درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱۰-۶-۱۳۹۴, ۰۲:۳۶ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه جوجه کباب
نویسنده پیام
مدیر کل ایران فروم
مدیر کل سایت
********
آفلاین
ارسال‌ها: 38,514
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
اعتبار: 163
سپاس ها 689
سپاس شده 2784 بار در 1248 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب

مواد لازم:
يک عدد مرغ

1.5 استکان آب ليمو اگر ليموي تازه داريد بهتر است

نيم قاشق چاي خوري زعفران

1 قاشق چاي خوري نمک

1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون

به مقدار کافي ذغال براي کباب کردن

سبزي خوردن هم فراموش نشود


طرزتهيه
اگر ليموي تازه استفاده مي‌کنيد آب ليموها را بگيريد. آب ليمو، زعفران، نمک و روغن زيتون را در ظرف مخلوط کنيد.
اگر وقت کافي و حوصله داريد، اول پوست مرغ را کامل بکنيد. پوست را دور نيندازيد براي کباب کردن از آن استفاده خواهيم کرد. گوشت مرغ را از استخوان‌ها جدا کنيد، سپس آنرا به قطعات يک اندازه تقسيم کنيد. قطعات 3 تا چهار سانتيمتري خوب است. پس از قطعه قطعه کردن مرغ، پوست مرغ را هم به قطعات مورد نياز تقسيم کنيد. حالا قطعات مرغ را داخل ظرف مخلوط آب ليمو بريزيد و بگذاريد حداقل 4 ساعت بماند. من معمولا شب قبل گوشت مرغ را آماده مي‌کنم و داخل مخلوط آبليمو مي‌خوابانم براي روز بعد.



هنگام کباب کردن، قطعات سينه مرغ را قبل از اينکه به سيخ بکشيد داخل يک تيکه پوست مرغ بپيچيد و بعد به سيخ بکشيد، دليل اين کار اين است که گوشت سينه مرغ هنگام کباب کردن زود خشک مي‌شود، با استفاده از پوست مرغ از خشک شدن کباب جلوگيري خواهيد کرد. اگر پوست مرغ به اندازه کافي نبود، قطعات ران مرغ را بدون پوست به سيخ بکشيد. دقت کنيد قطعات يک اندازه را با هم به سيخ بکشيد و اگر قطعات بزرگ و کوچک هستند سعي کنيد سيخ‌ها يک نواخت شوند، در اين غير اين صورت قطعات کوچک زودتر از بزرگ‌ها کباب مي‌شوند و برعکس بزرگ‌ترها دير تر.
براي کباب کردن جوجه کباب بايد دقت کنيد که گوشت مرغ زودتر از گوشت گوسفند يا گوشت‌هاي ديگر کباب مي‌شود، در نتيجه نياز به آتش بسيار قوي نداريد. من معمولا اگر گوشت گوسفند هم بخواهم همراه آن کباب کنم جوجه‌ها را در حاشيه مي‌گذارم و گوشت گوسفند را در وسط، به اين صورت حرارت کمتري به مرغ مي‌رسد در ضمن سعي مي‌کنم سيخ جوجه کباب‌ها را بيشتر زير و رو کنم تا يک نواخت کباب شوند. سعي کنيد جوجه کباب‌ها زياد از حد کباب نشوند، در غير اين صورت کباب شما خشک خواهد شد.
همراه با جوجه کباب مي‌توانيد گوجه فرنگي هم کباب کنيد و آنرا با ماست خيار يا ماست موسير و چلو سفيد سرو کنيد.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با مرغ
طرز تهیه اینچیلادا
طرز تهیه فاجیتای مرغ
کباب ترکی با مرغ
طرز تهیه چیکن کورما
طرز تهیه ته چین مرغ
طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای
طرز تهیه بلدرچین
طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای
طرز تهیه مرغ شکم پر 1
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۶:۴۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
کاربر 4 ستاره
*
آفلاین
ارسال‌ها: 734
تاریخ عضویت: ۲۳ تير ۱۳۸۸
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #2
RE: طرز تهیه جوجه کباب

مرسي
دهنم آب افتاد
برم درست كنم A (87)
۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۶:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

نویسنده پیام
مدیر کل ایران فروم
مدیر کل سایت
********
آفلاین
ارسال‌ها: 38,514
تاریخ عضویت: ۳ اسفند ۱۳۸۷
اعتبار: 163
سپاس ها 689
سپاس شده 2784 بار در 1248 ارسال
ارسال: #3
RE: طرز تهیه جوجه کباب

نوش جانتان بادا !!!!!!!!!!!!!!
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...
۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۶:۴۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با مرغ زندگی کن 0 85 ۲۸-۵-۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ صبح
آخرین ارسال: زندگی کن
  طرز تهیه اینچیلادا Yağmur. 0 50 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهیه فاجیتای مرغ Yağmur. 0 51 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  کباب ترکی با مرغ Yağmur. 0 66 ۱۹-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهیه چیکن کورما Siva68 0 62 ۱۸-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ عصر
آخرین ارسال: Siva68


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید