ارسال پاسخ 
طرز تهیه ته چین مرغ
حالت موضوعی حالت خطی
admin گزارش این ارسال به مدیر 
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت

admin گزارش این ارسال به مدیر 
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
ارسال‌ها: 38,105
اعتبار: 162
سپاس ها 686
سپاس شده 2617 بار در 1182 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه ته چین مرغ
طرز تهیه ته چین مرغ

<h1 style="font-family: Tahoma; font-size: 10pt; text-align: center; direction: rtl; font-weight: 600; color: rgb(249, 138, 60);">ته چین مرغ
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">مواد لازم ( برای 4 تا 2 نفر) :<tbody style="font-family: Tahoma; font-size: 8pt;">
برنج 1 کیلو
 روغن آب کرده 150 گرم
ماست چکیده 1 کیلو
 زعفران ساییده دو قاشق مرباخوری
 مرغ پاک کردهیک عدد
 زرده تخم مرغ  2 تا 5 عدد
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم
<h2 style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; direction: rtl; font-weight: 600; text-align: right; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(153, 51, 0);">طرز تهیه :

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک و 3 فنجان آب می پزیم ، طوریکه بعد از پختن یک فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست  را بهم می زنیم. نصف زعفران  حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ  داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ  ، نصفی از روغن لازم و یکی دو ملاقه از ماستی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم ، می ریزیم و دو تا سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و به آرامی آن را هم می زنیم. مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و روغن آب کرده و ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می دهیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود .

زرشک را شسته و با یک قاشق روغن، کمی آن را تفت می دهیم . سپس شکر و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه می کنیم تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد.

پس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر می گردانیم و روی آن را با زرشک تزیین می کنیم . در صورت تمایل می توانیم نصف زرشک را لابلای گوشت و برنج قرار دهیم .

برای مهمانی های بزرگ می توانید ته چین را در چند قابلمه نسوز، با اندازه های مختلف تهیه کرده و مانند تصویر بالا آن را تزیین کنید.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه مرغ ترش
طرز تهیه سینه مرغ با سیر
طرز تهیه گشنیز ماهی
طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)
طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی
طرز تهیه چیکن وج
طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه مرغ شکم پر 1
آموزش تهیه کوفته مرغ
طرز تهیه مرغ ذغالی


اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۳۱-۲-۱۳۸۹ ۰۸:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه مرغ ترش mary.sdi 0 51 ۳-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: mary.sdi
  طرز تهیه سینه مرغ با سیر nesssa 0 86 ۲۴-۶-۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  طرز تهیه گشنیز ماهی yaldaetemadi 0 88 ۱۱-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ صبح
آخرین ارسال: yaldaetemadi
  طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) yaldaetemadi 0 78 ۱۱-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ صبح
آخرین ارسال: yaldaetemadi
  طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی nesssa 0 119 ۱۸-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ عصر
آخرین ارسال: nesssa

طرز تهیه ته چین مرغ
مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

زمان کنونی: ۹-۷-۱۳۹۳, ۰۸:۴۵ عصر

تماس با ما - تالار گفتگوی ایرانیان - Mobile Version - پیوند سایتی RSS - بازگشت به بالا