می کنیم تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد.

پس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر می گردانیم و روی آن را با زرشک تزیین می کنیم . در صورت تمایل می توانیم نصف زرشک را لابلای گوشت و برنج قرار دهیم .

برای مهمانی های بزرگ می توانید ته چین را در چند قابلمه نسوز، با اندازه های مختلف تهیه کرده و مانند تصویر بالا آن را تزیین کنید.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
آموزش تهیه کوفته مرغ
طرز تهیه مرغ ذغالی
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
طرز تهیه مطنجن مرغابی ( گیلان )
طرز تهیه ی ته چین مخصوص +عکس
طرز تهیه دوپینگ پلو
طرز تهیه مرغ گریل شده با سبزیجات
طرز تهیه مرغ کبابی با گوجه و تربچه
طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات
طرز تهیه كوكوی مرغ

اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...

۳۱-۲-۱۳۸۹ ۰۷:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up آموزش تهیه کوفته مرغ زندگی کن 0 107 ۱۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  بوقلمون و حبوبات harpy.s 0 163 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  کاری آیام (کاری مرغ harpy.s 0 166 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  اردک با سویا سس harpy.s 0 163 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  جوجه کباب استانبولی harpy.s 0 182 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: harpy.s

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما