درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۴-۳-۱۳۹۷, ۰۹:۵۹ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
میگو ژاپنی
نویسنده پیام
کاربر 6 ستاره
*
غایب
ارسال‌ها: 1,512
تاریخ عضویت: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹
اعتبار: 23
سپاس ها 0
سپاس شده 12 بار در 9 ارسال
ارسال: #1
میگو ژاپنی

مواد
لازم:

برای خمیر:
آرد گندم=250 گرم(2 پیمانه)
تخم مرغ
درشت=1 عدد
ماست غلیظ=1 پیمانه
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
جوش
شیرین=2/1 قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری
روغن آب کرده=2
قاشق سوپخوری

طرزتهيه
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم
مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل
این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم
کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که بدست
نچسبد در بیاید؛در صورتیکه چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه می نماییم و
خمیر را خوب مالش می دهیم.


خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف
بشود؛روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3 ساعت بماند.فلس میگو درشت را می
گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می
نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد
روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه
نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر
میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرافش را به طرف دم جمع می نماییم و
فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور
دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام میگو ها را
بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی
حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای
آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم تا اطراف آن کاملا
طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج نموده، در صافی می
ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده می کنیم. در صورتیکه
میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم شود 2 تا 3 دقیقه ظرف میگو را
در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم





موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه میگو کبابی
طرز تهیه ته چین میگو
طرز تهیه سمبوسه ماهی و میگو
سالاد پیچ میگو و سبزیجات
میگو با سس خردل
جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو
میگو اسپایسی با پنیر چدار
طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی
میگو با ادویه هندی
خوراک میگو وقارچ
۶-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میگوی توپی شایلین74 0 604 ۸-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ عصر
آخرین ارسال: شایلین74
Thumbs Up طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی زندگی کن 0 632 ۷-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه Yağmur. 0 623 ۱۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهيه قابلمه (ترکمن صحرا) Arezou-66 0 705 ۱۸-۱۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Arezou-66
  طرز تهیه میگو کبابی nesssa 0 812 ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ عصر
آخرین ارسال: nesssa


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 850.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

لینک دوستان

لینک دوستان

لینک دوستان