درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۷, ۰۵:۱۹ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
خواص چغاله بادام
نویسنده پیام
کاربر 6 ستاره
*
غایب
ارسال‌ها: 1,512
تاریخ عضویت: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹
اعتبار: 23
سپاس ها 0
سپاس شده 12 بار در 9 ارسال
ارسال: #1
Star خواص چغاله بادام

nload="NcodeImageResizer.createOn(this);" border="0">



چغاله بادام یكی از میوه‌های نوبر فصل بهار و در واقع میوه درخت بادام است
كه قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از كرك‌های ظریف بوده و داخل آن روكش
سفید و نرمی وجود دارد كه مغز آبكی و نازك بادام را در خود نگهداری می‌كند.




در این حالت میوه بادام كاملا رشد نكرده و كال است كه
با عنوان چغاله بادام مصرف می‌شود. در قدیم معتقد بودند این میوه نارس
باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشكی دهان مفید است.


چغاله‌هایی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار
كمی اسیدسیانیدریك و تركیبی از سم خطرناك سیانور هستند كه مصرف زیاد آن
می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌كننده شود.


به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از
میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح
پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در
برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی
روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار
نیست.


البته این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نكات
بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد. در واقع میوه
سبزرنگی نظیر چغاله بادام كه كال و نارس است سرشار از كلروفیل است. كلروفیل
داخل بدن در مسیر كانال گوارشی به تولید منیزیم كمك شایانی می‌كند و از
آنجا كه منیزیم برای كاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد، خوردن متعادل آن
می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود
.


از سوی دیگر این نوبرانه تركیبات اسیدی دارد كه وجود
آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت این نوبرانه از نظر ویتامین C كامل نیست و
كم كالری بودن آن نیز موجب لاغری نمی‌شود.


این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا كه با هدف
كسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه
می‌شود بیش از حد كال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای كه
فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی می‌كند و گاهی دچار
عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.


اگر چغاله بادام به صورت بهداشتی كمپوت، خورش یا ترشی
شود مصرف متعادل آن می‌تواند تا حدودی مواد مغذی را به بدن برساند.چون این
میوه با پوست مصرف می‌شود باید حتما در ضدعفونی كردن و شستن آن دقت كرد.


اغلب میوه‌فروشان و فروشندگان دوره‌گرد با آب جوی یا
چاه مبادرت به شستن این میوه می‌كنند كه می‌تواند عاملی برای بروز
بیماری‌های گوارشی بویژه حصبه شود.


بیماری حصبه نوعی عفونت باكتریایی است كه از طریق
مصرف آب یا غذای آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود كه در كودكان و افراد
بالای 60 سال رایج‌تر است.


عوارض این بیماری شامل كاهش شدید آب و املاح بدن ،
سوراخ شدن روده‌ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و هپاتیت است.


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
خواص و طرز تهیه ماءالشعیر
خواص و مضرات اسفناج
خواص بادام هندی
آشنایی کامل با پرتقال و خواص و فواید آن
خواص بـادمجـان
کدو سبز و خواص مفیدو مضرات آن
خواص نخود
خواص زردآلو
خواص آناناس
خواص برنج
۲-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درمان سینوزیت با این میوه tanha37 0 554 ۲۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  فواید چای زنجبیل tanha37 0 612 ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  10 میوه برای سلامتی و نشاط هر چه بیشتر tanha37 0 657 ۱۱-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ عصر
آخرین ارسال: tanha37
  جعفری و یک دنیا خاصیت tanha37 0 731 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ صبح
آخرین ارسال: tanha37
  سلطان سبزی‌های شفابخش! tanha37 0 723 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ صبح
آخرین ارسال: tanha37


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان

لینک دوستان