سلام...
اینم یکی دیگه از خواننده هایی که من فکر کردم باید همه بشناسنش...
تیلور آلیسون سویفت (به انگلیسی: Taylor Alison Swift) (زادهٔ ۱۳ دسامبر ۱۹۸۹)، خوانندهٔ کانتری/پاپ و ترانهسرای آمریکایی است.
در سال ۲۰۰۶ او نخستین آهنگش بنام «تیم مکگراو»، را روانهٔ بازار کرد. در اکتبر ۲۰۰۶ او نخستین آلبومش را که نام خودش را برای آن انتخاب کرده بود منتشر کرد که ۵ آهنگ آن آلبوم در جدول داغترین آهنگهای کانتری قرار گرفتند. او همچمنین دارای گواهینامه پلاتین سه گانه از انجمن صنعت ضبط آمریکا میباشد.
نیویورک تایمز در وصف سوئیفت نوشتهاست که او یکی از بهترین ترانهسراهای پاپ و در درجه نخست کانتری است، فردی عملگرا که بیشترین تماس با زندگی درونیش را نسبت به بزرگسالیش دارد. بر طبق نظر نیلسن سوند اسکن، سویفت بزرگترین هنرمند موسیقی از نظر فروش در سال ۲۰۰۸ در آمریکا بوده و فروش آلبومهای او بیش از ۴ میلیون نسخه بودهاست. آلبومهای بی باکو تیلور سویفت درپایان سال ۲۰۰۸ شماره ۳ و ۶ فروش را به ترتیب با ۲٫۱ و ۱٫۵ میلیون عدد آلبوم بدست آوردند. «نیلسن سوند اسکن» از مجموع فروش آلبومهاش عنوان بهترین فروش یک موزیسین را به او داد. آلبوم بی باک از آوریل ۲۰۰۴ بهمدت ۱۱ هفته پیاپی، شماره ۱ بیلبورد ۲۰۰ بود. از سال ۲۰۰۰ تاکنون هیچ آلبوم دیگری این رکورد را بهدست نیاوردهاست.
سویفت در سال ۲۰۰۹ از سوی مجلهٔ بیلبورد بعنوان هنرمند سال انتخاب شد. او اولین خواننده در تاریخ «نیلسن سوند اسکن» است که با دو آلبوم متفاوت در جدول ۱۰ آلبوم برتر سال قرار دارد. سویفت اولین خواننده زن در تاریخ موسیقی کانتری است که آلبومش شش هفته رتبه ۱ را در بیلبورد ۲۰۰ داشتهاست. درمیانه ژانویه ۲۰۰۹ سویفت اولین خواننده کانتری بود که ۲ میلیون دانلود اینترنتی از سه آهنگش انجام شدهبود.
حالا که دیدین چه قدر کارش درسته...(البته نسبت به هم سبکاش...)...فکر کنم حالشو دارین دانلود کنین...من چند تا از بهترین کاراشو میذا رم که...بقیش رو هم خودتون میتونین برین دنبالش...
کار سختی نیست ...فعلا چندتا کارش با لینک مستقیم...
تک آهنگ:
این یکی از بهترین کاراش...love story
شما قادر به مشاهده لينک ها نمي باشيد . براي مشاهده عضو شده يا وارد شويد.
آلبوم:
این به نظر من بهترین آلبومشه...fearless
اینم آلبوم خوبیه ... beautiful eyes
کلیپ:
اینم از بهترین کلیپاش...کلیپ همون آهنگش که بالایه...love story
اینم کلیپ پر سروصدا ترین آهنگش youve belong with me:
اینم یه ویدئو موزیک crazier :
فقط: نظر و تشکر و پاسخ و اینجور چیزا فراموش نشه...!!!! میشه ؟؟؟؟ نشه .....!!!!
موضوعهای مرتبط با این موضوع...
دانلود آهنگ آرمین 2AFM به نام خوش به حالت
آهنگ ساز اصلی این آثار چه کسانی هستند؟
آهنگ های ارباب حلقه ها 1
آهنگ های ورزشی پخش شده از رادیو و تلوزیون
دانلود آلبوم های " Kenny G " نوازنده بزرگ ساکسیفون
دانلود آلبوم پاییز طلایی 2 فریبرز لاچینی
دانلود آلبوم موسیقی بی کلام و بسیار زیبای مدیترانه (Mediterranean) اثر Amberfern
دانلود آلبوم موسیقی الکترونیک بسیار زیبا و شنیدنی Imagine اثر Armin Van Buuren
دانلود 3 آهنگ بی کلام زیبا
دانلود فول آلبوم Chris Spheeris