درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱۱-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۰۱ صبح


 
دکتر مریم یوسفی
سرزمین بلاگ حامد اسکندری

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه فالوده شیرازی
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 456 بار در 407 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم:
آب= نیم لیتر
شکر= یک و نیم پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام **** مارکت ها یافت میشه
طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است. نوش جان
پ . ن:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه ‏چای با ریحان
طرز تهیه مخلوط زرد آلو و نعنا
چند نکته مهم در مورد گل گاوزبان +طرز تهیه دمنوش آن
طرز تهیه شربت آلبالو
طرز تهیه شربت آناناس
طرز تهیه شربت آبلیمو
طرز تهیه نوشیدنی عالی که تشنگی را در روزه داران رفع می کند
طرز تهیه 6 شربت گیاهی تابستانی
روش تهیه موهیتو، نوشیدنی مکزیکی
طرز تهیه کافه گلاسه

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۵-۵-۱۳۸۸ ۱۰:۰۵ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow طرز تهیه ‏چای با ریحان nesssa 0 60 ۳۱-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ عصر
آخرین ارسال: nesssa
Rainbow طرز تهیه مخلوط زرد آلو و نعنا nesssa 0 54 ۳۱-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ عصر
آخرین ارسال: nesssa
  چند نکته مهم در مورد گل گاوزبان +طرز تهیه دمنوش آن mary.sdi 0 46 ۲۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ صبح
آخرین ارسال: mary.sdi
  مصرف دمنوش نعنا و عسل به جای کافئین در وقت امتحانات mary.sdi 0 43 ۲۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ صبح
آخرین ارسال: mary.sdi
  دمنوش های گیاهی مفید mary.sdi 0 45 ۲۶-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ صبح
آخرین ارسال: mary.sdi

درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید

جستجو در انجمن