http://www.ads.iran-forum.ir/banner/img/sarzaminblog.gif

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه جوجه کباب
نویسنده پیام
مشخصات كاربر:
admin
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت
ارسال ها:38,095
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۳ اسفند ۱۳۸۷
عضو شماره:1
اعتبار: 160
مدال تولبار الکساآپلودر فایلبرترین ارسال کننده
   
سپاس ها 590
سپاس شده 2489 بار در 1135 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه جوجه کباب
طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب

مواد لازم:
يک عدد مرغ

1.5 استکان آب ليمو اگر ليموي تازه داريد بهتر است

نيم قاشق چاي خوري زعفران

1 قاشق چاي خوري نمک

1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون

به مقدار کافي ذغال براي کباب کردن

سبزي خوردن هم فراموش نشود


طرزتهيه
اگر ليموي تازه استفاده مي‌کنيد آب ليموها را بگيريد. آب ليمو، زعفران، نمک و روغن زيتون را در ظرف مخلوط کنيد.
اگر وقت کافي و حوصله داريد، اول پوست مرغ را کامل بکنيد. پوست را دور نيندازيد براي کباب کردن از آن استفاده خواهيم کرد. گوشت مرغ را از استخوان‌ها جدا کنيد، سپس آنرا به قطعات يک اندازه تقسيم کنيد. قطعات 3 تا چهار سانتيمتري خوب است. پس از قطعه قطعه کردن مرغ، پوست مرغ را هم به قطعات مورد نياز تقسيم کنيد. حالا قطعات مرغ را داخل ظرف مخلوط آب ليمو بريزيد و بگذاريد حداقل 4 ساعت بماند. من معمولا شب قبل گوشت مرغ را آماده مي‌کنم و داخل مخلوط آبليمو مي‌خوابانم براي روز بعد.

[تصویر:  655010-2008-4-8-9-59-42.gif]

هنگام کباب کردن، قطعات سينه مرغ را قبل از اينکه به سيخ بکشيد داخل يک تيکه پوست مرغ بپيچيد و بعد به سيخ بکشيد، دليل اين کار اين است که گوشت سينه مرغ هنگام کباب کردن زود خشک مي‌شود، با استفاده از پوست مرغ از خشک شدن کباب جلوگيري خواهيد کرد. اگر پوست مرغ به اندازه کافي نبود، قطعات ران مرغ را بدون پوست به سيخ بکشيد. دقت کنيد قطعات يک اندازه را با هم به سيخ بکشيد و اگر قطعات بزرگ و کوچک هستند سعي کنيد سيخ‌ها يک نواخت شوند، در اين غير اين صورت قطعات کوچک زودتر از بزرگ‌ها کباب مي‌شوند و برعکس بزرگ‌ترها دير تر.
براي کباب کردن جوجه کباب بايد دقت کنيد که گوشت مرغ زودتر از گوشت گوسفند يا گوشت‌هاي ديگر کباب مي‌شود، در نتيجه نياز به آتش بسيار قوي نداريد. من معمولا اگر گوشت گوسفند هم بخواهم همراه آن کباب کنم جوجه‌ها را در حاشيه مي‌گذارم و گوشت گوسفند را در وسط، به اين صورت حرارت کمتري به مرغ مي‌رسد در ضمن سعي مي‌کنم سيخ جوجه کباب‌ها را بيشتر زير و رو کنم تا يک نواخت کباب شوند. سعي کنيد جوجه کباب‌ها زياد از حد کباب نشوند، در غير اين صورت کباب شما خشک خواهد شد.
همراه با جوجه کباب مي‌توانيد گوجه فرنگي هم کباب کنيد و آنرا با ماست خيار يا ماست موسير و چلو سفيد سرو کنيد.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
آموزش تهیه کوفته مرغ
جوجه کباب استانبولی
طرز تهیه مرغ ذغالی
ساتای مرغ مزه دار شده (کباب ساتای)
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
طرز تهیه مطنجن مرغابی ( گیلان )
طرز تهیه ی ته چین مخصوص +عکس
طرز تهیه دوپینگ پلو
طرز تهیه مرغ گریل شده با سبزیجات
طرز تهیه مرغ کبابی با گوجه و تربچه
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...

۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۵:۴۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
F-Mahsoon
کاربر 4 ستاره
*
ارسال ها:734
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۲۳ تير ۱۳۸۸
عضو شماره:3561
اعتبار: 12
   
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #2
RE: طرز تهیه جوجه کباب
مرسي
دهنم آب افتاد
برم درست كنم A (87)
۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۵:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مشخصات كاربر:
admin
مدیر کل ایران فروم
********
مدیر کل سایت
ارسال ها:38,095
محل سکونت : تهران آفلاین
تاريخ ثبت نام: ۳ اسفند ۱۳۸۷
عضو شماره:1
اعتبار: 160
مدال تولبار الکساآپلودر فایلبرترین ارسال کننده
   
سپاس ها 590
سپاس شده 2489 بار در 1135 ارسال
ارسال: #3
RE: طرز تهیه جوجه کباب
نوش جانتان بادا !!!!!!!!!!!!!!
اینکه زاده آسیایی رو میگن ، جبر جغرافیایی ...

۲۴-۴-۱۳۸۸ ۰۵:۴۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up آموزش تهیه کوفته مرغ زندگی کن 0 96 ۱۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ عصر
آخرین ارسال: زندگی کن
  بوقلمون و حبوبات harpy.s 0 163 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  کاری آیام (کاری مرغ harpy.s 0 165 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  اردک با سویا سس harpy.s 0 161 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ عصر
آخرین ارسال: harpy.s
  جوجه کباب استانبولی harpy.s 0 181 ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ عصر
آخرین ارسال: harpy.s

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
به ایران فروم امتیاز دهید

به اين صفحه امتياز دهيد

با تشکر از حمايت شما