درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۷, ۰۸:۵۱ صبح



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نویسنده پیام
کاربر 6 ستاره
*
غایب
ارسال‌ها: 1,512
تاریخ عضویت: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹
اعتبار: 23
سپاس ها 0
سپاس شده 12 بار در 9 ارسال
ارسال: #1
ميگو پلو

ميگو پلو

مواد
لازم:

براي چهار نفر :

برنج = 3 پيمانه

سبزي
پلويي =1 استكان

پياز = 1 عدد

سير = 2-3 حبه

گوجه
فرنگي= 2-3 عدد

ميگو پاك كرده = 300 گرم

سركه سفيد = 2
قاشق غذا خوري

شويد + جعفري خرد شده = 2 قاشق غذا خوري

زعفران
دم كرده = نصف استكان

كدو نگيني خرد شده = نصف استكان

فلفل
دلمه اي خرد شده =نصف استكان

نمك ، فلفل ، آبليمو = به مقدار لازم





طرزتهيه
برنج را از چند ساعت قبل با كمي آب و نمك
خيس كنيد .

در يك قابلمه مناسب ، آب و نمك جوش بياوريد و بعد آب
برنج را خالي كنيد و برنج را به آب در حال جوش اضافه كنيد و بعد از اينكه
مجددا آب جوش آمد ، سبزي پلو را به برنج اضافه كنيد و بعد به صورت كته يا
آبكش برنج را دم كنيد .

بعد از پاك كردن ميگو * در يك قابلمه تا دو
سوم آب + يك قاشق چايخوري نمك و دو قاشق غذا خوري سركه بريزيد و بگذاريد
كاملا بجوشد . ميگو ها را داخل آب در حال جوش بيندازيد و بعد از اينكه كمي
صورتي رنگ شدند آنها را آب كش كنيد و بگذاريد سرد شوند .



پياز را نگيني ريز خرد كنيد و در تابه
اي كمي روغن بريزيد و تفت دهيد تا طلايي شود ، سير را رنده كنيد و به پياز
اضافه كنيد و همراه زرد چوبه كمي تفت دهيد و بعد ميگو ها را اضافه كنيد و
خوب دو طرف ميگو را تفت دهيد .

گوجه را ميكس كنيد و داخل تابه
بريزيد كمي حرارت زير تابه را زياد كنيد تا آب گوجه ها كشيده شود .

بعد
از اينكه كمي سس غليظ شد ، كدو و فلفل دلمه اي نگيني خرد شده را همراه
شويد و جعفري ساطوري شده به تابه اضافه كنيد و مواد را كاملا هم بزنيد . (
دقت كنيد كه ميگو ها در اثر هم زدن له نشوند ) نيمي از زعفران دم كرده را
به سس بيفزائيد و حرارت را بسيار ملايم كنيد و درب ظرف را بگذاريد تا مواد
كاملا بپزند و مزه دار شوند .

بعد از اينكه مواد كاملا پختند ( آب
آنها كشيده شد و رنگ ميگو ها كاملا برگشت ) نمك و فلفل آن را اندازه كنيد ،
به مقدار دلخواه آبليمو داخل آن بريزد و هم بزنيد .

برنج را در
ظرف مناسب بكشيد و لابه لاي آن را با سس ميگو پر كنيد و مقداري از ميگو ها
را روي پلو بچينيد و سرو كنيد .

نكته :

استفاده از
سركه سفيد براي جوشاندن ميگو ، براي از بين بردن بوي ميگو است . اگر خيلي
به بوي ميگو حساس نيستيد ، جوشاندن ميگو در آب و نمك كفايت ميكند . ولي اگر
خيلي حساس باشيد براي از بين بردن بوي ميگو ، از يك شاخه خرد نشده كرفس و
يك برگ بو درسته نيز استفاده كنيد و بعد از آب كش كردن ميگو ، كرفس و برگ
بو را از آن جدا كنيد و دور بيندازيد . البته طعم و بوي خود كرفس و برگ بو
را نيز بايد در نظر داشته باشيد !
كلا جوشاندن ميگو در ابتداي طبخ اين
قسم از خوراك به دليل بالا بردن مقاوت بافت ميگو و سفت شدن گوشت لطيف آن
است . براي درست كردن ساير خوراك با ميگو ( تن پورا ، پفكي ، سوخاري و ... )
نيازي به جوشاندن ميگو نيست . به دليل اينكه ميگو بعد از جوشيدن سفت ميشود
و به شكل حلقه اي در مي آيد .
بهتر است اندازه فلفل دلمه اي و كدو
بسيار ريز تر از نگيني معمولي باشد . چون در صورت درشت بودن اندازه آنها ،
هنگام ميل كردن غذا مزه آنها با مزه ميگو تداخل ايجاد ميكند . بهتر است بعد
از خرد كردن كدو و فلفل دلمه اي آنها را ساطوري خرد كنيد . دقت كنيد كه
كدو و فلفل دلمه اي هنگام ساطوري كردن آب نيندازند .


از قارچ
سرخ شده نيز در سس ميگو براي اين پلو ميشود استفاده كرد . در اين صورت قارچ
را كوچكتر از اندازه ميگو خرد كنيد و جداگانه با مقداري كره و آبليمو تفت
دهيد و 10 دقيقه قبل از آماده شدن سس ميگو، قارچ ها را به آن اضافه كنيد .

براي
عطر و طعم بهتر سس ميگو ، همراه شويد و جعفري خرد شده از يك قاشق غذا خوري
مخلوط انواع سبزي معطر ( ريحان ، مرزه ، گشنيز ، نعناع و ... ) نيز
ميتوانيد استفاده كنيد . دقت كنيد كه اندازه سبزي معطر به حدي نباشد كه مزه
ميگو را كاملا تحت تاثير قرار دهد .

از اين سس ميتوانيد براي تهيه
انواع خوراك ( غير از ميگو پلو ) نيز استفاده كنيد .

ميتوانيد پلو
را بدون سبزي نيز دم كنيد ولي استفاده از اين مقدار كم سبزي پلو هنگام دم
كردن برنج به دليل ايجاد سازگاري بين طعم برنج و طعم سس ميگو است . در هر
صورت استفاده از سبزي پلو هنگام دم كردن پلو كاملا اختياري است .



موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
ميگو عربي
نودل با ميگو
خوراك ميگو با گوجه‌فرنگي
طرز تهيه ميگو كنجدي
طرز تهيه ميگو عربي
طرز تهيه خوراك ميگو با گوجه‌فرنگي
طرز تهيه کوکتل ميگو با سس تارتار
طرز تهيه ميگو اسپايسي
طرز تهيه ميگو سوخاري با اسفناج
ميگو و كاهو بريان
۶-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میگوی توپی شایلین74 0 603 ۸-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ عصر
آخرین ارسال: شایلین74
Thumbs Up طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی زندگی کن 0 632 ۷-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه Yağmur. 0 623 ۱۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهيه قابلمه (ترکمن صحرا) Arezou-66 0 705 ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهیه میگو کبابی nesssa 0 810 ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: nesssa


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان

لینک دوستان