درود مهمان گرامی!   ورود   )^(   ثبت نام زمان کنونی: ۱۲-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۴۱ عصر



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حالت موضوعی | حالت خطی
طرز تهیه فالوده شیرازی
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته تالار
مدیر بازنشسته
***
آفلاین
ارسال‌ها: 14,149
تاریخ عضویت: ۱۲ خرداد ۱۳۸۸
اعتبار: 89
سپاس ها 84
سپاس شده 484 بار در 427 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم:
آب= نیم لیتر
شکر= یک و نیم پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام **** مارکت ها یافت میشه
طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است. نوش جان
پ . ن:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
طرز تهیه میلک شیک گلابی برای روزهای گرم
طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) خانگی
طرز تهیه اسموتی انبه طالبی فصل تابستان
طرز تهیه شربت اسطوخودوس مناسب تابستان
طرز تهیه پنج شربت ضد عطش خوشمزه
طرز تهیه اسموتی زنجبیلی اناناس و اسفناج
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و شاه توت
طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل
طرز تهیه لیموناد تابستانی
طرز تهیه قهوه فرانسه

حتی روز" مرگم "هم با هم تفاهم نداریم
من سفید میپوشم
تو سیاه...
۵-۵-۱۳۸۸ ۱۰:۰۵ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
پرش به انجمن:


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه میلک شیک گلابی برای روزهای گرم Yağmur. 0 55 دیروز ۰۴:۱۲ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) خانگی Yağmur. 0 44 دیروز ۱۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  نوشیدنی چهار فصل Yağmur. 0 56 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهیه اسموتی انبه طالبی فصل تابستان Yağmur. 0 63 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۴:۱۸ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.
  طرز تهیه شربت اسطوخودوس مناسب تابستان Yağmur. 0 66 ۲۴-۵-۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ عصر
آخرین ارسال: Yağmur.


درباره ایران فروم

تالار گفتگوی ایرانیان از سال 1387 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون با بیش از 750.000 کاربر ثابت بزرگ ترین تالار گفتگوی فارسی زبان در جهان می باشد.

برای سفارش تبلیغات در ایران فروم کلیک کنید