درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۸-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۵۴ عصر


 


ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه ته چین مرغ
نویسنده پیام
مدیر کل ایران فروم
مدیر کل سایت
********
آفلاین
ارسال‌ها: 38,129
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
اعتبار: 162
سپاس ها 686
سپاس شده 2640 بار در 1191 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

<h1 style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt; text-align: center; direction: rtl; font-weight: 600; color: rgb(249, 138, 60);">ته چین مرغ
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">مواد لازم ( برای 4 تا 2 نفر) :<tbody style="font-family: Tahoma; font-size: 8pt;">
برنج 1 کیلو
 روغن آب کرده 150 گرم
ماست چکیده 1 کیلو
 زعفران ساییده دو قاشق مرباخوری
 مرغ پاک کردهیک عدد
 زرده تخم مرغ  2 تا 5 عدد
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">طرز تهیه :

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک و 3 فنجان آب می پزیم ، طوریکه بعد از پختن یک فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست  را بهم می زنیم. نصف زعفران  حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ  داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ  ، نصفی از روغن لازم و یکی دو ملاقه از ماستی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم ، می ریزیم و دو تا سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و به آرامی آن را هم می زنیم. مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و روغن آب کرده و ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می دهیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود .

زرشک را شسته و با یک قاشق روغن، کمی آن را تفت می دهیم . سپس شکر و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه می کنیم تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد.

پس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر می گردانیم و روی آن را با زرشک تزیین می کنیم . در صورت تمایل می توانیم نصف زرشک را لابلای گوشت و برنج قرار دهیم .

برای مهمانی های بزرگ می توانید ته چین را در چند قابلمه نسوز، با اندازه های مختلف تهیه کرده و مانند تصویر بالا آن را تزیین کنید.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه بلدرچین
طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای
طرز تهیه مرغ شکم پر 1
طرز تهیه چیکن وج
طرز تهیه کباب مرغ با کرفس
طرز تهیه مرغ سوخاری
طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون
طرز تهیه مرغ ترش
طرز تهیه سینه مرغ با سیر
طرز تهیه گشنیز ماهی

اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۳۱-۲-۱۳۸۹ ۰۸:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه بلدرچین mary.sdi 0 70 ۲۴-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای mary.sdi 0 103 ۱۴-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه مرغ شکم پر 1 mary.sdi 0 114 ۷-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه چیکن وج mary.sdi 0 123 ۲۸-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه کباب مرغ با کرفس Siva68 0 116 ۲۵-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ عصر
آخرین ارسال: Siva68

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

ارتباط

 

لینک دوستان

جستجو در انجمن